Lifestyle|06.07.2022 14:41

Scott Storch: Ποιος είναι ο παραγωγός του Hollywood που έβγαινε με την Paris Hilton, την Kim Kardashian και την Britney Spears

Newsroom

Tο όνομα Scott Storch μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό, αλλά ο κόσμος της μουσικής βιομηχανίας τον γνωρίζει καλά, καθώς πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει αναλάβει την παραγωγή πολλών τραγουδιών που έφτασαν στην κορυφή των charts κατά διάρκεια της καριέρας του.

Ο Scott Storch βρίσκεται πίσω από πολλές επιτυχίες, όπως το Naughty Girl της Beyonce, το Still Dre του Dr Dre, το Candy Shop του 50 Cent και το Lean Back του Fat Joe. Παράγει singles από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και έχει συναναστραφεί με πλούσιους, διάσημους και μουσικά ταλαντούχους εδώ και πολλά χρόνια.

 

Πιο πρόσφατα, ο Scott Storch έκανε την παραγωγή στο Do It της Chloe x Halle. Μιλώντας στο Drink Champs το 2022, δήλωσε ότι θέλει να συνεργαστεί με τη Rihanna. Εκτός από την παραγωγή μουσικής για ορισμένους καλλιτέχνες, φαίνεται ότι ο Scott Storch μερικές φορές συνδύαζε τη δουλειά με την ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της καριέρας του, δεδομένης της τελευταίας του συνέντευξης στο Drink Champs.

 

Κάποια από τα πολύ τρανταχτά ονόματα του Hollywood με τα οποία είχε σχέση για κάποια περίοδο της ζωής του ή εβγαινε για κάποιον καιρό ήταν και η Paris Hilton η Kim Kardashian και η Britney Spears.

 

Η σχέση του Scott Storch και της Paris Hilton

Σήμερα, η Paris Hilton είναι παντρεμένη με τον Carter Reum, αλλά ο Scott Storch έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι αυτός και η Paris ήταν κάποτε ζευγάρι. Σε συνέντευξη που έδωσε το 2022 στο Drink Champs, ο Scott Storch σημείωσε ότι κάποτε είχε σχέση με την Paris. Σύμφωνα με τον Scott, η Paris τον κάλεσε να τη συναντήσει στο Saint Tropez μετά από έναν χωρισμό: «Εμφανίστηκα στο Saint Tropez, αλλά νομίζω ότι τα είχε ήδη φτιάξει με κάποιον άλλο».

Οι δυο τους έβγαιναν μαζί στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Αργότερα ο Scott συνέχισε με τη βοηθό της Paris εκείνη την εποχή, την Kim Kardashian.

Το ειδύλλιο με την Kim Kardashian

Ενώ βρισκόταν στο Saint Tropez, ο Scott είπε στη συνέχεια ότι «κατέληξε να βλέπει την Kim», προσθέτοντας ότι αυτός και η Kim Kardashian έκαναν παρέα και έγιναν φίλοι και «οτιδήποτε».

Ο βραβευμένος με Grammy μουσικός παραγωγός είπε ότι «είναι μέρος της ιστορίας» και ότι είναι «cool με τον Kanye West».

Ο Scott είπε επίσης ότι έβγαινε με την Lil Kim, με την οποία συνεργάστηκε και μουσικά. Έβγαινε επίσης με την Britney Spears το 2003, σύμφωνα με την Daily Mail. Ο Storch παντρεύτηκε την Christina Gray στο Λας Βέγκας το 2011, σύμφωνα με το TMZ. Ωστόσο, ο γάμος τους ακυρώθηκε αρκετά χρόνια αργότερα λόγω «υπερβολικής μέθης».

 

H περιουσία του Scott το 2022 και η αίτηση πτώχευσης

Παρόλο που ο Scott Storch είναι περισσότερο γνωστός ως μουσικός παραγωγός, ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας πλήκτρα σε ένα συγκρότημα που ονομαζόταν The Roots. Η μουσική του καριέρα ξεκίνησε το 1991 και το 1999 ξεκίνησε την παραγωγή των πρώτων του κομματιών.

Σύμφωνα με τις αναφορές του Celebrity Net Worth ο Scott είχα μια περιουσία αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ωστόσο, κατέθεσε αίτηση πτώχευσης το 2009 σύμφωνα με το EW.

Μιλώντας στο Q στο CBC το 2018, ο Scott  είχε αναφέρει ότι η σκηνή της νυχτερινής ζωής του Μαϊάμι «τον κατέβαλε» και άρχισε να αγοράζει πολυτελή γιοτ, αυτοκίνητα και «μπολ με κοκαΐνη». Ξόδεψε 30 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε έξι μήνες, σύμφωνα με το MTV.

Το 2022, το Celebrity Net Worth αναφέρει ότι ο παραγωγός, συγγραφέας και πιανίστας έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία 250.000 δολάρια. Σύμφωνα με τη συνέντευξή του στο Q στο CBC, ο Scott Storch δήλωσε ότι «η ζωή είναι άνετη και πάλι» γι' αυτόν και ότι είναι «ευτυχισμένος με το πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή».

Όλες οι ειδήσεις

Μητσοτάκης: Από 1η Ιανουαρίου καταργείται η εισφορά αλληλεγγύης και ξεπαγώνουν οι αυξήσεις στις συντάξεις

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο δράστης έμενε στο σπίτι με τη νεκρή - «Κάποιες φορές φώναζε», λένε οι γείτονες στο ethnos.gr

Θεσσαλονίκη: Κρατούμενος απέδρασε από το νοσοκομείο Γεννηματάς

Κάρλος Σαντάνα: Κατέρρευσε επί σκηνής σε συναυλία του στο Ντιτρόιτ - Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

παραγωγόςΠάρις Χίλτονειδήσεις τώραHollywoodΜπρίτνεϊ ΣπίαρςΚιμ Καρντάσιαν