Lifestyle|14.02.2019 11:03

Τα «καρφιά» του Παύλου Σταματόπουλου στην Μπάγια Αντωνοπούλου (vid)

Newsroom

Ο Παύλος Σταματόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open TV και σχολίασε, μεταξύ άλλων, την επιστροφή της πρώην συνεργάτιδάς του, Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε ρόλο παρουσιάστριας. 

«Με την Κωνσταντίνα έχω δουλέψει πέντε χρόνια. Η πιο σωστή κίνηση που έχει κάνει μέχρι τώρα είναι το ότι πήγε στο Survivor. Αν ξεκινούσε τώρα με το My Style Rocks, ο κόσμος θα είχε πολύ διαφορετική εικόνα για εκείνη», δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος. 

Παράλληλα, για την επιλογή της Μπάγιας Αντωνοπούλου να αναλάβει την παρουσίαση του «Survivor Πανόραμα», τόνισε: «Το Survivor Πανόραμα είναι κάτι που βασίζεται κατά κύριο λόγο στο Survivor. Η Μπάγια νομίζω ασχολήθηκε με κάτι που εγώ νιώθω ότι δεν την ενδιαφέρει πολύ. Ήταν μια λύση ανάγκης». 

Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες, ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από την πρωινή εκπομπή «Happy Day», έκανε ένα άκομψο, passive-aggressive σχόλιο για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τα κιλά της. Τότε, ο κουμπάρος και καλύτερος της φίλος, Παύλος Σταματόπουλος, ήταν ένας από τους ανθρώπους που μπήκε μπροστά και την υποστήριξε. 

«Δεν είναι πρώτη φορά που ανεβάζω (στα social media) κάτι με τα κιλά. Γιατί και εγώ ως πρώην υπέρβαρος έχω μία ευαισθησία», αποκάλυψε ο ίδιος. 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

SurvivorΜπάγια ΑντωνοπούλουSurvivor ΠανόραμαΠαύλος Σταματόπουλος