Lifestyle|02.07.2022 08:00

Τα ζώδια σήμερα 2 Ιουλίου: Κριοί, το πάθος και ο δυναμισμός που αποπνέετε κεντρίζουν το ενδιαφέρον

Newsroom

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, μεθοδικότητα, καλλιεργημένη υπομονή και επιμονή. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, φεύγουν τα εμπόδια, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διεκδικήσεις και επιδιώξεις. Ώριμες αποφάσεις θα παρθούν, συνετά θα είναι τα ρίσκα, στα νέα εγχειρήματα θα υπάρξει η δυνατότητα για θετική εξέλιξη.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, η διαίσθησή ενδεχομένως να είναι εσφαλμένη και παραπλανητική. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ριζικές αποφάσεις και αλλαγές, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, προσοχή στην έκταση που θα δοθεί στις ονειροπολήσεις.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα είναι μία δύσκολη όψη, θα εκδηλωθεί η ανάγκη για κυριαρχία, εξουσία, ανταγωνιστικές θα είναι οι διαθέσεις. Προσοχή στις χειριστικές συμπεριφορές, κάποιοι θα προσπαθήσουν να καθοδηγήσουν με άμεσο ή έμμεσο τρόπο, δεν θα λείψουν οι παρασκηνιακές ενέργειες. Στις συζητήσεις και στις επαφές απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση, ελλοχεύει κίνδυνος για εναντιώσεις και έντονες αντιπαραθέσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, κάποιοι μεθοδικά θα κρατήσουν στάση αδιάλλακτη.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό αντικομφορμιστικές θα κάνει τις διαθέσεις, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι πολύ δύσκολο να οριοθετηθούν και να ακολουθήσουν κανόνες. Σε θέματα επαγγελματικής αλλά και αισθηματικής φύσης ίσως να διαφοροποιηθούν οι βλέψεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Το απόγευμα σού δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα και να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε στόχους που θέλεις να πετύχεις καθώς μπορείς σήμερα να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν σε επίπεδο συνεργασιών. Προτάσεις από το εξωτερικό μπορεί να είναι εξαιρετικά ρεαλιστικές και να δημιουργήσουν ένα νέο πλαίσιο στην επαγγελματική σου ζωή.

Η ημέρα είναι ιδανική για να απογειώσεις συναισθηματικά το ταίρι σου και να δώσεις φτερά στη σχέση σου. Η διασκέδαση και το κέφι πρωταγωνιστούν και σας ανανεώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θέλουν να έρθουν στη ζωή σου, καθώς το πάθος και ο δυναμισμός που αποπνέεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργούν έντονο άγχος. Το μεσημέρι ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου και στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στη διασκέδαση και σε παρέες που ανοίγουν νέους πνευματικούς δρόμους μπροστά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επαγγελματικά σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε σχέδια μπορεί να έχεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε να αξιοποιήσεις προτάσεις από το εξωτερικό που μπορεί να προκύψουν και να ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου καθώς θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους προσωπικούς σου στόχους.

Νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από το ταίρι σου, φρόντισε να αξιοποιήσεις το βράδυ για να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον για να απογειώσουν την ψυχολογία σου και να αλλάξουν ριζικά την κοσμοθεωρία σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σε ότι αφορά οικονομικές συζητήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα ενισχύει την ανασφάλεια και τις αμφιβολίες που σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Γεγονός είναι ότι μπορείς να αντιληφθείς με πολύ πώς να ξεφύγεις από παγίδες ώστε να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.

Είναι σημαντικό να αποφύγεις σκηνές ζήλιας και καχυποψία καθώς αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο για να κρατήσεις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι αμφιβολίες για τον εαυτό σου και για τους άλλους δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς σε νέες γνωριμίες που μπορούν να σου δώσουν πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σήμερα έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις υποθέσεις στον εργασιακό χώρο μπορεί να αυξάνουν το άγχος. Το μεσημέρι ανεβάζει την ψυχολογία σου καθώς γίνεται περισσότερο κοινωνικός/η και επικοινωνιακός/η από ποτέ.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιδιώκεις να επικρατήσει αρμονία στις συνεργασίες σου, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να υπομείνεις καταστάσεις που δεν του ταιριάζουν. Μην διστάσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν στην επαγγελματική σου ζωή. Η υποχωρητικότητα είναι κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις.

Είναι απαραίτητο να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες μέσα από τη σχέση για αυτό μην διστάσεις να διεκδικήσεις ότι νιώθεις ότι σου κάνει καλό και βοηθάει στην αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο στην ζωή σου, φρόντισε να μην υποχωρήσεις θέτοντας πρώτες τις ανάγκες των άλλων.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου και να κλείσεις οριστικά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση. Το απόγευμα αυξάνει τις καθημερινές υποχρεώσεις και δημιουργώντας ένα πιο απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οφείλεις να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις να δρομολογήσεις καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει είναι πολλές. Η κούραση που υπάρχει σου αφήνει περιθώριο για να λειτουργήσεις ξεκάθαρα και μπορεί να σε βάλει σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους που είναι προτιμότερο να αποφύγεις.

