Lifestyle|15.06.2022 11:18

Πάνος Κοκκινόπουλος: H αινιγματική ανάρτηση - απάντηση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τα παιδιά στην Πάτρα

Newsroom

O Πάνος Κοκκινόπουλος, ο οποίος είναι ταυτισμένος με τις σειρές «Κόκκινος Κύκλος» και «10η Εντολή», απάντησε στη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την ανάρτηση που είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν από τρία χρόνια και «ζητούσε» να την υποδυθεί η Παναγιώτα Βλαντή. «Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή» είχε γράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου, με τον Πάνο Κοκκινόπουλο ν' απαντάει από κάτω: «Πες το κι έγινε».

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης επισήμανε την εταιρεία παραγωγής στη δημοσίευσή του, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε στη μικρή οθόνη την υπόθεση της Πάτρας, με τη σκηνοθετική υπογραφή του. 

O Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει στη μικρή οθόνη; 

Σύμφωνα με όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες, η ΕΡΤ βρίσκεται σε προσχωρημένες συζητήσεις με τον Πάνο Κοκκινόπουλο για μία νέα σειρά, για την οποία ο σκηνοθέτης και οι στενοί συνεργάτες του τηρούν σιγήν ιχθύος. Για τρίτη συνεχή σεζόν, η Κρατική Τηλεόραση σκοπεύει να επενδύσει στη μυθοπλασία. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει έρθει σε συμφωνία με πολλούς και αγαπημένους δημιουργούς, προκειμένου να παρουσιάσουν νέες και πρωτότυπες προτάσεις που θα ξεφεύγουν από τα... συνηθισμένα.

ΕΡΤ1Ρούλα ΠισπιρίγκουΠαναγιώτα ΒλαντήΠάνος Κοκκινόπουλοςειδήσεις τώρα