Lifestyle|12.02.2019 16:55

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολιάζει τον «Ντάνο» του MasterChef (vid)

Newsroom

Στη φωλιά των Κου Κου ήταν καλεσμένος ο κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και μίλησε για τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής του Star και συγκεκριμένα για τους επτά παίκτες της ομάδας του.

Για τον Χρήστο Μπάρκα, τον γνωστό και ως «κρατς» είπε: «Ο Χρήστος μαγειρικά, από αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα, είναι πολύ καλύτερος από αυτό που αρχικά είχαμε διακρίνει. Και σαν άνθρωπος είναι ένα από τα πιο καθαρά βλέμματα που έχω δει ποτέ. Έχει τόση αθωότητα, σε επίπεδο παρεξήγησης. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και μαγειρικά. Θα το δείτε και στη διάρκεια των επεισοδίων, είναι καλύτερος από αυτό που μέχρι τώρα έχει δείξει. Είναι ντροπαλός και πολύ όμορφος» είπε. Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε ότι συνεργάτιδα της εκπομπής χαρακτηρίζει τον Μπάρκα ως τον «Ντάνο» του MasterChef.

Αναφορικά με τον Πάνο Τόγια, ο chef μίλησε και για τις... κατακτήσεις του.

«Η Ασημίνα εκδηλώθηκε» του είπε η Καραβάτου, σε μια προσπάθεια να εκμαιεύσουν αν υπάρχει ή όχι φλερτ με τη συμπαίκτριά του Ασημίνα Ουστάλλι. Τέλος, μίλησε και για τους άλλους παίκτες του: τον Χρήστο, τη Σπυριδούλα, τον Μανώλη, τον Γιώργο, τον Θάνο και τον Ζαχίρ.

Ειδικά για τον Ζαχίρ από το Αφγανιστάν που είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του νέου κύκλου μιας κι ήδη από την audition του είχε συγκινήσει κοινό και κριτές, 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπους σχολίασε: «ένιωσα πάρα πολύ υπερήφανος που μέσα από την εκπομπή, δώσαμε τη δυνατότητα σε έναν άνθρωπο μέσα σε 17 πεντακάθαρα, τηλεοπτικά λεπτά χωρίς καμία παρέμβαση, να πει την ιστορία του που εκφράζει χιλιάδες ανθρώπους. Το μεγάλο κέρδος με τον Ζαχίρ είναι ότι ο Ζαχίρ κοιτάζει τον κόσμο στα μάτια και χαμογελάει, ό,τι έκανε και πέρυσι ο Σελίμ. Οπότε για μένα αν έχουμε στη ζυγαριά ένα πιάτο μουσακά και το χαμόγελό του, θα πάρω το χαμόγελο του Ζαχίρ». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

MasterChefMasterChef 2019Λεωνίδας Κουτσόπουλος