Προσοχή στην γκρίνια και στην επικριτική διάθεση θα μπορεί να δείξει καθώς αυτά θα ενοχλήσουν σημαντικά το ταίρι σου και θα δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα πετύχεις σε νέα πρόσωπα που θα έρθει στη ζωή σου καθώς η κούραση και η νευρικότητα κυριαρχούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα έχεις την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που απασχολούν την οικογένεια. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου καθώς στρέφεσαι στη διασκέδαση και στο ερωτικό παιχνίδι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μετά το μεσημέρι είναι γεγονός ότι δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα καθώς νιώθεις ότι θέλεις να ξεφύγεις από ότι σε περιορίζει. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να έχουν κόστος στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η αμετροέπεια θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Το βράδυ προβλέπεται καυτό αν φροντίσεις να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου που θα απογειώσει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται καθώς είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος λόγω της γοητείας και της μαγνητικής έλξης που αποπνέεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα εμπορικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα. Μετά το μεσημέρι επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από την οικογένεια που μπορούν να σου χαρίσουν ζεστασιά και τρυφερότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να προκύψουν μετά το μεσημέρι θα δημιουργήσουν προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να αποφύγεις κυκλοθυμικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν προβλήματα με τους ανωτέρους σου.

Ο ρομαντισμός και η θαλπωρή που βιώνεις στην προσωπική σου ζωή σε βοηθούν να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες και να νιώσεις ότι έχεις μία σταθερή βάση. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε πιθανές νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου εκφράζοντας με σκληρότητα την άποψή σου. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις χρόνο στα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικό είναι για εσένα να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που πιθανά σε ενδιαφέρουν όμως δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με αυτά άδεια τα πρόσωπα που συμμετέχουν στις συζητήσεις. Οι έντονες αντιδράσεις που θα δεχτείς θα σε απογοητεύσουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός.

Φρόντισε να απολαύσεις στιγμές χαράς με το ταίρι σου και να αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν πληγές. Αν είσαι αδέσμευτος/η στον κοντινό σου περίγυρο μπορεί να υπάρχει πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, προσοχή σε απότομες αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν έντονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος όπου θα συζητήσεις και θα περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Το απόγευμα σε οδηγεί σε πρωτοβουλίες όπως διασκέδαση πρωταγωνιστεί και η καλοπέραση ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πρωταγωνιστήσεις σε εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς θα κάνεις τις απαιτούμενες κινήσεις ώστε να κλείσεις σημαντικές συνεργασίες για εσένα. Αυτό θα εντυπωσιάσει τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και θα δημιουργήσει συνθήκες εμπιστοσύνης και αποφασιστικότητας.

Ο τρόπος που επικοινωνείς με το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες στη σχέση και να βιώσεις το απόλυτο πάθος μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο να έρθει στην προσωπική σου ζωή για να εκτοξεύσει τον αισθησιασμό και την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την επικοινωνία. Αισθάνεσαι την ανάγκη να εκδηλώσεις όλα αυτά που θέλεις ώστε να γίνουν αποδεκτά από τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου μπορεί να πάρουν δυσάρεστη τροπή αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις την ανάγκη να επιβληθείς επιδιώκοντας να δρομολογήσεις τα πράγματα όπως εσένα σε ικανοποιεί. Ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός δεν θα βοηθήσουν στο να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις στην επαγγελματική σου ζωή.

Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και διαλλακτικός με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς οι συζητήσεις μπορεί να βάλουν φωτιά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε απασχολήσουν, όμως η συμπεριφορά σου μπορεί να μπει εμπόδιο σε οποιαδήποτε πορεία από δω και στο εξής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να απασχόλησαν τον κοινωνικό περίγυρο. Από το απόγευμα και μετά επικεντρώνεσαι σε καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε ευαισθητοποιούν έντονα. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς απόλυτα σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και αυτό είναι πιθανό να οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις που θα σε εκθέσουν. Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη αναμνήσεις και πράγματα και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο εργασιακό περιβάλλον.

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα ονειρικό σκηνικό για δύο όπου θα απολαύσεις το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και δημιουργούν προϋποθέσεις επιστροφής, καλά θα κάνεις να μην βιαστείς καθώς αργότερα μπορεί να αλλάξεις γνώμη.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, η αισιοδοξία είναι κάτι που μπορεί σήμερα να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου καθώς φαίνεται να έχεις την ευκαιρία να ξεπερνάς εμπόδια σκεπτόμενος θετικά. Αν εγκλωβιστείς στον συναισθηματισμό και στην διάθεση να επιβληθείς στους γύρω σου είναι βέβαιο ότι θα χάσεις το στόχο και τελικά και το μέτρο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πάρε τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται και δείξε την αποφασιστικότητα που απαιτείται καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πολύ κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους. Φιλικά πρόσωπα μπορεί να πρωταγωνιστήσουν καθώς φαίνεται να στέκονται αρωγοί στις προσωπικές σου προσπάθειες και να πιστεύουν στο ένστικτό σου.

Ο εγωκεντρισμός δεν θα σε βοηθήσει στο να ξεπεράσεις ζητήματα που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου. Δες την θετική πλευρά των πραγμάτων και σχεδίασε μαζί του καταστάσεις που σας εκφράζουν από κοινού. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να δείξουν το ενδιαφέρον τους νέα πρόσωπα για εσένα, φρόντισε βέβαια να εμπλακείς από υποκειμενικές διάθεσης που θα ενοχλήσουν σφόδρα.

ωροσκόπιαζώδια Ιουλίουαστρολογικές προβλέψειςειδήσεις τώραζώδια