Lifestyle|13.02.2019 18:45

Βερβερίτσα: Ακυρώνονται όλες οι παραστάσεις της εβδομάδας

Newsroom

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Για την Παρέα» του Open TVΝίκος Μουτσινάς, ενώ βρισκόταν στο θέατρο και έπαιζε στην παράσταση «Βερβερίτσα» - την περασμένη Πέμπτη (7/2) - ένιωσε έντονους πόνους στη μέση. Λίγο αργότερα, η Νικόλ Παναγιώτου βγήκε στη σκηνή και ανακοίνωσε στους θεατές ότι η παράσταση δεν θα συνεχιζόταν. Ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε λουμπάγκο και δεν μπορούσε να κουνηθεί.  

Τη περασμένη Δευτέρα (11/2), ο παρουσιαστής επέστρεψε στο πόστο του και προσπάθησε να βγάλει εις πέρας την εκπομπή. Ωστόσο, σήμερα με επίσημη ανακοίνωση η εταιρία παραγωγής ενημέρωσε πως ο Νίκος Μουτσινάς δε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της παράστασης «Βερβερίτσα» ούτε αυτή την εβδομάδα.

Η «Βερβερίτσα» είναι μια πολύ απαιτητική κινησιολογικά παράσταση. Ο Νίκος καλείται να σηκώνει την συμπρωταγωνίστριά του, Μαρία Σολωμού και να χορεύει κατά τη διάρκεια της παράστασης. 

«Σας ενημερώνουμε ότι οι παραστάσεις της εβδομάδας ακυρώνονται. Ο κύριος Μουτσινάς, αν και κατάφερε να επιστρέψει στην τηλεοπτική του εκπομπή τη Δευτέρα, δεν είναι ακόμα σε θέση να ανταπεξέλθει στις σωματικές απαιτήσεις του έργου, λόγω του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Ο κύριος Μουτσινάς και όλοι οι συντελεστές της παράστασης ευχαριστούν πολύ το κοινό για την αγάπη και την κατανόησή του. Η Βερβερίτσα θα είναι και πάλι σύντομα κοντά σας!», γράφει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Βερβερίτσαθεατρικές παραστάσεις