Lifestyle|05.07.2022 14:15

Χρύσα Ρώπα για το «Τι ψυχή θα παραδόσεις μωρή;»: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας έκανε κατάχρηση εξουσίας»

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός, Χρύσα Ρώπα και αναφέρθηκε στην υιοθεσία της, στους φυσικούς της γονείς, στη δίδυμη αδελφή της, στα προβλήματα υγείας της, αλλά και στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρήγα. «Έχω αρχίσει να γράφω την αυτοβιογραφία μου. Επειδή ήμουν μοναχοπαίδι, εκφραζόμουν πολύ καλά με τον γραπτό λόγο. Δηλαδή αν στείλω ένα μήνυμα, είμαι καλύτερη από τον προφορικό λόγο» δήλωσε, χαρακτηριστικά, η ίδια.  

Και συνέχισε: «Ο λόγος που μίλησα ανοιχτά για την υιοθεσία μου ήταν για να βοηθήσω γονείς και παιδιά. Αν ένας στο εκατομμύριο μπορεί κάποιος να καταλάβει ποια πράγματα είναι λάθος και καλό είναι τα λάθη να μην τα επαναλαμβάνουμε. Όταν υιοθετείς ένα παιδί καλό είναι να του λες "δε σε γέννησα, σε διάλεξα". Μ' εμένα δεν έγινε έτσι. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, σκορπίσαμε». Μιλώντας για την απώλεια της αδερφής της, είπε πως είναι ένα γεγονός που ακόμη διαχειρίζεται. «Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, χάνεις ένα κομμάτι σου» προσθέτει.

Σε ό,τι αφορά τον γάμο, ανέφερε πως δεν έχει σκεφτεί να ξαναπαντρευτεί. «Όταν παντρεύτηκα, κάπως με έμπλεξαν. Δεν κατάλαβα πώς βρέθηκα ένα Σάββατο βράδυ σε μία εκκλησία με ένα φουστανάκι που αγόρασα από μία βιτρίνα» λέει χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε φέτος στην πετυχημένη σειρά των Ρήγα – Αποστόλου, η «Τούρτα της μαμάς» και δηλώνει περήφανη για τα κείμενα των δημιουργών της. «Καταπληκτική συνεργασία». Σχετικά με τη φημολογούμενη διαμάχη της με τον Αλέξανδρο Ρήγα στη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» δηλώνει πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο. «Δεν υπήρξε διαμάχη. Μετά από μια φράση του Αλέξανδρου Ρήγα πήρα το αυτοκίνητό μου και πήγα σπίτι μου. Οφείλω να πω ότι εκείνη την περίοδο ο Αλέξανδρος έκανε ένα λάθος, έκανε κατάχρηση εξουσίας. Τότε αυτές οι συμπεριφορές ήταν πολύ αποδεκτές. Για μένα δεν ήταν ποτέ αποδεκτή» υπογράμμισε η Χρύσα Ρώπα.

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;Αλέξανδρος ΡήγαςΧρύσα ΡώπαγάμοςΗ Τούρτα της Μαμάςυιοθεσίαειδήσεις τώρα