Lifestyle|09.07.2022 08:00

Τα ζώδια σήμερα 9 Ιουλίου: Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία - Ανυπομονησία και κίνδυνος για υπερβολές

Newsroom

Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, θα υπάρξει ένα είδος εσωτερικής έντασης, δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα σκαμπανεβάσματα. Οι δυναμικοί και ηγετικοί χαρακτήρες ίσως να υπερεκτιμήσουν τις ικανότητές τους, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες και βιαστικές αποφάσεις.

Προσοχή στην υπεραισιοδοξία, στην περίπτωση που πρέπει να παρθούν αποφάσεις ή ρίσκα απαραίτητο θα είναι να μελετηθούν πολύ καλά τα αρνητικά ενδεχόμενα. Οι αποφάσεις δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές, ο έντονος ενθουσιασμός και η παρόρμηση θα οδηγήσουν σε λάθη. Θα υπάρξουν ανοίγματα για συζητήσεις και κοινωνικές επαφές, ωστόσο πολύ μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο που θα γίνει η επικοινωνία.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, έντονη θα είναι η διαίσθηση, θα υπάρχει μεθοδικότητα, ο τρόπος σκέψης θα είναι στρατηγικός. Προσοχή στη μυστικοπάθεια και στην παρατραβηγμένη καχυποψία. Τα συμπεράσματα δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά, απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί η λογική με τη διαίσθηση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη, φέρνει δημιουργικά ανοίγματα τόσο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό, κυκλοθυμίες και ψυχολογικά συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Στις συζητήσεις προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα, οι συμπεριφορές θα πρέπει να είναι ισορροπημένες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα διστάσεις να πάρει πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ικανοποιήσεις όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να πετύχεις το καλύτερο δυνατό σε συνεργασίες και επαγγελματική ζωή. Παράλληλα όμως να πρέπει να δώσεις χώρο στους συνεργάτες σου να εκφράσουν τις δικές τους ανάγκες καθώς έχεις την διάθεση να επιβληθείς και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει ένταση.

Ο Κριός στα αισθηματικά:
Προσοχή καθώς ο εγωισμός μπορεί να είναι κακός σύμβουλος για τη σχέση, προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός και να ακούσεις τι θέλει το ταίρι σου από σένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εξωστρέφεια σε εντυπωσιάζει και αυτό είναι αρκετό για να σε πλησιάσουν πολλοί που θέλουν να δείξουν το θαυμασμό τους.

Ταύρος

Ταύρε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις ένα είδος απολογισμού, κάτι που σε οδηγεί στο να απομονωθείς από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η κυκλοθυμία και ο συναισθηματισμός λόγω των αναμνήσεων που έρχονται στο μυαλό σου είναι έντονα και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα δυσκολευτείς να δείξεις απόλυτα συγκεντρωμένος στην καθημερινότητα και κυρίως στο εργασιακό περιβάλλον καθώς το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να επικεντρωθεί σε ρεαλιστικά πράγματα. Προσπάθησε όμως να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα πρακτικά για να μην υπάρξουν λάθη που θα σου στοιχίσουν.

Ο Ταύρος στα αισθηματικά:
Έχεις πολλά να δώσεις στο ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να απογειώσει τη σχέση, φρόντισε να μην είσαι όμως έμπλεος αυταπατών που δεν σου επιτρέπουν να δεις την πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που να δημιουργήσει έντονο ενδιαφέρον, δώσε χρόνο για να δεις πραγματικά τι θέλει από εσένα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να κινηθείς με δυναμισμό σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Το μεσημέρι ενισχύει τις ανασφάλειες και την καχυποψία για πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν με υπόγειους τρόπους για να φρενάρουν την προσωπική σου εξέλιξη. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου που μπορεί να σε προστατεύσει από παγίδες. Η ψύχραιμη και ρεαλιστική σκέψη θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Ο Δίδυμος στα αισθηματικά:
Προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες σε κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου, μην προσπαθήσεις να επιβάλεις την άποψή σου αδιαφορώντας για τη δική του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, οι έντονες προσωπικές ανασφάλειες μπορεί να λειτουργήσουν σαν εμπόδιο στην εξέλιξη τους.

