Δημήτρης Μακαλιάς: Κρατάει ζωντανή τη μνήμη του αδελφού του (pic)
NewsroomΟ Δημήτρης Μακαλιάς δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή στο Instagram. Πρόσφατα, ανήρτησε μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία που παίζει μαζί με τον αδελφό του, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από δέκα χρόνια από ανακοπή καρδιάς.
«Είχα έναν αδελφό, τον Τάσο, τον οποίο έχασα πριν από πέντε χρόνια από ανακοπή. Τότε εκείνος ήταν 30 και εγώ 27. Το έπαθε έτσι ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, μέσα στο αυτοκίνητο, κάτω από το σπίτι. Μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά του – ήταν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία. Δεν πρόλαβε καν να βγει από το αμάξι, τόσο απρόσμενα. Με τον αδελφό μου μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, τις ίδιες ανησυχίες για τη ζωή. Ήμασταν πολύ δεμένοι.. Όταν συνέβη αυτό ήταν συνταρακτικό όπως θα ήταν άλλωστε και για κάθε οικογένεια», είχε αναφέρει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό «You».
Ο ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «10 χρόνια μακρυά σου».
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Έκρηξη στην Πλάκα: Στο μικροσκόπιο η σωλήνωση αερίου του ’90 - Τα ίχνη καύσης και το κρίσιμο εύρημα
- Μέτρα σε δόσεις για την ακρίβεια: Έρχονται παρεμβάσεις ανά 15ήμερο από την κυβέρνηση
- WSJ: Το «μπορούμε να το κάνουμε κι εδώ» της Γκιλφόιλ και ο Ελληνοαμερικανός λομπίστας - Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση
- Τα δύο γυναικεία ονόματα για την Α΄Αθηνών, το ντέρμπι των εκλογών και ο «πόλεμος» που ανησυχεί το Μαξίμου