Lifestyle|07.07.2022 21:45

Τι απαντά ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του: Κάνει λόγο για αντιζηλία και ισχυρίζεται ότι «δεν σήκωσε ποτέ χέρι»

Newsroom

Απαντήσεις για το εάν χτύπησε τη σύντροφό του έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή του, έπειτα από μήνυση που είχε κατατεθεί.

«Τις αγαπάω και τις σέβομαι τις γυναίκες»

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ο κ. Αδαμαντίδης, επεσήμανε πως μια από τις πρώην συντρόφους του άλλαξε στάση και θα βρεθεί στο πλευρό του.

«Εγώ τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία, εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι από εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε σίγουρα υπήρξε κάποιος λόγος» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, μιλώντας για το επεισόδιο με τη Βαρβάρα Κίρκη, ο Θέμης Αδαμαντίδης ισχυρίζεται πως δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι εναντίον της και «βλέπει» πίσω από τη μήνυσή, αντιζηλία. «Ο λόγος πιστεύω ότι είναι που είχα μια πιο συχνή επαφή τηλεφωνική με την πρώην σύντροφό μου και έχουμε και παιδί μαζί και χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ να φέρει και το παιδί μου. Τα τηλεφωνήματα και όλα αυτά δεν άρεσαν όσες φορές ήμασταν μαζί και αυτός μπορεί να είναι λόγος».

Στο τέλος ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη από του δημοσιογράφους για τη φράση «Καλώς τα παιδάκια» που είπε στο δικαστήριο αλλά και προς τους θαυμαστές του.

Όλες οι ειδήσεις

Βόμβα από τον επικεφαλής του Ελληνικού Λόμπι στις ΗΠΑ: «Φήμες ότι ο Ερντογάν θα ανακοινώσει προσάρτηση των Κατεχομένων στις 20 Ιουλίου»

Με ποια κριτήρια ψηφίζουμε – Τι πιστεύουν οι ψηφοφόροι για τα κόμματα: Έρευνα της ProRata για το Ινστιτούτο ΕΝΑ

Πέθανε ο «Sonny» του Godfather, Τζέιμς Κάαν

Ιταλικό θέρετρο απαγορεύει σε τουρίστες να κυκλοφορούν με… μπικίνι: Τσουχτερά πρόστιμα και αντιδράσεις

σύλληψηειδήσεις τώραξυλοδαρμόςτραγουδιστήςΘέμης Αδαμαντίδης