Lifestyle|12.02.2019 18:17

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η ιδέα του Σεφερλή για το «Ζητείται Ψεύτης» μου φάνηκε ευφυής (vid)

Newsroom

Το πρωί της Τρίτης (12/2), η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τόσο για τα προσωπικά της, όσο και για τα επαγγελματικά της. 

Η πρώην διευθύντρια του τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 αποκάλυψε την αμοιβή της που έπαιρνε στα show του ANT1, όταν συμμετείχε στην κριτική επιτροπή.

«Ανά περιόδους μου λείπει η τηλεόραση. Λεφτά για όσα έχω κάνει μπροστά από τις κάμερες δεν έχω πάρει. Μόνο στο Epsilon. Αυτό το ξέρουν όλοι. Κανένας από όσους είχαν θέση εκεί δεν έχει πάρει λεφτά. Δεδομένο. Ούτε ο Λεβέντης, ούτε ο Λάτσιος, ούτε εγώ. Ποτέ». 

Το τελευταίο διάστημα, έχει γίνει ένας μεγάλος ντόρος με τη ματαίωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» που θα ανέβαινε στο θέατρο Παλλάς με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή. «Βολές» εκατέρωθεν. Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες, η Κατερίνα Γκαγκάκη ανακοίνωσε πως η παράσταση τελικά θα ανέβει κανονικά και η πρεμιέρα θα γίνει τον Μάρτιο. Όσο για τον πρωταγωνιστή και αντικαταστάτη του Μάρκου Σεφερλή; Αυτός θα είναι ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Η ιδέα του Σεφερλή μου φάνηκε μια πραγματικά πολύ ευφυής ιδέα. Το αν εγώ θα την έβλεπα ή δεν θα την έβλεπα, το έχω ξαναπεί, δεν θεωρώ τον εαυτό μου το μέσο κοινό. Το βρήκα πάρα πολύ έξυπνο ο Μάρκος Σεφερλής και δικαιωματικά σε ένα θέατρο σαν κι αυτό. Αν με ρωτάς τι μου ταιριάζει εμένα περισσότερο ως ευχάριστο θέαμα, εμένα μου αρέσει ο Αλέξης πολύ. Κι εκεί όταν το πρωτοάκουσα μου φάνηκε περίεργο, γιατί δεν έχεις στο μυαλό σου πιο ζεν πρεμιέ και στην ταινία τον θυμάμαι ως πιο κωμικό ρόλο.

Παρόλα αυτά, από ό,τι ακούω από τις πρόβες, πρέπει να ταιριάζει πολύ. Δεν τον έφερε ακριβώς ο Λαζόπουλος για να είμαι δίκαιη. Είναι αυτές οι φοβερές ιδέες που έχει ένα πρωί και λέει ότι θα ήθελα να βλέπαμε αυτόν. Σήκωσαν το τηλέφωνο και τον πήραν και είπε ναι, κουβέντιασαν και είπαν το κάνουμε, τον πήρανε τον Ζούλια, αλλά τώρα ποιος πήρε ποιον, έτσι κι αλλιώς ο Ζούλιας είναι ένας άνθρωπος της πρόκλησης», ανέφερε αναφορικά με τους Μάρκο Σεφερλή και Αλέξη Γεωργούλη.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Μάρκος ΣεφερλήςΖητείται ΨεύτηςΠαλλάς