Lifestyle|25.06.2022 22:00

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Άλλοι βάζουν φρύδια, άλλοι στήθη και ποπούς, άλλοι κάνουν λίφτινγκ»

Newsroom

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

«Άλλοι βάζουν φρύδια, άλλοι στήθη και ποπούς, άλλοι κάνουν λίφτινγκ. Εγώ δεν έχω προλάβει. Μου λέει μία “άντε ρε παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ”. Πότε πρόλαβα, αγάπη μου; Αφού δουλεύω σαν το σκυλί να αποπληρώσω τα χρέη μου. Μία εκπομπή λέει δε θέλουμε να έχουμε άτομα που να έχουν επεμβάσεις και ξαφνικά έχει επέμβει όλο το θέμα. Κι εγώ πρέπει να πω καλά λόγια; Όχι αγάπη μου, δε λέω και δε με ενδιαφέρει. Έχω υπάρξει στη ζωή μου δούλος της μόδας, του styling με χρήματα και σαν τάδε έχω άποψη. Τελείωσε», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς για τις πλαστικές επεμβάσεις, ενώ, στη συνέχεια, δε δίστασε και να αναφερθεί ξανά στην πολυσυζητημένη Σοφία Χατζηπαντελή.

Μακάρι η κοπέλα να βρει τον δρόμο της και στην Ελλάδα, αλλά γιατί εμένα πρέπει να μου αρέσει αυτό;

«Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Μακάρι η κοπέλα να βρει τον δρόμο της και στην Ελλάδα, αλλά γιατί εμένα πρέπει να μου αρέσει αυτό; Έχετε μπει σε ένα Instagram να δείτε φάτσες και να δείτε τα πράγματα; Μη μου πεις πως ντύνεσαι εσύ, εγώ κάνω styling. Δεν πουλάω αυτό το πράγμα, άλλο τι πουλάς, άλλο τι κάνεις σαν styling. Εγώ πουλώ ρούχα με πολύ καλές τιμές. Έχουν επιλογές να με αγοράσουν, με βιτρίνες και showroom, δεν το επιβάλλω με εικόνες», τόνισε ενώ κατέληξε ότι, «Δε με πειράζουν τα φρύδια! Εμένα με ενδιαφέρει όλο το look του τάδε ατόμου. Το αρχικό πεδίο δεν μου λέει κάτι εμένα».

Όλες οι ειδήσεις

«Κόβει» η κυβέρνηση τα σενάρια για νέα μέτρα στήριξης: Καμία μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, λέει ο Σταϊκούρας – Τι θα συμβεί με το Power Pass

Στο φως ακόμη μια καταγγελία σε βάρος της Χρυσούλας Ζαχαροπούλου για τραυματική γυναικολογική εξέταση: Την κατήγγειλε ανήλικη ασθενής!

Απίστευτη πρόκληση τούρκου βουλευτή: Άνοιξε την τουρκική σημαία έξω από τη Βουλή!

Κωνσταντίνος Τζούμας: Οι σπουδές στην Αμερική, η περιπέτεια με τον καρκίνο και η σχέση του με τις γυναίκες

GNTMΣοφία ΧατζηπαντελήΛάκης Γαβαλάςειδήσεις τώρα