Lifestyle|15.06.2022 09:57

Μάριος Ψιμόπουλος μετά την επίθεση στη δισκογραφική: «Διήρκησε περίπου μισή ώρα»

Newsroom

Στις κάμερες μίλησε ο Μάριος Ψιμόπουλος, λίγες ημέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε από ληστές στα γραφεία μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας. «Δόξα τω Θεώ είμαι καλά, αυτό μετράει. Το ξεπεράσαμε και προχωράμε. Ήμουν βράδυ, δούλευα και μπήκαν δυο ληστές μέσα στο κτήριο. Τα πρόσωπά τους ήταν καλυμμένα. Δε με φιμώσαν. Με δέσανε στο τέλος για να φύγουν. Μέχρι να επεξεργαστεί ο εγκέφαλός σου τι γίνεται και αν είναι αλήθεια ή ψέματα, είναι λίγο περίεργο» ανέφερε, αρχικά, ο μουσικοσυνθέτης.

Και συνέχισε: «Διήρκησε περίπου μισή ώρα. Αυτό που σκέφτηκα ήταν το πως θα επιβιώσω. Δεν απειλήθηκα ουσιαστικά αλλά λεκτικά. Κρατούσαν όχι όπλα αλλά πράγματα που μπορεί να σε βλάψουν. Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Προσπαθώ να το βάλω πίσω, σαν μια εμπειρία». 

Κινηματογραφική ήταν η ληστεία που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη (8/6) σε γνωστή δισκογραφική εταιρεία στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας. Μέσα στο κτίριο βρισκόταν ένας φύλακας αλλά και ο μουσικοσυνθέτης, Μάριος Ψιμόπουλος.

Δύο άγνωστοι άνδρες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εντόπισαν τον φύλακα του κτιρίου και αφού τον έδεσαν, άρχισαν να ψάχνουν το κτίριο. Μάλιστα, φαίνεται πως κινήθηκαν και στους τρεις ορόφους της εταιρείας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο, έπειτα από κλήση του φύλακα και τώρα ερευνούν την υπόθεση της ληστείας, έχουν ήδη πάρει ό,τι στοιχείο μπορεί να αξιοποιηθεί. Στο κτίριο, όπως μεταδίδει το OPEN, υπάρχουν κάμερες στο μπροστινό μέρος του κτιρίου και πιθανότατα οι δράστες πέρασαν από εκεί, καθώς ο πίσω χώρος είναι περιφραγμένος. Άρα, τώρα αναμένεται να βρεθεί εάν το παραπάνω ισχύει και μετά να «μιλήσουν» οι κάμερες.

μουσικοσυνθέτηςειδήσεις τώραληστείαPanik Records