Lifestyle|26.06.2022 18:51

Τραγικό τέλος: Αυτοκτόνησε 31χρονη influencer από το Τέξας

Newsroom

Αυτοκτόνησε στα 31 της χρόνια η influencer και μοντέλο Niece Waidhofer. Σύμφωνα με το TMZ, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η 31χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, μετά από τηλεφώνημα συγγενή της στις αστυνομικές αρχές του Τέξας, που ανησύχησε και ζήτησε να επισκεφθούν το σπίτι της στο Χιούστον.

Είχε 4,2 εκατομμύρια followers

Η Niece είχε 4,2 εκατ. followers στο Instagram, στους οποίους και προσπαθούσε, μέσω της πλατφόρμας να δώσει θάρρος για να αντιμετωπίσουν ανάλογα προβλήματα ψυχικής υγείας. Οι followers της θορυβήθηκαν όταν, ξαφνικά, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό της, ο λογαριασμός της απέμεινε με μόλις τρεις αναρτήσεις.

Οι fans της εξέφρασαν μέσω social media τη θλίψη τους, μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της ενώ, όπως αναφέρουν ξέρα δημοσιεύματα, οι άνθρωποί της, ετοιμάζουν έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με τίτλο «Peace From Niece», που σκοπό θα έχει να παρέχει βοήθεια σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ψυχική τους υγεία.

Όλες οι ειδήσεις

Κυβερνητική παρέμβαση για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο μετά τη θανάτωση του χιμπατζή: Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες λειτουργίας

Σε γραμμή Ερντογάν ο Κιλιτσντάρογλου με απειλές προς την Ελλάδα: Θα τους δείξουμε τί θα γίνουν τα όπλα στα νησιά

Σοκ στη Ραφήνα: Πέθανε ο 42χρονος που δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από ομάδα ατόμων – Τον χτυπούσαν και με σιδερογροθιά

«Θεωρείς πως είμαι ηλίθια;» Πανικός στην Κέρκυρα από άγριο τσακωμό αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι με τη σύντροφό του!

influencerΤέξαςειδήσεις τώρααυτοκτονία