Lifestyle|14.02.2019 09:27

Τα ζώδια της Πέμπτης (14/2)

Newsroom

Κριός

Η µέρα των ερωτευµένων ξεκινά µε ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους είναι ό,τι πρέπει για να έρθεις κοντά µε ανθρώπους που θα επιλέξεις. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανό να κάνεις κατάχρηση αλκοόλ, γι’ αυτό να θυµάσαι το «µέτρον άριστον».

Ταύρος

Η Σελήνη παραµένει στους ∆ιδύµους και µπορεί να σου δηµιουργήσει τη διάθεση να κάνεις ένα διάλειµµα και να ασχοληθείς λίγο µε την προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανό να δεχτείς πειράγµατα από φίλους και να παρασυρθείς σε παρορµητικές ενέργειες.

Δίδυµοι

Η ηµέρα των ερωτευµένων βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιό σου και αυτό σηµαίνει πως αν µη τι άλλο θα καταφέρεις να κάνεις τη διαφορά! Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως η ερωτική διάθεση της ηµέρας θα σε επηρεάσει και δεν αποκλείεται να δηµιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για ένα φλερτ.

Καρκίνος

Η ηµέρα των ερωτευµένων σε βρίσκει µε υποτονική διάθεση. Η Σελήνη στους ∆ιδύµους δηµιουργεί έδαφος για επισκέψεις όχι µόνο αναµνήσεων αλλά και προσώπων από το παρελθόν. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σού λέει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανό να εξιδανικεύσεις καταστάσεις που δεν πρέπει.

Λέων

Η ηµέρα των ερωτευµένων πιθανόν να σε βρει παρέα µε φίλους καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους θα σε κάνει να νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε εκείνους. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις όµως ίσως να µην «παίξεις» σωστά!

Παρθένος

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους δεν αστειεύεται, καθώς σου λέει πως πρέπει πρώτα να τελειώνεις µε τα επαγγελµατικά και ύστερα να περάσεις και στα αισθηµατικά! Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δηµιουργήσει «ευνοϊκές» συγκυρίες για να ακουστούν πράγµατα που δεν ισχύουν.

Ζυγός

Η ηµέρα των ερωτευµένων ξεκινά µε πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους ∆ιδύµους θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/ή και εξωστρεφή! Το τετράγωνο που θα σχηµατίσει µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως µπορεί να χάσεις λίγο το µέτρο σε αυτά που θα πεις, αλλά και σε αυτά που θα πιεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και δηµιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις κοντά µε κάποιο πρόσωπο που επιθυµείς ή να αναζωπυρώσεις µια σχέση που έχει τελειώσει. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς µπορεί να δηµιουργήσει µεγάλες προσδοκίες είτε από εσένα είτε προς εσένα.

Τοξότης

Σήµερα θα νιώσεις την ανάγκη να ακούσεις τη γνώµη του/της συντρόφου σου. Η Σελήνη στους ∆ιδύµους και σε συνδυασµό µε τη γιορτή των ερωτευµένων θα επηρεάσει τη διάθεσή σου. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δηµιουργήσει κλίµα, όµως µην ξεχνάς πως µπορεί να θολώσει και την κρίση σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και υποδηλώνει πως η ήµερα θα είναι πολύ επικοινωνιακή. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα θολώσει λίγο το τοπίο και µπορεί να σε κάνει να υποσχεθείς πράγµατα που δεν θα µπορέσεις να κάνεις. Ιδιαίτερη προσοχή σε περίπτωση που υποσχεθείς βόλτα στον/ στη σύντροφο!

Υδροχόος

Η γιορτή των ερωτευµένων σού πάει πολύ καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους υποδηλώνει πως θα βρεις τρόπο να την περάσεις όπως ακριβώς την έχεις φανταστεί! Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα εξιδανικεύσει πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις στο µυαλό σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους ∆ιδύµους και να σου δηµιουργεί την ανάγκη να ξεφύγεις λίγο από τον κόσµο και τη φασαρία. Το τετράγωνο που σχηµατίζει µε τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι πιθανόν να σε ταξιδέψει σε άλλη γη κι άλλα µέρη, µε αποτέλεσµα να είσαι αρκετά αφηρηµένος/η!

ζώδιαωροσκόπιοαστρολογικές προβλέψεις