Lifestyle|10.07.2022 10:29

Chiara Ferragni: Η ημίγυμνη πόζα από την Ύδρα και το απρόοπτο που παραλίγο να της χαλάσει τις διακοπές στην Ελλάδα

Newsroom

Η Κιάρα Φεράνι (Chiara Ferragni) είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά, μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η διάσημη fashion blogger και influencer μαζί με την οικογένειά της αλλά και φίλους ταξίδεψαν αεροπορικώς από την Ιταλία για την Ελλάδα προκειμένου να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Η Ιταλίδα καλλονή έκανε μία πρώτη στάση στην Αθήνα, όπως φαίνεται σε Instagram Stories που δημοσίευσε και πόζαρε με την παρέα της, φορώντας τζιν, sneakers, ένα απλό μπλουζάκι και τα μαλλιά της κοτσίδες. Στη συνέχεια, διάλεξε για επόμενο προορισμό την Ύδρα, δημοσιεύοντας διάφορα βίντεο από το ταξίδι της.

Ωστόσο, το σκάφος, με το οποίο επέβαιναν, ξαφνικά εμφάνισε βλάβη και έτσι ήταν αδύνατον να προσεγγίσουν το νησί του Σαρωνικού. Για παραπάνω από 4 ώρες, η ίδια μαζί με την παρέα της προσπαθούσαν να βρουν τρόπο για να λύσουν το θέμα, όμως, δεν υπήρχε εκείνη την ώρα άλλο σκάφος για να τους παραλάβει και να τους μεταφέρει με ασφάλεια στην Ύδρα. 

Τελικά, η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος, αφού η Κιάρα Φεράνι καλημέρισε το πρωί του Σαββάτου τους followers της, λίγο πριν απολαύσει το πρωινό της. «Welcome to Hydra» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

 

Παράλληλα, πόζαρε τόπλες, από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της, ανεβάζοντας ακόμη μία φορά τη θερμοκρασία στα ύψη.

 

Ο Fedez με σπάνιο όγκο στο πάγκρεας, υποβλήθηκε σε 6ώρο χειρουργείο

Τον Σεπτέμβριο του 2017, η Κιάρα Φεράνι παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και ράπερ, Fedez, στη Σικελία της Ιταλίας. Ο γάμος τους αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον (τότε) κόσμο του Instagram. Ωστόσο, ο ίδιος πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας πριν από λίγο καιρό. 

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, αποκάλυψε πως μπήκε στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκε, προκειμένου να του αφαιρεθεί τμήμα του παγκρέατος, συμπεριλαμβανομένου του όγκου. «Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω έναν σπάνιο νευροενδοκρινή όγκο στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν το εντοπίσεις έγκαιρα, δεν είναι ωραίος συγκάτοικος για να έχεις μέσα στο σώμα σου. Ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 6 ώρες, ήταν για την αφαίρεση τμήματος του παγκρέατος (συμπεριλαμβανομένου του όγκου).

Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, είμαι καλά και ανυπομονώ να πάω σπίτι στα παιδιά μου. Θα πάρει λίγο χρόνο. Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τις νοσοκόμες που ήταν δίπλα μου αυτές τις έντονες μέρες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και θετικότητας που μου στείλατε Σας αγαπώ. Φεντερίκο» έγραψε.

 

Όλες οι ειδήσεις

Γιατί ο Μητσοτάκης έκαψε το σενάριο για πρόωρες εκλογές: Το ρίσκο και τα νέα σενάρια για αλλαγή εκλογικού νόμου

Καλοκαίρι μόνο στο... ημερολόγιο: Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού την Κυριακή - Πού θα εκδηλωθούν βροχές - Σάρωσε τη Σκύρο η κακοκαιρία

«Βόμβα» από Times για τον Μπόρις Τζόνσον: Πίεζε για διορισμούς γυναικών για να συνάψει ερωτική σχέση μαζί τους

Αμαζόνιος ώρα μηδέν: Το πρώτο εξάμηνο του 2022 καταστράφηκε έκταση πενταπλάσια της Νέας Υόρκης

ΎδραbloggerΚιάρα Φεράνιειδήσεις τώραinfluencer