Lifestyle|27.06.2022 14:28

Κατερίνα Καραβάτου: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά» - Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Τι λες τώρα»

Newsroom

Αυλαία έριξε η εκπομπή «Τι λες τώρα», με την Κατερίνα Καραβάτου και τη Μαρία Ηλιάκη το μεσημέρι της Κυριακής (26/6). «Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους σε αυτήν την εκπομπή που πραγματικά την νοιάστηκαν. Σας ευχαριστώ όλους. Σας ευχαριστώ όλους εδώ στο πλατό. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εσάς εκεί πάνω στο κοντρόλ και πάνω απ’ όλα εσάς που μου συμπαρασταθήκατε, που με νοιαστήκατε» είπε, αρχικά, συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου στο τέλος της εκπομπής. 

Και συνέχισε: «Για την συμπόνια που δείξατε, για την κριτική σας, για το χιούμορ σας και φυσικά πάνω απ’ όλα για την αγάπη που μου δείχνετε 18 χρόνια τώρα και για την αγάπη που μας δείξατε όλη αυτή τη χρονιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους. Εις το επανιδείν». 

Μετά το φινάλε της τελευταίας της εκπομπής, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στις κάμερες και αποκάλυψε πως το «Τι λες τώρα» δεν πρόκειται να επιστρέψει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στις οθόνες μας χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ποια είναι τα επόμενα σχέδιά της. «Ήταν η τελευταία μας εκπομπή. Αισθάνομαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω αυτή την εκπομπή. Αισθάνομαι ωραία γιατί είμαι ανάμεσα σε φίλους και αυτός ο κύκλος έκλεισε πολύ γλυκά όπως ξεκίνησε.

Ήταν μια δύσκολη σεζόν ή καλύτερα χρονιά για μένα γιατί συνέβησαν και πάρα πολλά πράγματα αλλά εντάξει, οι δυσκολίες είναι εδώ για να τις ξεπερνάμε. Μας ανακοινώθηκε από τον σταθμό ότι θα σταματήσουμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και αυτό έγινε. Για του χρόνου συμβαίνουν διάφορα πράγματα τα οποία ποτέ δε λέω. Ο κύκλος του "Τι λες τώρα" έχει κλείσει. Δε συνεχίζει αυτή η εκπομπή» είπε η παρουσιάστρια.

Η «στροφή» στην τηλεοπτική καριέρα της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Καραβάτου συζητά για να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό την επόμενη σεζόν, ένα αρκετά δημοσιογραφικό κόνσεπτ και όχι ψυχαγωγικό.

παρουσιάστριαειδήσεις τώραΜαρία ΗλιάκηΚατερίνα Καραβάτου