Καρκίνος

Καρκίνε, καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες στο επαγγελματικό περιβάλλον. Η ένταση είναι αρκετοί για αυτό και θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου ώστε να αποφύγεις έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις τι μπορείς να πετύχεις καθώς έχεις υπεύθυνη και μεθοδική στάση σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει. Παράλληλα όμως θα πρέπει να ρίξεις τους τόνους γιατί η ένταση μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου δημιουργώντας προβλήματα σε ότι αφορά την εξέλιξή σου.

Ο Καρκίνος αύριο στα αισθηματικά:
Μπορείς να απολαύσεις κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες είσαι προσκεκλημένος έχοντας στο πλευρό σου το ταίρι σου και αφήνοντας στην άκρη το άγχος της καριέρας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η ένταση που νιώθεις λόγω των πολλών υποχρεώσεων δεν σου επιτρέπει να χαρείς τις στιγμές.

Λέων

Λέοντα, νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις ότι θέλεις καθώς η αισιοδοξία είναι κυρίαρχο στοιχείο στην ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και να συζητήσετε για διάφορα πνευματικά θέματα που σας φέρνουν πιο κοντά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά ζητήματα διαφήμισης και εμπορίου ή επικοινωνίας. Οι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά σου είναι σημαντικοί και μπορεί να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικά όνειρα που έχεις.

Ο Λέων στα αισθηματικά:
Μην χάσεις την ευκαιρία για μία απόδραση στην ύπαιθρο με το ταίρι σου μπορεί να ανανεώσει ριζικά τη σχέση σας και να σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τα έντονα συναισθήματα σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου για να αλλάξει ριζικά την κοσμοθεωρία σου στον έρωτα.

Παρθένος

Παρθένε, υπάρχει από το πρωί έντονη αναστάτωση λόγω της καχυποψίας και των αμφιβολιών που έρχονται στην επιφάνεια. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους καθώς η ένταση που σε διακατέχει μπορεί να επηρεάσει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν και σχετίζονται με τρίτους. Δεν θα διστάσεις να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα στις προσωπικές σου διεκδικήσεις ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Άκουσε το ένστικτό σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά.

Ο Παρθένος στα αισθηματικά:
Είναι σημαντικό να αφήσεις την ζήλεια στο περιθώριο καθώς μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σου χωρίς επί της ουσίας να υπάρχουν λόγοι. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια που σε διακατέχει δύσκολα θα σου επιτρέψει να αφεθεί σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου.

Ζυγός

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ισορροπήσεις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Ο φόβος της μοναξιάς μπορεί να οδηγήσει σε υποχωρητική στάση για αυτό είναι απαραίτητο να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου είναι σημαντικές για αυτό και έρχονται στο προσκήνιο με έντονο τρόπο. Είναι γεγονός ότι θα προσπαθήσεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να θυμάσαι ότι το να είσαι υποχωρητικός δεν θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

Ο Ζυγός στα αισθηματικά:
Μπορείς να δημιουργήσεις ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό να υπάρχει ηρεμία και αρμονία στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον λόγω άγχους και αυξημένων υποχρεώσεων. Το ενισχύει εμμονές και ανασφάλειες εντείνοντας τη νευρικότητα ακόμα περισσότερο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το πρόγραμμά σου είναι ασφυκτικό και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αυξημένο άγχος και υπερένταση. Προσπάθησε κατά τη διάρκεια της ημέρας να μην μπεις σε περίεργα παιχνίδια με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά ότι θέλεις να διεκπεραιώσεις στον εργασιακό χώρο.

