Lifestyle|28.06.2022 10:43

Δημήτρης Μοθωναίος για Λιγνάδη: «Έδωσα συνέντευξη για την κακοποίηση που βίωσα, ουδέποτε αναφέρθηκα σε αυτόν»

Newsroom

Μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram, ο Δημήτρης Μοθωναίος πήρε θέση μετά την αναφορά του Δημήτρη Λιγνάδη στο πρόσωπό του κατά την απολογία του. «Τον Φεβρουάριο του 2021 παραχώρησα μία συνέντευξη αναφερόμενος στην κακοποίηση που βίωσα κατά τη διάρκεια της παιδικής, της εφηβικής και της ενήλικης ζωής μου. Ουδέποτε αναφέρθηκα καθ΄οποιονδήποτε τρόπο στον κύριο Λιγνάδη. Το γεγονός ότι ο ίδιος στη σημερινή του απολογία προέβαλε στη δική μου εξομολόγηση το εφαλτήριο των κατηγοριών που στοιχειοθετήθηκαν εναντίον του θα έπρεπε ίσως να μας προβληματίσει» έγραψε, αρχικά, ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Είμαι ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου είτε στάθηκαν απέναντί μου με καλή είτε με κακή πρόθεση, πολλώ δε μάλλον σε όσους αποπειράθηκαν και να με βλάψουν, καθώς όχι μόνο με έκαναν να πεισμώνω για επιβεβαίωση, αλλά το σημαντικότερο: μου έδωσαν την ευκαιρία να αναγεννηθώ, κατορθώνοντας να αγαπήσω ο ίδιος τον εαυτό μου και μου χάρισαν τη λυτρωτική συνειδητοποίηση πως έχω υπερήφανα επιβιώσει μέσα από αδιανόητο σκοτάδι και έχω οδηγηθεί κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, στον δρόμο του φωτός.

Αυτός ήταν και ο μόνος λόγος που αποφάσισα να μιλήσω πριν ενάμιση χρόνο. Η προσδοκία να δώσω -παραβλέποντας το ανυπολόγιστο κόστος της προσωπικής έκθεσης- κουράγιο και ελπίδα σε όσους έχουν βιώσει αντίστοιχο πόνο να περάσουν στην αντίπερα όχθη. Είμαι ευτυχής και ήρεμος και το ίδιο εύχομαι από καρδιάς σε όλους».

 

Φαίη Σκορδά: «Δεν ανέφερε, δεν φωτογράφισε και δεν είπε τίποτα για τον Λιγνάδη»

Πριν από έναν περίπου χρόνο, ο Δημήτρης Μοθωναίος είχε δώσει μία αποκλειστική συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά και είχε αποκαλύψει την κακοποίηση που υπέρστη στο παρελθόν. «Δεν ανέφερε ποτέ τ' όνομα του Λιγνάδη. Ούτε εμείς είχαμε αυτήν την πληροφορία από τη δημοσιογράφο της εκπομπής, γιατί πέρασε και λίγο στα ψιλά κατά τη διάρκεια της απολογίας. Και αναφέρεται το όνομά του ότι μέρος ενός κυκλώματος που θέλει να ρίξει τη Μενδώνη, είναι και ο Μοθωναίος. Πώς εμπλέκεται; Εγώ προβληματίστηκα και λέω πώς μπορεί να εμπλακεί το όνομα του Λιγνάδη σε όλο αυτό το κακοποιητικό που έχει περιγράψει ο Μοθωναίος πριν από ενάμιση χρόνο. Ο Μοθωναίος δεν τον ανέφερε, ούτε τον φωτογράφισε προφανώς. Δεν είπε τίποτα, τίποτα, τίποτα. Είμαι σε θέση να πω, ότι δεν είπε και τίποτα backstage» είπε η παρουσιάστρια. 

Δημήτρης Μοθωναίοςειδήσεις τώραΔημήτρης ΛιγνάδηςΦαίη ΣκορδάinstagramMeTooΛίνα Μενδώνη