Lifestyle|29.06.2022 15:00

Travis Barker: Ο σύζυγος της Kourtney Kardashian μεταφέρθηκε με φορείο στο νοσοκομείο - «Προσευχηθείτε» έγραψε η κόρη του

Newsroom

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Τράβις Μπάρκερ (Travis Barker), όπως μεταδίδει το Page Six. Ο διάσημος μουσικός και σύζυγος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) φαίνεται ξαπλωμένος σε φορείο έξω από το Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, ενώ η σταρ τον ακολουθούσε με τα πόδια.

Λίγα λεπτά αφότου η είδηση έγινε πρωτοσέλιδο, η 16χρονη κόρη του Μπάρκερ, Αλαμπάμα, δημοσίευσε στο προσπωικό της προφίλ στο Instagram: «Στείλτε τις προσευχές σας». Μέρι στιγμής, το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει ο Τράβις Μπάρκερ δεν έχει γίνει γνωστό.

Το ζευγάρι έφτασε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο του Γουέστ Χιλς πριν από μία μέρα, για κάποιου είδους πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Μπάρκερ, σύμφωνα με το TMZ. Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου έκρινε ότι ο μουσικός χρειαζόταν πρόσθετη φροντίδα, έτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Cedars-Sinai.

Κατά τη διάρκεια της ιατρικής του έκτακτης επίσκεψης, ο Τράβις έγραψε στο Twitter: «Θεέ μου σώσε με». Αν και αυτό είναι το όνομα του τραγουδιού του, με τον Machine Gun Kelly, η χρονική συγκυρία ήταν περίεργη.

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - Τράβις Μπάρκερ: Παντρεύτηκαν για τρίτη φορά

Θυμίζουμε πως η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) και ο Τράβις Μπάρκερ (Travis Barker) ενώθηκαν και επίσημα με τα δεσμά του γάμου, επτά μήνες μετά τον αρραβώνα τους, λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο... φιάσκο -χωρίς άδεια- που πραγματοποίησαν μεθυσμένοι μετά από την τελετή των βραβείων Grammys 2022 στο Λας Βέγκας, και λίγες ημέρες μετά τον πολιτικό που πραγματοποίησαν σε δικαστήριο της Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια.

Ειδικότερα, σε μία ρομαντική τελετή στο Πορτοφίνο της Ιταλίας οι ερωτευμένοι επέλεξαν το κάστρο «Castello Brown», που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, για να πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό γάμο τους. Με το μυστήριο να τελείται σε στενό κύκλο, η 42χρονη τηλεπερσόνα επέλεξε ένα νυφικό με την υπογραφή του οίκου Dolce & Gabbana. Μάλιστα, τα βλέμματα όλων τράβηξε το πέπλο του νυφικού της, πάνω στο οποίο ήταν κεντητή με δαντέλα η μορφή της Παναγίας -σχέδιο που αποτελεί ένα από τα τατουάζ του 46χρονου μουσικού -ο οποίος επέλεξε μαύρο σμόκιν του ίδιου luxury οίκου με την αγαπημένη του.

Από το πλεύρο τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αδελφές Καρντάσιαν καθώς και άλλα άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού τους κύκλου. Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσαν κάποιες gothic glam δημιουργίες στις οποίες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης οι αδερφλές Κιμ και Κλόε Καρντάσιαν.

Λος Άντζελεςειδήσεις τώραΤράβις ΜπάρκερνοσοκομείοΚόρτνεϊ Καρντάσιαν