Lifestyle|08.07.2022 13:40

Kim Kardashian: «Είμαι ένα εντελώς διαφορετικό άτομο όταν είμαι ξανθιά» - Τι είπε για τα πρότυπα ομορφιάς, το botox και τη νέα σειρά περιποίησης

Newsroom

Η Kim Kardashian  φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Αυγούστου του μεγαλύτερου περιοδικού ομορφιάς, του Allure, σε ένα πρωτότυπο concept με πρωταγωνιστή τα ξανθά μαλλιά της.

Η Kim μίλησε για τη νέα σειρα περιποίησης που λάνσαρε πριν λίγους μήνες, το SKKN, τα πρότυπα ομορφιάς όταν ήταν μικρή, τις αισθητικές επεμβάσεις αλλά και την εμπειρία της στο Met Gala.

Όπως αναφέρει το PageSix, η μεγιστάνας του μακιγιάζ ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Allure, φορώντας μόνο ένα κορμάκι Skims σε nude απόχρωση και μια ξανθιά πλεξούδα σαν της Ραπουνζέλ τυλιγμένη γύρω από το σώμα της.

Σε μια ακόμη πιο σουρεάλ λήψη εμπνευσμένη από τον Hugh Kretschmer, η Kardashian φοράει ένα «τοπ» φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από πλατινέ εξτένσιον. Σε άλλα σημεία του περιοδικού, ποζάρει με εμφανίσεις των οίκων Schiaparelli Haute Couture και Alaia, με την εμπνευσμένη από τη Marilyn Monroe μεταμόρφωση της κόμης της να βρίσκεται στο επίκεντρο.

«Έχω διαφορετική ενέργεια όταν είμαι ξανθιά»

«Έχω διαφορετική ενέργεια όταν είμαι ξανθιά. Είμαι ένα εντελώς διαφορετικό άτομο», δήλωσε η Kardashian, 41 ετών, στο περιοδικό ομορφιάς. Η Kardashian έγινε για πρώτη φορά ξανθιά για το Met Gala του 2022, όπου φόρεσε το φόρεμα της Marilyn Monroe στο κόκκινο χαλί.

«Ήταν ένα τρενάκι συναισθημάτων.Το να βρω ακόμη και το φόρεμα ήταν ένα κατόρθωμα και μετά να μου επιτρέψουν να το φορέσω ήταν άλλος ένας άθλος. Έπρεπε να φορέσω γάντια, να υπάρχουν φύλακες και έπρεπε να βγάλω ειδικό χαρτί. Δύο εβδομάδες πριν από το Met Gala, ήμουν 10 κιλά κάτω και ήμουν τόσο περήφανη για τον εαυτό μου».

Tέλος, απαντώντας στις αντιδράσεις για την υπερβολική απώλεια βάρους, λέει: «Αν πεινούσα και ήταν ανθυγιεινό για εμένα, θα έλεγα ότι, φυσικά, αυτό δεν είναι καλό μήνυμα. Είχα όμως διατροφολόγο, είχα προπονητή. Δεν έχω πιει περισσότερο νερό στη ζωή μου. Δεν βλέπω την κριτική για άλλους ανθρώπους όταν έχασαν βάρος για ρόλους, θεωρούνται ιδιοφυΐες που το κάνουν για την τέχνη τους».

«Είμαι πιο σέξι. Είμαι πιο σίγουρη ως ξανθιά. Μόλις επιστρέψω στο μελαχρινό, είμαι το αφεντικό», συνέχισε. «Είμαι επίσης ένα τελείως διαφορετικό άτομο όταν φοράω μακριά, ψεύτικα νύχια. Έχω τόση αυτοπεποίθηση - και μισώ τα μακριά νύχια! Κάθε τόσο, χρειάζομαι αυτή την ενέργεια του αφεντικού. Αλλά όταν πρέπει να γράψω, λέω: "Πάρτε αυτά τα νύχια από πάνω μου! Δεν μπορώ να δακτυλογραφήσω"».

