Lifestyle|13.02.2019 16:21

Έλλη Κοκκίνου: Ο λόγος που πούλησε τον παιδικό σταθμό της στην Γλυφάδα! (vid)

Newsroom

Παράλληλα με τις απαιτητικές live εμφανίσεις της, η τραγουδίστρια η Έλλη Κοκκίνου διατηρούσε από το 2012 έναν παιδικό σταθμό στην Γλυφάδα, τον οποίο πούλησε πριν μερικούς μήνες. Η μονοκατοικία, την οποία η τραγουδίστρια μετέτρεψε σε παιδικό σταθμό, συγκέντρωσε πολύ κόσμο και το επιχειρηματικό εγχείρημα - αν και κουραστικό - σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Γνωστός επιχειρηματίας την προσέγγισε με σκοπό να αγοράσει την επιχείρηση και έπειτα από συζητήσεις οι δυο τους κατέληξαν σε συμφωνία. Πλέον το οίκημα δεν ανήκει στην τραγουδίστρια.

Το βράδυ της Τρίτης 12/2, η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στο θέατρο Αθηνά, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Έξαλλοι 2» και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους λόγους που την οδήγησαν να πουλήσει τον παιδικό σταθμό.

«Έχω πουλήσει τον παιδικό σταθμό από τον Σεπτέμβριο. Μπορώ να σου πω ότι είμαι πολύ πιο ήρεμη. Δεν είχα χρόνο καθόλου. Δεν είναι εύκολο να είσαι σε δύο διαφορετικά επαγγελματικά πόστα και να μπορείς να τα χειριστείς όλα. Ήμουν εκεί με θυσίες πάρα πολλές από τον δικό μου χρόνο, από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις… Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τα κάνω όλα», αναφέρει χαρακτηριστικά. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Έλλη Κοκκίνου