Ο Σκορπιός στα αισθηματικά:
Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνεις αποφεύγοντας να ξεσπάσεις τα νεύρα σου σε αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς στην κοινωνικότητα και σε νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να νιώθεις κουρασμένος και νευρικός από τις πολλές υποχρεώσεις.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα λόγω ασυνεννοησίας. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να πατήσεις στα πόδια σου και με αυτοπεποίθηση να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό μέσα στην ημέρα να μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωση σου σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις και αφορούν εργασιακές υποθέσεις που έχεις αναλάβει. Προσπάθησε να ξεπεράσεις την αναστάτωση που μπορεί οι άλλοι να σου προκαλούν και να δώσεις όλη σου την ενέργεια στο να υπάρξουν λύσεις ικανοποιητικές για εσένα.

Ο Τοξότης στα αισθηματικά:
Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν με το ταίρι σου για ζητήματα καθημερινότητας, με καλή διάθεση θα καταφέρεις να τις αφήσεις πίσω σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό χώρο καθώς η νευρικότητα και το άγχος μπορεί να σε κατακλύσουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα στο οικογενειακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις. Το μεσημέρι μπορεί να σε οδηγήσει σε επιβλητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα το οικείο περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ένταση μπορεί να υπάρξει στην επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται ότι αυξάνει τη νευρικότητα λόγω των αμφιβολιών και του καταπιεσμένου θυμού που κρύβεις μέσα σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην καταφύγεις σε χτυπήματα κάτω από το τραπέζι που θα ενοχλήσουν τους ανωτέρους.

Ο Αιγόκερως στα αισθηματικά:
Είναι σημαντικό να απολαύσεις χαλαρές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου μακριά από εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το οικείο και φιλικό περιβάλλον, προσπάθησε να αποφύγεις επιβλητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον. Θέλεις να απολαύσεις την επαφή και τις συζητήσεις μαζί τους καθώς αυτό σε χαλαρώνει και σε βοηθάει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα που σε απασχολούν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η έντονα επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει να ανοίξεις νέους διαύλους με πρόσωπα που θέλουν να πραγματοποιήσουν συμφωνίες με εσένα και σχετίζονται με το εμπόριο. Η πειθώ και η γρήγορη αντίληψη που έχεις θα σε βοηθήσουν να κινηθείς ιδανικά και να προχωρήσεις χωρίς προβλήματα σε οποίες συνεργασίες σε ενδιαφέρουν.

Ο Υδροχόος στα αισθηματικά:
Μία κοντινή απόδραση θα είναι ιδανική για να ξεφύγεις με το ταίρι σου και να περάσετε μοναδικά μαζί δίνοντας ανάσα φρεσκάδας στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό περίγυρο μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σου επιτρέψουν την προσοχή με την ευφυΐα και την γρήγορη αντίληψη που έχουν.

Ιχθύς

Ιχθύ, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή λόγω απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή, αρκεί να περιορίσεις την ανάγκη να επιβληθείς ή να προβληθείς καθώς αυτά θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Η μετριοπάθεια θα λειτουργήσει ευεργετικά σε συνεργασίες και επαγγελματικές σχέσεις.

Ο Ιχθύς στα αισθηματικά:
Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εγωκεντρισμό που θα ενοχλήσει σημαντικά το ταίρι σου και θα δημιουργήσει κόντρες στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει πρόσωπό σου κεντρίσει την προσοχή, οι υπερβολές σου θα σταθούν εμπόδιο στις όποιες εξελίξεις.

Όλες οι ειδήσεις

Σίνζο Άμπε: Ο δράστης τον πυροβόλησε από απόσταση λίγων μέτρων - Το χρονικό της άγριας επίθεσης

Χάος στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» - Κόρη ασθενούς τα έκανε «γυαλιά - καρφιά» και επιτέθηκε στο προσωπικό

Κορονοϊός: 10.126 κρούσματα στην Αττική, 1.859 στη Θεσσαλονίκη – Η γεωγραφική κατανομή

Μαρουσάκης: Επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών - Οι περιοχές που θα βρεθούν στο «κόκκινο» τις επόμενες ώρες

ζώδιαζωδιακές προβλέψειςωροσκόπιαζώδια Ιουλίουαστρολογικές προβλέψειςειδήσεις τώρα