Lifestyle|07.07.2022 08:00

Τα ζώδια σήμερα 7 Ιουλίου: H Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο φέρνει μπερδεμένες σκέψεις και αστάθεια

Newsroom

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφιλίωση και επανασύνδεση, στις συζητήσεις οι διαθέσεις θα είναι ειρηνικές, φεύγει η πεισματική αντίδραση και ο έντονος εγωισμός. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για συντροφικότητα, συναισθηματική ισορροπία, αρμονία, αμοιβαιότητα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ίσως να υπάρξει δυσκολία στην ανάληψη πρωτοβουλιών και δεσμευτικών αποφάσεων.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν γνωριμίες που θα είναι ανανεωτικές, διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, οι συναναστροφές θα είναι ενδιαφέρουσες. Λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικογενειακές υποθέσεις, οι διαθέσεις θα είναι ειρηνικές και συμβιβαστικές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, ενδεχομένως να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής ανησυχίας, οι συμπεριφορές θα είναι αντιδραστικές, δεν θα λείψουν τα ξεσπάσματα και οι εξάρσεις. Οι εγωκεντρικοί και ηγετικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο συμπεριφοράς και γενικότερα στον τρόπο που θα ειπωθούν οι απόψεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο θετικό αποτέλεσμα θα έχουν οι προσεγγίσεις αισθηματικής φύσης. Ώριμες θα είναι οι βλέψεις, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να βρουν λύσεις, να μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικά, φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για δοσοληψίες και συναλλαγές.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτό που σε βοηθά να χαλαρώσεις, την τέχνη και τη διασκέδαση. Το πρωί ενισχύει την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε πληγώνουν έρχονται στην επιφάνεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινές υποχρεώσεις που πρέπει να ανταποκριθείς καθώς υπάρχουν θέματα αυτοσυγκέντρωσης και τα λάθη είναι πιθανά. Επικεντρώσου σε εκκρεμότητες που έχεις καθώς κλείνοντάς τες θα πάρεις σημαντικές ανάσες και θα αποβάλεις το άγχος.

Ο Κριός στα αισθηματικά:

Ζητήματα του παρελθόντος ταλαιπωρούν τη σχέση σου, είναι σημαντικό να τα αφήσεις πίσω σου και να χαρείς στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να σε αναστατώσουν και να δημιουργήσουν έντονο συναισθηματισμό, προσοχή σε αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου σε επαγγελματικό επίπεδο δείχνοντας μεθοδικότητα και υπευθυνότητα που θα εντυπωσιάσει. Το πρωί έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που λειτουργούν ανά την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Λειτουργείς ιδανικά με ομαδικό πνεύμα και αυτό σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε σχέδια και όνειρα που θέλεις να πετύχεις. Προσοχή καθώς η αλαζονεία και η εριστική σου διάθεση μπορεί να γίνουν αφορμές για να υπάρχουν ένταση με πρόσωπα που διαφωνούν με τις απόψεις σου.

Ο Ταύρος στα αισθηματικά:

Είναι απαραίτητο να δώσεις στο ταίρι σου το χρόνο και τον χώρο να εκφράσει στόχους που θέλει να πετύχει καθώς μπορεί να σε αφορούν άμεσα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι μέσα από το φιλικό περιβάλλον να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής αλλάζοντας τα δεδομένα στις φιλοδοξίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, αφοσιώνεται σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το απόγευμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές οικονομικές συζητήσεις με ανώτερους σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι δείχνεις τις ικανότητές σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχεις την υπευθυνότητα και την μεθοδικότητα να δουλέψει σκληρά ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις. Αυτό θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σου και δεν αποκλείεται να υπάρχει και το ανάλογο οικονομικό αντίκρισμα.

Ο Δίδυμος στα αισθηματικά:

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις που πρέπει να παρευρεθείς, καλά θα κάνεις να το έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει έντονα συναισθήματα και πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις οικονομικά σχέδια ή συζητήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το πρωί ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι σου καθώς θέλεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα επικοινωνίας και διαφήμισης που λειτουργούν εξαιρετικά ευνοϊκά αυτή την περίοδο για εσένα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις. Πρόσωπα από το εξωτερικό έρχονται με προτάσεις άκρως ενδιαφέρουσες που καλά θα κάνεις να αξιολογήσεις με ηρεμία.

Ο Καρκίνος στα αισθηματικά:

Είναι σημαντικό να απολαύσεις την διασκέδαση με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου, μην χάσεις την ευκαιρία να δεχτείς προσκλήσεις που θα σας ανανεώσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για σημαντικές μελλοντικές εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας καθώς μπορείς με ευκολία να εκφράσεις απόψεις, προσοχή στον παρορμητισμό. Το πρωί αυξάνει τον εκνευρισμό καθώς άγχη και ανασφάλειες που δημιουργούνται από οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές ευκαιρίες που του δίνονται σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Λέων στα αισθηματικά:

Η καχυποψία και η ζήλια μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου και μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις, φρόντισε να αποφύγεις κάθε σύγκρουση που θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονες νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου καθώς απογειώνουν το καρδιοχτύπι και δημιουργούν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να τις δεις τον εαυτό σου και να αναθεωρήσεις αποφάσεις ή απόψεις που είχες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το πρωί στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει αρμονία και ηρεμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να δείξεις στους συνεργάτες σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί καθώς δεν αποκλείεται να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες σου. Είναι απαραίτητο να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις καθώς καταπιέζοντας τες αργότερα θα δημιουργηθούν προβλήματα που καλό είναι να αποφύγεις από τώρα.

