Γιατί η Μπέτι Μίντλερ θέλει να απαγορευτούν τα Viagra: «Αν η εγκυμοσύνη είναι “θέλημα Θεού”, το ίδιο είναι και το πεσμένο πέος σου»
NewsroomΜε… δηκτικό χιούμορ σχολίασε η γνωστή ηθοποιός Μπέτι Μίντλερ την απόφαση σοκ του Ανώτατου Δικαστηρίου για τις αμβλώσεις. Τι ανέφερε η Μίντλερ; Πρότεινε να απαγορευτεί το Viagra.
«Ώρα να απαγορεύσουμε το Viagra»
«Ώρα να απαγορεύσουμε το Viagra. Γιατί αν η εγκυμοσύνη είναι «θέλημα Θεού», τότε το ίδιο είναι και το πεσμένο πέος σου» έγραψε στο Twitter, η ηθοποιός και τραγουδίστρια ειρωνευόμενη την λογική της ετυμηγορίας του δικαστηρίου.
Η Μίντλερ, που θα πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ της Disney, Hocus Pocus, είχε εκφράσει τη διαφωνία της με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να ανατρέψει το συνταγματικό δικαίωμα των Αμερικανίδων σε ασφαλείς αμβλώσεις.
Μετά την απόφαση της Παρασκευής (24 Ιουνίου), η Μίντλερ έγραψε στο Twitter: «Το έκαναν. ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ! Το #SCOTUS ανέτρεψε τον νόμο #RoevWade, που είχε κατοχυρωθεί στο Σύνταγμα ως νόμος για περισσότερα από 50 χρόνια. Πώς τολμούν; Αυτό το #SCOTUS είναι απολύτως κωφό στη θέληση και ακόμη και στις πραγματικές ανάγκες του αμερικανικού λαού. Ξύπνα Αμερική».
Ευλογιά των πιθήκων: 7 τα κρούσματα στην Ελλάδα – Ενδείξεις εγχώριας μετάδοσης
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Τρολιά το λάδι και η ρίγανη, να διαφημίσουμε τα ελληνικά προϊόντα!»
- Σοκ στα καύσιμα: Η χονδρική τιμή του πετρελαίου κίνησης ξεπέρασε για πρώτη φορά την αμόλυβδη
- Δίωξη για βαριά κακουργήματα στον Τσαγκαράκη: Η επώνυμη καταγγελία που τον «έκαψε» - Το βαρύ κατηγορητήριο
- Ασημένιος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου - Παρέμεινε ανίκητος ο Ντουπλάντις
- Axios: Ο Τραμπ κάνει ήδη παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις για διπλωματική «διέξοδο» από τον πόλεμο με το Ιράν