Lifestyle|08.07.2022 08:00

Τα ζώδια σήμερα 8 Ιουλίου: Είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό - Στρατηγικός τρόπος σκέψης και μεθοδικότητα

Newsroom

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Σκορπιό, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, μεθοδικότητα, καχυποψία, μυστικοπάθεια. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο το προαίσθημα θα πρέπει απαραιτήτως να συνδυαστεί και με τη λογική. Τα συμπεράσματα θα πρέπει να βασίζονται στα πραγματικά γεγονότα που ήδη έχουν συμβεί και όχι στις εικασίες και στις προβλέψεις.

Δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφισβήτηση και στην αμφιβολία, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η καχυποψία. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στην συναισθηματική ένταση, οι πιεστικές και χειριστικές συμπεριφορές θα δημιουργήσουν κλίμα αντίδρασης.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και η αντίθεση της με τον Άρη ενδεχομένως να κάνει απογοητευτικό τον τρόπο σκέψης, θα υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια που όμως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με αισιοδοξία και όχι με προσκόλληση στην άρνηση. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι ρήξεις και οι αντιπαραθέσεις κυρίως στον επαγγελματικό χώρο, αναγκαίο θα είναι να προστατευτούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία θετική όψη, φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, στις συζητήσεις θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνουν ξεκαθαρίσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις που θα έχουν την προοπτική να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να σκεφτείς ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε απασχολούν και να σε προβληματίζουν. Το εξάγωνο απόγευμα σε βοηθά να βρεις την αισιοδοξία σου για να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια και πληγές βρίσκοντας την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί ακόμα να σε απασχολούν, φρόντισε βέβαια να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να μην υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Το απόγευμα σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που έρχονται από το παρελθόν και επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για εσένα.

Ο Κριός στα αισθηματικά:

Μπορείς να ξεπεράσεις θέματα του παρελθόντος καθώς η αισιοδοξία σε βοηθά να δεις τα θετικά σημεία του συντρόφου σου και να αφήσεις πίσω σου ότι σε στεναχωρεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που ήρθε η στιγμή να δεις με μεγαλύτερη θετικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, μπορείς να επικεντρωθείς στις φιλικές παρέες θέλοντας να εκφράσεις πρωτοποριακές σκέψεις που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα. Το απόγευμα σε βοηθά να δεις με αισιοδοξία τα όνειρά σου και να πραγματοποιήσεις τις ιδανικές κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι ομαδικές προσπάθειες μπορεί να λειτουργήσουν ιδανικά για εσένα καθώς έχεις τη διάθεση να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για την επίτευξη ενός κοινού επαγγελματικού στόχου. Η σημαντική εύνοια είναι μαζί σου αν επιθυμήσεις να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά σε επαγγελματικές επιτυχίες.

Ο Ταύρος στα αισθηματικά:

Είναι σημαντικό να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και την παρέα επιλέγοντας να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις φιλικές παρέες μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα ανοίξει νέους ορίζοντες για εσένα μπροστά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, επικεντρώνεσαι σε οικονομικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διευθετήσεις οικονομικές υποθέσεις με ιδανικό τρόπο. Το μεσημέρι επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να εκφράσεις αυτά που θέλεις στη δουλειά χωρίς να έχεις φόβους καθώς είναι γεγονός ότι θα βρεις δίπλα σου τα πρόσωπα που θέλουν να σε στηρίξουν. Προσοχή σε απότομες συμπεριφορές και αλαζονικές τάσεις που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν αχρείαστες εντάσεις.

Ο Δίδυμος στα αισθηματικά:

Προσπάθησε να λειτουργήσεις με ομαδικό πνεύμα σε ότι αφορά τους στόχους που έχεις με το ταίρι σου καθώς αυτά θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε υπέροχα σαν ομάδα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάζει ο πρωτότυπος τρόπος σκέψης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Το απόγευμα είναι πιθανό να φέρει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μία νέα γνωριμία που θα παιχτεί καταλυτικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες που έρχονται και μπορεί να αφορούν προτάσεις από το εξωτερικό που σου κεντρίζουν την προσοχή. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία καθώς οι συνθήκες θα λειτουργήσουν πολύ θετικά για εσένα.

Ο Καρκίνος στα αισθηματικά:

Η διασκέδαση θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τη συντροφιά του προσώπου που έχεις στο πλευρό σου και θα εξομαλύνει καταστάσεις μπορεί να δυσκόλεψαν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσει την αισιοδοξία και θα αποτελέσει σταθμό για την προσωπική σου πορεία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, από το πρωί έχεις σημαντική αναστάτωση και εκνευρισμό που καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις σε σχέσεις και οικονομικές συμφωνίες. Το απόγευμα σε βοηθά να ηρεμήσεις και να βρεις ιδανικές λύσεις που θα ανακουφίσουν την ψυχολογία σου σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να επιβιώσεις συζητήσεις οικονομικής φύσης με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα ή στη δουλειά καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Οικονομικές συμφωνίες ή επιχειρηματικές δράσεις ευνοούνται για αυτό μη χάσεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Ο Λέων στα αισθηματικά:

Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου λύνοντας καταστάσεις της καθημερινότητας και απολαμβάνοντας το πάθος που υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, ηρεμώντας έντονα συναισθήματα και ανασφάλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, επιδιώκεις να επικεντρωθείς σε πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και είναι σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα λειτουργεί εξαιρετικά ευνοϊκά σε προσωπικό επίπεδο ωστόσο μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στα επαγγελματικά για αυτό δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να ισορροπήσεις καταστάσεις που θα έχουν τους πάντες ευχαριστημένους. Η θετική σκέψη και διάθεση θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να πείσεις τους γύρω σου για το κίνητρο σου.

