Lifestyle|16.06.2022 09:52

MasterChef – Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά τη νίκη του

Newsroom

Έπειτα από μία σειρά απαιτητικών μαγειρικών προκλήσεων, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος αναδείχθηκε MasterChef της χρονιάς, φεύγοντας παράλληλα από το ριάλιτι μαγειρικής πλουσιότερος κατά 50.000 ευρώ. Με 58 βαθμούς ο νεαρός μάγειρας κατάφερε να προηγηθεί της Καλλιόπης Μπεζαντέ. 

Οι δυο φιναλίστ έβαλαν τα δυνατά τους ν' αντιγράψουν το πιάτο της Clare Smyth, η οποία έδωσε συμβουλές ζωής και συγκίνησε τους κριτές και τους συμμετέχοντες στο ριάλιτι μαγειρικής, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Το πιάτο της guest chef ήταν ψητό καλκάνι με μύδια και ψητά πράσα και μια μπαλοτίνα από πράσο και πατάτα. Η σεφ αποκάλεσε το συγκεκριμένο «Πιάτο του Ωκεανού», αφού όπως είπε, προέρχεται και η ίδια από νησί. 

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος άνοιξε ξανά τον λογαριασμό του στο Instagram και έστειλε το πρώτο του μήνυμα. «Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τα καλά σας λόγια. Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου σε όλους σας πάντα ό,τι επιθυμείτε. Ωραία πράγματα έρχονται» έγραψε ο 28χρονος νικητής. 

Παναγιώτης Κουμουνδούρος: «Πραγματοποίησα το όνειρό μου»

Νωρίτερα, ο ίδιος ανέφερε στις κάμερες ό,τι «πραγματοποίησα το όνειρό μου. Ήταν ένα αρκετά έντονο εξάμηνο, σίγουρα πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ μαγειρικό. Ήταν ένας στόχος που εκπληρώθηκε, γι' αυτό χαίρομαι πάρα πολύ. Επαγγελματικά είμαστε ανοιχτοί σε πάρα πολλές προτάσεις. Οπότε σιγά σιγά, βλέπουμε τι προτάσεις έχουμε και προχωράμε αναλόγως. Έχω στο μυαλό μου ν' ανοίξω και κάτι δικό μου κάποια στιγμή. Επίσης, θα υπάρξουν σίγουρα κάποια ταξίδια. Κάπως θα τα μοιράσουμε. Θέλω να ξεκουραστώ δύο βδομάδες και μετά να οργανωθώ». 

Παναγιώτης Κουμουνδούροςειδήσεις τώραClare Smythτελικός MasterChefMasterChef 6MasterChef