Lifestyle|06.04.2019 18:03

Κατερίνα Καινούργιου: «Έφυγα με άσχημες σχέσεις από τον Alpha» (vid)

Newsroom

Το μεσημέρι της Τρίτης (12/2), η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Για την παρέα». Η παρουσιάστρια του Open TV μίλησε, μεταξύ άλλων, για το χωρισμό της με τον Νάσο Αναστασόπουλο και για την αποχώρησή της από τον Alpha. 

«Είμαι χαρούμενη με την εκπομπή μου, κάνω αυτό που ονειρευόμουν τόσα χρόνια, αυτό που αγαπάω και αυτό που ήθελα, μια πρωινή εκπομπή έτσι όπως ήθελα. Άκουσα διάφορα όταν πήγα στο Epsilon. Μετά τον Alpha, που ουσιαστικά με διώξανε από τον Alpha, το ξέρεις πολύ καλά ότι έφυγα με άσχημες σχέσεις. Δεν πήγε καλά η εκπομπή, μου λένε “δεν έχουμε να σε αξιοποιήσουμε”. Έμεινα χωρίς δουλειά και είπα “δύσκολα τα πράγματα, τώρα τι θα κάνω;”. Όταν μου έγινε πρόταση από το Epsilon, ήμουν λίγο διστακτική…», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να περάσει την Κατερίνα από ένα τεστ για να δει πόσο καλή νοικοκυρά είναι. Κάποια στιγμή η ίδια αυτοσαρκαζόμενη είπε: «Τυχερός ο άντρας που θα παντρευτώ».

Ο παρουσιαστής δεν φυσικά δεν το άφησε να περάσει έτσι και βρήκε την ευκαιρία να τη ρωτήσει ανοιχτά τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή. «Είσαι μόνη σου;» ήταν η ερώτησή του με την Κατερίνα να απαντά «Καιρό είμαι μόνη μου. Δε σου το έχω πει; Είμαι καιρό μόνη μου» επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της από τον Νάσο Αναστασόπουλο.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Alpha TVΝίκος ΜουτσινάςΚατερίνα ΚαινούργιουΓια την παρέα