 Τι είπε για το SKKN by Kim και τα πρότυπα ομορφιάς

Πριν από μερικούς μήνες, η Kardashian λάνσαρε το SKKN by Kim, μια σειρά περιποίησης με εννέα βήματα. Αν και τα εννέα βήματα μπορεί να φαίνονται υπερβολικά, λέει ότι το καθένα είναι απαραίτητο: «Ήθελα να δημιουργήσω μια σειρά με βάση αυτό ακριβώς που κάνω πραγματικά. Δεν τα χρησιμοποιώ όλα καθημερινά, αλλά πρέπει να τα έχεις όλα για μια πλήρη ρουτίνα».

Στη συνέχεια, αναφέρει για τα δικά της πρότυπα ομορφιάς όταν ήταν έφηβη. Χαρακτηριστικά δηλώνει: «Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς - είτε πρόκειται για την Gwen Stefani, την Jennifer Lopez, τη Marilyn Monroe. Όταν ήμουν έφηβη, τις θαύμαζα όλες. Μετά είδα τη Salma Hayek, η οποία ήταν τόσο όμορφη και είχε πιο σκούρα μαλλιά και πιο σκούρο δέρμα και περισσότερες καμπύλες. Έμοιαζε περισσότερο με την Kardashian».

Τι είπε για το botox και τα fillers

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η ιδρύτρια του Skkn by Kim μίλησε επίσης για το τι έχει κάνει - και τι δεν έχει κάνει - στο διάσημο πρόσωπό της. Παραδέχεται ότι έχει κάνει «λίγο μπότοξ» ανάμεσα στα φρύδια της, αλλά «όχι filler».

«Δεν έχω κάνει ποτέ extensions βλεφαρίδων. Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα», είπε. «Δεν έχω γεμίσει ποτέ τα μάγουλά μου. Ποτέ δεν έχω γεμίσει τα χείλη μου».

Πάντα φανατική της περιποίησης του δέρματος, η μητέρα τεσσάρων παιδιών είπε ότι κάνει θεραπείες με λέιζερ «αργά το βράδυ» και αφού τα παιδιά της έχουν κοιμηθεί. «Έχω συμφιλιωθεί με το ότι δεν είμαι τέλεια και δεν ήμουν έτσι πριν», είπε η Kardashian.

«Μισώ τα χέρια μου - είναι ζαρωμένα και αηδιαστικά. Αλλά έχω ζήσει τη ζωή και έχω αλλάξει τόσες πολλές πάνες με αυτά τα χέρια και έχω αγκαλιάσει τα μωρά μου με αυτά τα χέρια, οπότε είμαι εντάξει με αυτά. [Το να μεγαλώνω] δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθώ για την τελειότητα, αλλά φτάνεις σε ένα σημείο που λες: "Εντάξει, η υγεία μου είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο"».

Αλλά η πάντα περιποιημένη σταρ - η οποία πρόσφατα παραδέχτηκε ότι θα «έτρωγε περιττώματα» αν αυτό την έκανε να δείχνει νεότερη - εξακολουθεί να επιθυμεί να γυρίσει πίσω το ρολόι του χρόνου. «Είναι δύσκολο να το εξηγήσω γιατί είμαι ήρεμη, αλλά θα έκανα ακόμα τα πάντα για να δείχνω και να νιώθω νέα», είπε.

Όλες οι ειδήσεις

Σίνζο Άμπε: Τον πυροβόλησαν στον λαιμό με αυτοσχέδιο όπλο - «Δίνει μάχη για τη ζωή του» είπε ο πρωθυπουργός

Υπουργείο Υγείας: Τι αλλάζει στα φάρμακα τις επόμενες εβδομάδες – Πώς θα επηρεαστούν ασθενείς και γιατροί

Φονικά τροχαία σε Κηφισό, Νέα Φιλαδέλφεια και Πάτρα - Ένας 22χρονος και δύο 25χρονοι τα θύματα

Ποιος θέλει να γίνει πρωθυπουργός; Πώς τα σκάνδαλα του Τζόνσον θα κρίνουν τον νέο κάτοικο της Ντάουνινγκ Στριτ

«Απειλούσαν ότι αν πούμε τίποτα θα μας κάνουν ζημιά» - Με ευθύνη του Λιμενικού βρήκαν τον θάνατο εννέα παιδιά και τρεις γυναίκες ανοιχτά του Φαρμακονησίου

ομορφιάbotoxειδήσεις τώραΚιμ ΚαρντάσιανMet GalaKim Kardashian