Ο Παρθένος στα αισθηματικά:

Προσπάθησε να απολαύσεις τη συντροφικότητα και την τρυφερότητα πόσο δίνει ο σύντροφός σου και άφησε ανασφάλειες που δημιουργούν προβλήματα στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα διστάσεις να φλερτάρεις και να φέρεις κοντά σου νέα πρόσωπα που θα παίξουν κομβικό ρόλο στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που μπορούν να αντιληφθούν απόψεις και σκέψεις που έχεις. Το πρωί δείχνεις όλο σου το ενδιαφέρον σε καθημερινά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς σε αγχώνουν. Επικεντρώσου στο να βρεις τις κατάλληλες δυνατές λύσεις καθώς το μυαλό σου τρέχει γρήγορα και μπορεί να βρει τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.

Ο Ζυγός στα αισθηματικά:

Το άγχος που σε διακατέχει λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προτιμάς να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από την δύσκολη μέρα για αυτό και δύσκολα θα αφοσιωθείς στο φλερτ και σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό και εσένα να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Το απόγευμα απογειώνει το κέφι και την θετικότητα και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες παρέες και συζητήσεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ιδανικές είναι οι συνθήκες για συζητήσεις που αφορούν σε εμπορικά ζητήματα και συνεργασία σε σχέση με την επικοινωνία καθώς η αυτοπεποίθηση που δείχνεις θα σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι. Φρόντισε να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προτάσεις που σου γίνονται.

Ο Σκορπιός στα αισθηματικά:

Δεν θα διστάσει να δείξει τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου καθώς αυτά θα απογειώσουν τη σχέση και θα δημιουργήσουν εξαιρετικές συνθήκες μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά είναι τα νέα πρόσωπα που μπορεί να δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, εντυπωσιάζεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και δημιουργικές δράσεις που κεντρίζουν την προσοχή. Δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονα την ανάγκη να απολαύσεις τις στιγμές διασκεδάζοντας με την παρέα σου και πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ευχάριστη διάθεση και η ανεμελιά που σε διακατέχουν δεν αφήνουν περιθώρια για έντονη επαγγελματική απασχόληση. Γεγονός είναι ότι δεν θέλεις να δουλέψεις σήμερα όμως οι υποχρεώσεις τρέχουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις.

Ο Τοξότης στα αισθηματικά:

Προσπάθησε να απολαύσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου αφήνοντας στην άκρη εγωκεντρικές διαθέσεις που μπορεί να ενοχλήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όποια παρέα και αν βρεθείς και αυτό φέρνει δίπλα σου πολλά νέα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, θέλεις να επικοινωνήσεις και να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον που μπορούν να σε συμβουλέψουν. Το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με την παρέα σου απολαμβάνοντας κάθε στιγμή επικοινωνίας και χαράς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικά βήματα μπορείς να κάνεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς δείχνεις γενναιοδωρία και κατανόηση στα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς. Έχει δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για επιτυχημένες συνεργασίες που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα.

Ο Αιγόκερως στα αισθηματικά:

Έχεις τη διάθεση να γίνεται εξαιρετικά γαλαντόμος και γενναιόδωρος με το ταίρι σου καθώς μπορείτε να λύσετε πιθανά ζητήματα που σας αναστάτωσαν και αυτό σε ικανοποιεί απόλυτα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις κοντινές σου παρέες μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα απογειώσει την αισιοδοξία στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις συζητήσεις που θα έχουν σαν στόχο την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το πρωί στρέφεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες που σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι καθοριστικό να τακτοποιήσει τις οικονομικές υποθέσεις ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις καθώς αυτό θα σε βγάλει από την ανασφάλεια που σου δημιουργούν. Παράλληλα καλό είναι να προσέξεις περιττά έξοδα ή σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικό πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

Ο Υδροχόος στα αισθηματικά:

Το πάθος θα καθοδηγήσει σε μοναδικά μονοπάτια της σχέσης σου αρκεί να αφεθείς στο ταίρι σου και να μην επιτρέψεις στις αμφιβολίες να κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα έχει σαν βάση της ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον για εσένα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που αυξάνονται συνεχώς. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες, προσπάθησε όμως να αποφεύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η απολυτότητα και η ακαμψία που σε χαρακτηρίζουν μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να επικεντρωθείς σε ότι έχεις αναλάβει καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να δείξεις τι πραγματικά μπορείς να καταφέρεις και να αναδειχθείς στο περιβάλλον που κινείσαι.

Ο Ιχθύς στα αισθηματικά:

Μην παραμελείς το ταίρι σου λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς αυτό θα έχει κόστος στη θέση σου, δώσ’ του τον απαιτούμενο χρόνο που του αξίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις πολλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Όλες οι ειδήσεις

Μητσοτάκης για εκλογές: Θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

Ηπατίτιδα σε παιδιά: Πρώτος θάνατος στην Ελλάδα

ΣΤΑΣΥ για ατύχημα στο Μοναστηράκι: Εχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας - Κανένας κίνδυνος ηλεκτροπληξίας

Scott Storch: Ποιος είναι ο παραγωγός του Hollywood που έβγαινε με την Paris Hilton, την Kim Kardashian και την Britney Spears

ζώδιαωροσκόπιαειδήσεις τώραζωδιακές προβλέψειςζώδια Ιουλίουαστρολογικές προβλέψεις