Lifestyle|12.02.2019 17:18

Νίκος Μουτσινάς: Η έκπληξη που έκανε στη Ματίνα Νικολάου για τα γενέθλιά της (vid)

Newsroom

Μπορεί η καλλιτεχνική της δραστηριότητα να μετράει είκοσι χρόνια, ωστόσο, το ευρύ τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε πριν από λίγους μήνες μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Open TV «Για την Παρέα».

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε εδώ και μερικούς μήνες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, χαρίζοντας άφθονο γέλιο και νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι του έχοντας στο πλευρό του πρόσωπα - κλειδιά για τη φετινή συνταγή επιτυχίας. Ανάμεσά τους, η Ματίνα Νικολάου, η οποία, φορώντας χρωματιστές περούκες, υιοθετώντας καρτουνίστικη φωνή και ενσαρκώνοντας το ρόλο της Βάνιας, βρήκε τη δική της θέση στην καθημερινή εκπομπή του νεοσύστατου τηλεοπτικού σταθμού.

Σήμερα, η Ματίνα Νικολάου έχει τα γενέθλιά της και από νωρίς το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται τις πιο θερμές ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Παράλληλα, στην έναρξη της εκπομπής «Για την παρέα», η ταλαντούχα ηθοποιός εμφανίστηκε στο πλατό για να ενημερώσει τους τηλεθεατές για τις ονομαστικές εορτές της σημερινής ημέρας. Μετά πήρε το λόγο ο παρουσιαστής, λέγοντας: «Ποιος άλλος όμως σήμερα γιορτάζει; Χρόνια Πολλά Ματίνα μου! Ματίνα τούρτα!»

Παρουσιάζοντάς της μία εντυπωσιακή τούρτα με τους δυο τους να ποζάρουν στο κέντρο μίας «Χρυσής τηλεόρασης».

Όταν, μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς την ρώτησε για την ηλικία της, η Ματίνα Νικολάου απάντησε με χιούμορ: «Όσο είσαι και εσύ θέλεις να το πω;».

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Νίκος ΜουτσινάςΓια την παρέαΜατίνα Νικολάου