Lifestyle|04.07.2022 13:10

Σκορδά, Τσιμτσιλή και Καινούργιου για Θέμη Αδαμαντίδη: «Είναι σοκαριστικό»

Newsroom

Το κατώφλι του Τριμελούς Αυτοφώρου πέρασε ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, που κατηγορείται από τη σύντροφο του για ξυλοδαρμό. Ο δημοφιλής τραγουδιστής καταγγέλθηκε την περασμένη Παρασκευή (1/7) από τη σύντροφο του Βαρβάρα Κίρκη και το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση.

Αμέσως μετά την άσκηση της δίωξης, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο, από το οποίο έλαβε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα. Αν και αφέθηκε ελεύθερος, του επιβλήθηκαν οι όροι να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε ένα βίντεο - ντοκουμέντο που δείχνει τον Θέμη Αδαμαντίδη να κλωτσάει τη σύντροφό του. Μετά την προβολή του, η Καινούργιου σχολίασε: «Είναι σοκαριστικά τα πλάνα. Με θλίβει πάρα πολύ. Τον είχαμε φιλοξενήσει πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή και ήταν εδώ με τη σύντροφό του. Να βλέπω έναν άντρα να κλωτσάει τη σύντροφό του; Τι να πω! Δεν μπορώ να το διανοηθώ». Λίγο μετά, η παρουσιάστρια του Alpha πρόσθεσε: «Νομίζω ό,τι χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη η γυναίκα. Από γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί μέσα σε σχέση και σε γάμο, έχω ακούσει ότι τον αγαπάω για αυτό το ανέχομαι. Η ερώτηση όλων μας είναι αφού το κάνει, γιατί μένεις; Σίγουρα χρειάζεται κάποιον ειδικό να μιλήσει. Αυτή η σχέση είναι τοξική και κοιτάξτε που την έχει φτάσει αυτή η κοπέλα. Αυτή η αγάπη έγινε τοξική και καταστροφική». 

Παράλληλα, στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε η πρώην σύντροφος του λαϊκού τραγουδιστή και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα. «Έζησα για 15 χρόνια με τον Θέμη, κάναμε δύο παιδιά, έφυγα πέρσι αθόρυβα, χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Πήρα τα παιδιά και έφυγα γιατί δεν άντεχα άλλο, γιατί συνέβησαν και με εμένα ακριβώς τα ίδια πράγματα» είπε και συνέχισε: «είναι άλλος ο Θέμης Αδαμαντίδης ο τραγουδιστής, και άλλος ο Θέμης ο Αδαμαντίδης ο σύντροφος, ο πατέρας. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού, συμβαίνουν άσχημα πράγματα».

Μετά το τέλος του βίντεο, η Φαίη Σκορδά, εμφανώς σοκαρισμένη, σχολίασε: «Πάντα μέσα μου αισθανόμουν, όπως και σε άλλες περιπτώσεις που είχαν πάει να του κάνουν επίθεση, πως, όταν ένας άνθρωπος έχει ένα θέμα, χρειάζεται μία βοήθεια. Πάντα αναγνώριζα μία ευαισθησία, αυτή η ευαισθησία όμως όταν γίνεται αυτοκαταστροφική είναι ένα θέμα. Όταν πηγαίνει σε άλλους, είναι τεράστιο πρόβλημα κι εκεί είσαι απέναντι».

Από τη μεριά της και η Σταματίνα Τσιμιτσιλή πήρε θέση, μέσα από την εκπομπή «Happy Day»: «Καταλαβαίνω τη Σάσα Μπάστα και τον συνεργάτη του πως θέλουν να πουν μία καλή κουβέντα, αλλά επειδή δεν ξέρουμε τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Το ότι κάποιος είναι καλός συνεργάτης, δεν σημαίνει ότι ξέρουμε τι κάνει στο σπίτι του. Δεν θέλω να επηρεάσω την κοινή γνώμη, αλλά όταν μία καταγγελία έρχεται και κουμπώνει με μία άλλη, αυτό κάτι δείχνει. Υπάρχει ας πούμε ένα pattern συμπεριφοράς» ανέφερε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Εγώ αυτό που θέλω να πω στις άλλες γυναίκες αλλά και στους άνδρες που ενδεχομένως να υφίστανται κάτι τέτοιο, μην μένετε. Αν συμβαίνει και υφίσταστε μία τέτοια συμπεριφορά, πραγματικά δεν χρειάζεται δεύτερη ευκαιρία».

Αλέξης Κούγιας: «Σήμερα θα αποδείξουμε την αλήθεια»

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέφερε αρχικά πως «μου κάνει εντύπωση αυτή η ενορχηστρωμένη προσπάθεια να δημιουργηθεί τέτοιο κλίμα και το πώς βρέθηκαν οι δύο αυτές κυρίες ταυτόχρονα να καταγγείλουν. Για την δεύτερη κυρία που δημιούργησε εντυπώσεις, αφού απομύζησε επί 13 χρόνια τον Θέμη Αδαμαντίδη, στο τέλος έφυγε απαγάγοντας τα παιδιά της και απειλώντας τον ότι δε θα τα ξαναδεί και παρόλα αυτά ο τραγουδιστής της είχε αγοράσει και σπίτι στη Βουλγαρία, και υπάρχουν και χρήματα που αποστέλλονται χωρίς καμία υποχρέωση από τον ίδιο, ούτε υπάρχει δικαστική απόφαση γι’ αυτό». 

Και συνέχισε: «Όσον αφορά σε αυτή την υπόθεση, εμφανίστηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει κάποιον, που δεν φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του, να εκτοξεύει μία κλωτσιά, κοιτάξτε το περιεχόμενο του βίντεο και μετά την κατάθεση της κυρίας. Η κυρία ισχυρίστηκε ότι ο Αδαμαντίδης της τράβηξε τα μαλλιά πρώτα, μετά την χαστούκισε κατ’ επανάληψη και μετά την κλώτσησε. Στο βίντεο αποδεικνύεται ότι δεν είναι ο Αδαμαντίδης γιατί ούτε τα μαλλιά της τραβάει, ούτε χαστούκια φαίνονται, ούτε κλωτσιές, μάλιστα η κυρία έφυγε αγέρωχη και τον ειρωνεύεται. Είναι καλό να δημιουργούνται εντυπώσεις, ο Αδαμαντίδης είναι ένα πρόσωπο που προκαλεί εντυπώσεις είτε θετικές είτε αρνητικές. Σήμερα στο δικαστήριο θα εμφανιστούν πρόσωπα που θα προκαλέσουν έκπληξη. Το βίντεο που εμφανίστηκε δεν υπάρχει στη δικογραφία. Προκαλεί εντύπωση ότι σε κάποιες φωτογραφίες φαίνονται σωματικές βλάβες, ενώ στο βίντεο δεν φαίνεται να προκαλείται κάτι τέτοιο. Σήμερα θ' αποδείξουμε την αλήθεια». 

Θέμης ΑδαμαντίδηςΑλέξης ΚούγιαςΦαίη Σκορδάειδήσεις τώρατραγουδιστήςξυλοδαρμόςΣταματίνα ΤσιμτσιλήΚατερίνα Καινούργιου