Lifestyle|13.02.2019 21:21

Νέα αποχώρηση από το «Masterchef 3» (vid)

Newsroom

Τα ριάλιτι μαγειρικής και επιβίωσης ξεκίνησαν στην τηλεόραση μαζί και τα spoiler alert! Αυτή τη φορά, η πληροφορία αφορά παίκτρια του «Masterchef 3», η οποία εντοπίστηκε να κυκλοφορεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα σε μεγάλη έκθεση ελληνικών προϊόντων, πράγμα που σημαίνει ότι έχει ήδη αποχωρήσει από το πρόγραμμα.

Να σημειωθεί ότι το «Masterchef 3» βρίσκεται ένα μήνα μπροστά σε επίπεδο εξελίξεων και γυρισμάτων, όπως αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου» του Star.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Δημητρίου από την Κύπρο, την παίκτρια που είχε στην ομάδα του ο κριτής, Πάνος Ιωαννίδης. Να θυμίσουμε ότι στις οντισιόν η 26χρονη δεν πέρασε απαρατήρητη κάνοντας τους κριτές να αστειευτούν… μπροστά της, ενώ και στο bootcamp ο Πάνος Ιωαννίδης της έκανε παρατήρηση για το ντύσιμό της, μιας και η υποψήφια μαγείρισσα φορούσε μία μπλούζα, με ακάλυπτη την κοιλιά.

«Κωνσταντίνα, στην κουζίνα έτσι ντύνεσαι εσύ; Στο σπίτι σου ναι, αλλά εδώ είσαι σε κουζίνα. Έχεις τηγάνια, έχεις φωτιές, έχεις λάδια.. Έχεις λερωθεί, έχεις και την κοιλιά έξω, θα καείς… Δεν είναι πράγματα αυτά. Θα πρέπει να προσέχουμε πώς ντυνόμαστε γιατί υπάρχει νόημα που οι μάγειρες φοράνε μια στολή ή τουλάχιστον ρούχα που είναι για τη μαγειρική», της είχε πει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

MasterChef 2019Κωνσταντίνα ΔημητρίουMasterChef