Lifestyle|08.07.2022 16:58

Nicole Kidman: Σάλος στο Twitter για την πασαρέλα της στο show του Balenciaga - «Περπατά σαν άγαλμα»

Newsroom

Την πρώτη της εμφάνιση έκανε στην πασαρέλα έκανε η δημοφιλής ηθοποιός Nicole Kidman αλλά σύμφωνα με τα σχόλια των θαυμαστών της στα social media θα ήταν καλύτερα να είχε μείνει εκτός catwalk. Η 55χρονη σταρ του Χόλιγουντ περπάτησε στην πασαρέλα στο show του οίκου μόδας Balenciaga. O γνωστός σχεδιαστής μόδας και καλλιτεχνικός διευθυντής της Balenciaga, Ντέμνα Γκβασάλια, παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν ρούχων και φρόντισε να λάβουν μέρος τα πιο μεγάλα ονόματα.

Ανάμεσα στις διασημότητες που έδωσαν το «παρών» ήταν η Ναόμι Κάμπελ, η Ντούα Λίπα και η Κιμ Καρντάσιαν. Η εμπειρία της Ναόμι Κάμπελ, η οποία έχει χαρακτηριστεί η «μαύρη γαζέλα» της μόδας, δεν άφησε περιθώρια για αρνητικά σχόλια. Η Κιμ Καρντάσιαν επίσης έχει δείξει ότι τα καταφέρνει, χωρίς βέβαια να λείψουν τα επικριτκά σχόλια.

Η Νικόλ Κίντμαν ωστόσο,΄ήταν εκείνη που δεν έπεισε σε μεγάλο βαθμό τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό στο οποίο στάθηκαν οι περισσότεροι, ήταν το «ρομποτικό» και «ξύλινο» περπάτημά της. Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν διαδικτυακά από την πασαρέλα της, η ηθοποιός φαίνεται να περπατά αργά και σταθερά κοιτώντας ευθεία.

Πολλοί από εκείνους που παρακολούθησαν τα βίντεο, δεν έδειξαν ιδιαίτερη εύνοια σε αυτή την πρώτη προσπάθεια της Κίντμαν. «Αυτή είναι η Νικόλ Κίντμαν. Είναι μια φανταστική ηθοποιός και πολύ ψηλή. Περπατάει σαν άγαλμα που μόλις ζωντάνεψε. Το μόνο "μοντέλο" σε αυτό είναι η Ναόμι Κάμπελ», ανέφερε κάποιος άλλος.

«Θα ορκιζόμουν ότι είχα δει τη Νικόλ Κίντμαν να περπατά σαν άνθρωπος στο παρελθόν, αλλά δεν θα το καταλάβατε από την πασαρέλα Balenciaga που μόλις έκανε», έγραψε κάποιος στο Twitter. «Γιατί περπατούν σαν να σηκώθηκαν μόλις από τους τάφους τους», πρόσθεσε ένας άλλος, αναφερόμενος τόσο στην Κίντμαν όσο και στην Καρντάσιαν.

Φωτογραφίες από τα παρασκήνια του show του Balenciaga

Η Nicole Kidman μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram και μια σειρά από στιγμιότυπα, από τα παρασκήνια της επίδειξης, με τις Kim Kardashian, Dua Lipa, Naomi Campbell (με μια μαύρη δημιουργία που θυμίζει θεατρικό κοστούμι), αλλά και με τον αγαπημένο της, Keith Urban, σε μια τρυφερή αγκαλιά. 

Η βραδιά στο Παρίσι συνεχίστηκε και μετά το show και κατέληξε με την ηθοποιό να ποζάρει στο κρεβάτι με μια απαστράπτουσα μίνι τουαλέτα καλυμμένη με παγιέτες, σε εμβρυακή στάση που αναδεικνύει τη μαύρη δραματική τούλινη ουρά του φορέματος.

 

 

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Σίνζο Άμπε: Ο δράστης τον πυροβόλησε από απόσταση λίγων μέτρων - Το χρονικό της άγριας επίθεσης

Χάος στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» - Κόρη ασθενούς τα έκανε «γυαλιά - καρφιά» και επιτέθηκε στο προσωπικό

Κορονοϊός: 10.126 κρούσματα στην Αττική, 1.859 στη Θεσσαλονίκη – Η γεωγραφική κατανομή

Μαρουσάκης: Επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών - Οι περιοχές που θα βρεθούν στο «κόκκινο» τις επόμενες ώρες

Ναόμι Κάμπελειδήσεις τώραNicole Kidmanεπίδειξη μόδαςΝικόλ ΚίντμανΚιμ ΚαρντάσιανTwitter