Lifestyle|13.02.2019 16:15

Τζορτζ Κλούνεϊ για Μέγκαν Μαρκλ: Την κυνηγούν όπως την Νταϊάνα

Newsroom

Ο χολιγουντιανός σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ έκανε μια δήλωση στο αυστραλιανό περιοδικό WHO, που δίχασε το κοινό. Άλλοι τον βρήκαν απόλυτα υπερβολικό και κάποιοι θεώρησαν ότι το δίκιο είναι με το μέρος του. Τα μέσα ενημέρωσης παρενοχλούν τη Μέγκαν Μαρκλ όπως ακριβώς έκαναν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο καταδιωκόμενη από παπαράτσι, είπε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, φίλος της 37χρονης δούκισσας του Σάσεξ.

Ο Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ βρέθηκαν στον γάμο της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι, τον περασμένο Μάιο, μετά τον οποίο η Αμερικανίδα σταρ εντάχθηκε στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Η δούκισσα του Σάσεξ ήταν δημοφιλής από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο δεσμός της με τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά μετά την εγκυμοσύνη της το ενδιαφέρον του Τύπου για τους «σκελετούς στην ντουλάπα της» εκτοξεύθηκε. 

«Την κυνηγούν παντού. Η Μέγκαν Μαρκλ καταδιώκεται και διασύρεται. Είναι μια γυναίκα έγκυος επτά μηνών που καταδιώκεται και διασύρεται όπως ακριβώς η Νταϊάνα, η ιστορία επαναλαμβάνεται», είπε ο Κλούνεϊ στο αυστραλιανό περιοδικό WHO.

 

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο θλιβερό είναι αυτό», είπε ο Κλούνεϊ. «Και μόνο που τους βλέπεις να δημοσιοποιούν μια επιστολή μιας κόρης προς τον πατέρα της... η Μέγκαν υφίσταται άδικη μεταχείριση, θεωρώ πως αυτό είναι ανεύθυνο, με αφήνει κατάπληκτο».

Τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ στενοί φίλοι της Μέγκαν δήλωσαν στο περιοδικό People ότι η δούκισσα αντιμετώπισε ψέματα και αναλήθειες και ένα γενικευμένο μπούλινγκ και ότι ίδιοι ανησυχούν για το πώς μπορεί να επηρεάσει αυτή η κατάσταση την ίδια και το μωρό της.

Το 2016, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, ο πρίγκιπας Χάρι εξέδωσε μια σπάνια ανακοίνωση επικρίνοντας τα ΜΜΕ για παρείσφρηση στην ιδιωτική ζωή της Μέγκαν, λέγοντας ότι η ίδια υπέστη «κύμα κακοποίησης και παρενόχλησης» από τον Τύπο.

T

Ο Χάρι και ο μεγαλύτερος αδελφός του πρίγκιπας Ουίλιαμ, δεύτερος στη σειρά διαδοχής στον θρόνο, είχαν μια τεταμένη σχέση με τον Τύπο από τότε που η μητέρα τους πρίγκιπα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι το 1997, ενώ την κυνηγούσαν παπαράτσι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Τζορτζ ΚλούνεϊΜέγκαν Μαρκλ