Lifestyle|29.06.2022 11:00

Η Αγγελική Νικολούλη σε τρελά κέφια: Την καταχειροκρότησαν με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε σε ρεμπετάδικο

Newsroom

Η Αγγελική Νικολούλη, λίγες ημέρες μετά την αυλαία της εκπομπής της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, αποφάσισε να… το ρίξει έξω μαζί με μερικούς καλούς φίλους και συνεργάτες. Η ίδια, μάλιστα, τράβηξε πολλά Instagram stories, ενώ κάποια στιγμή της βραδιάς σηκώθηκε και εκείνη να χορέψει ζεϊμπέκικο.

Στο εν λόγω βίντεο που δημοσίευσε στα social media, βλέπουμε την Αγγελική Νικολούλη ν' απολαμβάνει τη ζωντανή μουσική και να χορεύει υπό τους ήχους του τραγουδιού «Πρώτη φορά» της Ρένα Κουμιώτη. Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο η παρέα της όσο και οι θαμώνες του μαγαζιού δεν σταμάτησαν λεπτό να τη χειροκροτούν.

Το «Φως στο Τούνελ», την Παρασκευή 24 Ιουνίου ολοκλήρωσε τον φετινό κύκλο των ερευνών του, έχοντας διανύσει επιτυχημένη πορεία καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και έχοντας αποδείξει τη σταθερή της αξία στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Για 27η χρονιά, η Αγγελική Νικολούλη ερεύνησε αποτελεσματικά μυστηριώδεις εξαφανίσεις, ανεξιχνίαστες δολοφονίες, ύποπτους θανάτους και βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι ιστορίες της είναι σκοτεινές, ποτισμένες με αίμα, αγωνία, άγρια ένστικτα. Υποθέσεις που θέλησε να εξιχνιάσει, υποθέσεις που την στοίχειωσαν μέχρι να φτάσει στην αλήθεια.

Φως στο Τούνελζεϊμπέκικοειδήσεις τώραδημοσιογράφοςΑγγελική Νικολούλη