Ο Παρθένος στα αισθηματικά:

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου και να δώσεις την ευκαιρία στη σχέση σου να αναπτυχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλές μπορεί να είναι οι προτάσεις από νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου καθώς γοητεύεις τους πάντες και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, επικεντρώνεσαι σε καθημερινά ζητήματα καθώς είναι απαραίτητο να κλείσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Το απόγευμα σου δίνει την απαραίτητη ώθηση ώστε να πιστέψεις στον εαυτό σου και να ξεπεράσεις όποια εμπόδια μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παρόλο το άγχος που μπορεί να υπάρχει έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν καθώς βρίσκεις την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά απέναντι στον εαυτό σου. Η γρήγορη αντίληψη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λειτουργήσεις με ιδανικό τρόπο σε όποιες υποχρεώσεις σε ενδιαφέρουν.

Ο Ζυγός στα αισθηματικά:

Μπορείς να ξεπεράσεις ζητήματα της καθημερινότητας και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα νιώσεις ότι έχεις έντονη οικειότητα μαζί της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα απογειώνει την διάθεσή σου καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις γνωρίζοντας νέα πρόσωπα. Το μεσημέρι φέρνει στο προσκήνιο υποθέσεις της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι αγγαρείες μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος και ένταση που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος. Προσπάθησε να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις που δεν αποκλείεται να μπουν εμπόδιο στην διεκπεραίωση των θεμάτων που έχεις αναλάβει.

Ο Σκορπιός στα αισθηματικά:

Μην εγκλωβιστείς στην γκρίνια και σε αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να σου δημιουργεί η έντονη καθημερινότητα τραυματίζοντάς τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η σημαντικό είναι να εκδηλώσεις συναισθήματα και ανάγκες σε πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που δείχνουν το ενδιαφέρον του για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα αυξάνει την ανάγκη και την επιθυμία να δραστηριοποιηθείς σε καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Το μεσημέρι μπορεί να οδηγήσει σε έντονες ανασφάλειες που θα επηρεάσουν την προσωπική ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα βοηθήσουν να προχωρήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιδιώξεις και σχέδια που έχει στην καριέρα σου. Αυτό όμως που οφείλεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τους φόβους και τις ανασφάλειες που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις αχρείαστες για εσένα.

Ο Τοξότης στα αισθηματικά:

Μην αφήνεις τις αμφιβολίες που νιώθεις να επηρεάσουν την σχέση σου, αφέσου στο πάθος και στον αισθησιασμό για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα δείξουν ενδιαφέρον τους για εσένα, οι ανασφάλειές σου όμως δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις τον θαυμασμό τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, ήρθε η ώρα να φλερτάρεις και να απολαύσεις την έντονη κοινωνική ζωή που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς θέλεις να απολαύσεις στιγμές με τα δικά σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα. Είναι σημαντικό να δείξεις την αποφασιστικότητα όταν χρειάζεται και να κάνεις τους απαραίτητους ελιγμούς για να είσαι επωφελούμενος από όποια συμφωνία.

Ο Αιγόκερως στα αισθηματικά:

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στη σχέση σου, φρόντισε να μην δημιουργήσεις ένταση με την κυκλοθυμική σου διάθεση που δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα ενισχύσει τις ευαισθησίες και την τρυφερότητα που έχεις ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις. Το απόγευμα είναι πιθανό να φέρει ζητήματα του παρελθόντος οικονομικής φύσεως στο προσκήνιο που φαίνεται να κλείνουν με εξαιρετικό τρόπο για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κλείσε οικονομικά κεφάλαια καθώς οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν χρήματα από το παρελθόν που ακόμα δεν έχεις λάβει, ήρθε η ώρα να έρθουν στα χέρια σου και να δώσουν ανάσα στον προϋπολογισμό σου.

Ο Υδροχόος στα αισθηματικά:

Ένα ρομαντικό δείπνο για δύο θα απογειώσει τη σχέση σου και θα δημιουργήσει μοναδικά συναισθήματα σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυξημένες υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος. Το απόγευμα είναι πιθανό να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για οικονομικές συζητήσεις και σχέδια που επιδιώκεις να πραγματοποιήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να αμειφθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς νιώθεις ότι προσφέρεις πολλά στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι. Μπορείς να διεκδικήσεις όλα αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν καθώς νιώθεις την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό να ξεχειλίζουν.

Ο Ιχθύς στα αισθηματικά:

Μην διστάσεις να έχεις στο πλευρό σου τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στην ζωή σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς είναι γεγονός ότι μπορείτε να περάσετε μοναδικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βρεις την αυτοπεποίθησή σου.

Όλες οι ειδήσεις

Βρετανία: Παραιτήθηκε ο Μπόρις Τζόνσον - Θα μείνει πρωθυπουργός μέχρι να υπάρξει διάδοχος

Σκιάθος: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που η τουρμπίνα αεροπλάνου εκτοξεύει την τουρίστρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Βροχές καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας από Παρασκευή

Rihanna: Η τραγουδίστρια είναι και επίσημα η νεότερη δισεκατομμυριούχος στο Forbes

ειδήσεις τώραζώδια Ιουλίουωροσκόπιαζωδιακές προβλέψειςζώδιααστρολογικές προβλέψεις