Lifestyle|13.02.2019 10:32

Τα ζώδια της Τετάρτης (13/2)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη µπήκε στους ∆ιδύµους, ενισχύοντας την επικοινωνιακή διάθεση που χρειάζεσαι. Βρες λίγο χρόνο να δεις αγαπηµένα σου πρόσωπα. Από το απόγευµα ίσως υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις µεταξύ εσένα και των ανθρώπων του στενού σου περιβάλλοντος µε αφορµή το τετράγωνό της µε τον Ερµή στους Ιχθύς.

Ταύρος

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε άφησες σε εκκρεµότητα ιδιαίτερα αν σχετίζεται µε χρήµατα και οικονοµικές διευθετήσεις. Προσπάθησε να τελειώσεις µέχρι το µεσηµέρι. Το απόγευµα το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως ίσως έρθεις σε αντιπαράθεση µε φιλικό σου πρόσωπο.

Δίδυµοι

Σήµερα θα «βγεις στη σκηνή» καθώς η Σελήνη µπήκε στο ζώδιό σου δηµιουργώντας καλή διάθεση και όρεξη να τραβήξεις τα βλέµµατα! Αυτό µπορείς να το κάνεις µε διάφορους τρόπους. Από το απόγευµα και έπειτα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή, καθώς η Σελήνη σχηµατίζει τετράγωνο µε τον κυβερνήτη σου τον Ερµή, που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Καρκίνος

Σήµερα έρχεται στο προσκήνιο η κούραση του τελευταίου διαστήµατος και δεν θα ασχοληθείς µε προγραµµατισµένες υποχρεώσεις. Η Σελήνη στους ∆ιδύµους βοηθάει να αποφύγεις ζόρικες καθηµερινές δουλειές. Από το απόγευµα πρόσεχε καθώς το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τους Ιχθύς δηµιουργεί πρόσφορο έδαφος για παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Λέων

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους βοηθάει να συναντήσεις φίλους και να κάνεις οτιδήποτε απαιτεί κόσµο περνώντας καλά! «Τοποθέτησε» τις συναντήσεις το πρωί, καθώς ενδείκνυται περισσότερο για επικοινωνία. Από το απόγευµα το τετράγωνό της µε τον Ερµή από το ζώδιο των Ιχθύων σε κάνει να νιώσεις πως ή εσύ δεν λες κάτι καλά ή οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν.

Παρθένος

Ισως έχεις αρκετές επαγγελµατικές υποχρεώσεις και το πέρασµα της Σελήνης στο ζώδιο των ∆ιδύµων ενδέχεται να τις αυξήσει. Η αλήθεια είναι πως στο µυαλό σου βρίσκεται µόνο οτιδήποτε σχετίζεται µε την επαγγελµατική σου φήµη. Απόφυγε βιαστικές ενέργειες, καθώς το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τους Ιχθύς δηλώνει πως κάτι τέτοιο γυρνάει µπούµερανγκ.

Ζυγός

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους ενισχύσει την καλή σου διάθεση µέσα από συναντήσεις µε αγαπηµένα σου πρόσωπα. Το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τους Ιχθύς το απόγευµα µπορεί να φέρει προβλήµατα στην επικοινωνία σου. Προσπάθησε να µη χάσεις την καλή σου διάθεση και όλα τα άλλα µπορούν να διευθετηθούν.

Σκορπιός

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους ενισχύσει τη «σκοτεινή» σου διάθεση και δεν έχεις όρεξη να συναναστραφείς µε κόσµο. Ισως προκύψει ένα αισθηµατικό ή οικονοµικό ζήτηµα για να διευθετήσεις. Το απόγευµα το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τους Ιχθύς φέρνει ξανά στο προσκήνιο ένα ζήτηµα που είχες µε τον/τη σύντροφό σου ή µε κάποιον/α που είχες ξεκινήσει ειδύλλιο.

Τοξότης

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους φέρνει συναντήσεις µε συνεργάτες, τον/τη σύντροφό σου και αγαπηµένους σου ανθρώπους. Αυτές οι συναντήσεις είναι ευχάριστες, αλλά πρόσεχε γιατί όσο περνάει η ώρα ίσως δηµιουργηθούν επικοινωνιακά µπερδέµατα. Το απόγευµα το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τους Ιχθύς φέρνει διαφωνίες µε αγαπηµένα σου πρόσωπα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους αναµοχλεύει καθηµερινά ζητήµατα και χρειάζεται προσήλωση και οργάνωση να τα διευθετήσεις. Αν δεν παρεκκλίνεις από το ηµερήσιο σου πλάνο, τότε είναι πιο εύκολο να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Το απόγευµα το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως ίσως υπάρξει κάποιο ζήτηµα επικοινωνιακής φύσεως.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο φιλικό για εσένα ζώδιο των ∆ιδύµων βοηθάει να περάσεις ευχάριστες στιγµές, αρκεί να αφιερώσεις χρόνο σε καλλιτεχνική δραστηριότητα ή χόµπι που έχεις. Οι συναντήσεις µε φίλους σου, µε τον/τη σύντροφό σου είναι πολύ πιθανές. Το τετράγωνό της µε τον Ερµή από τους Ιχθύς µπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία. Κράτα την καλή σου διάθεση.

Ιχθύες

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους στρέφει το ενδιαφέρον σου στο «καταφύγιό» σου. Παρ’ όλα αυτά πρόσεχε καθώς η επίλυση κάποιων ζητηµάτων µπορεί να φαίνεται εύκολη αλλά δεν θα είναι και τόσο. Ξεµπέρδευε µε σηµαντικές συζητήσεις και υποχρεώσεις σπιτιού το πρωί. Το τετράγωνό της µε τον Ερµή στο ζώδιό σου το απόγευµα φέρνει επικοινωνιακά µπερδέµατα.

ωροσκόπιοαστρολογικές προβλέψειςζώδια