Lifestyle|13.07.2022 12:34

Viola Davis: Ο «εθισμός» με την Disneyland και η φωτογραφία με τη Minnie Mouse

Newsroom

Η Viola Davis έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Disneyland και το περασμένο Σαββατοκύριακο, η 56χρονη ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς «How to Get Away with Murder» περιηγήθηκε στο θεματικό πάρκο και έβγαλε μια ξεχωριστή φωτογραφία με τη Minnie Mouse.

Το 2017, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε στον Jimmy Kimmel για την αγάπη της για τη Disneyland. «Πήγα 8 φορές πέρυσι», είχε πει στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live. «Είμαι εθισμένη».

Τότε η κόρη της Davis, η Genesis, 12 ετών σήμερα, ήταν 7 ετών και το να πηγαίνουν στη Disneyland ήταν η αγαπημένη τους δραστηριότητα μαζί. «Είπα, "Genesis όποτε θέλεις να πας, η μαμά είναι έτοιμη"», είπε η Davis στον Kimmel. «Δεν με νοιάζει αν δεν έχω κοιμηθεί για δύο ώρες, θα πάμε στη Disneyland».

 

Η Davis ανέφερε χαρακτηριστικά: «Την τελευταία φορά που πήγαμε στη Disneyland ήμασταν 20 άτομα, 15 από αυτά ήταν παιδιά. Η πρώτη βόλτα που πάμε είναι στα Αυτοκίνητα, επειδή μπορείς να μιλάς άσχημα στον άλλον στο αυτοκίνητο, και εγώ μιλάω άσχημα. Έτσι μπαίνω στο αυτοκίνητο και λέω 'Ναι, στα μούτρα σου!».

Όσο για τις βόλτες, η Davis πρότεινε το Hyperspace Mountain - παρόλο που κάποτε προκάλεσε πανικό στην Genesis. «Άναψαν τα φώτα και η Genesis άρχισε να ουρλιάζει 'Θα πεθάνουμε! Θα πεθάνουμε! Πού είναι ο μπαμπάς μου;"», είπε στον Kimmel. Η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης αρκετές φωτογραφίες της κόρης της Genesis με τον σύζυγό της, Julian Tennon, στο Instagram την Κυριακή, για τα 12α γενεθλιά της.

 

Στις φωτογραφίες, η Davis έκανε μια αναδρομή, ξεκινώντας με μια πρόσφατη φωτογραφία της Genesis, στην οποία χαμογελά, ενώ σε άλλες φωτογραφίες είναι η Genesis σε μικρότερη ηλικία με τη μαμά της και τον μπαμπά της σε διάφορες ευτυχισμένες στιγμές.

"Χρόνια πολλά στην ΚΑΡΔΙΑ μου!!!! Η ΑΓΑΠΗ μου!!!!!! Τα πάντα μου!!!! My G!!! Ευτυχισμένα 12α γενέθλια!!!! Σε αγαπώ πέρα από οτιδήποτε θα μπορούσα να φανταστώ", έγραψε η Davis στη λεζάντα του συγκινητικού αφιερώματος για τα γενέθλια.

Η αγάπη για την κόρη της και οι συμβουλές

Η Davis και σύζυγός της Julius Tennon υιοθέτησαν την κόρη τους το 2011. Το 2019, η Davis μίλησε αποκλειστικά στο PEOPLE για την αγάπη της για την Genesis. «Ξεπερνάει οτιδήποτε θα μπορούσα να θέλω από τον υλικό κόσμο. Την ενδυναμώνω να καταλάβει ότι πρέπει να τα μετράει όλα ως χαρά. Ακόμα και τα λάθη της, τις αποτυχίες της, τους θριάμβους της, το πώς μοιάζει, όλα αυτά. Όλα αυτά είναι μέρος της αγάπης της για τον εαυτό της, ακόμη και αν κανένα από αυτά τα πράγματα δεν αλλάξει», είπε.

Η σταρ είπε επίσης ότι θα είναι πάντα ρεαλίστρια με τη Genesis όσον αφορά τις προσδοκίες της. «Της λέω ότι θα κάνει μερικά μεγάλα λάθη και ότι η μαμά δεν θα έχει τις απαντήσεις, και μερικές φορές ούτε η ίδια θα γνωρίζει». «Είμαι η μαμά που λέει: "Είσαι αρκετά καλή όπου κι αν βρίσκεσαι, αλλά θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα νιώθεις αρκετά καλή". Δεν είμαι η μαμά που απλά θα της πει ένα σωρό ψέματα για τη ζωή, γιατί θέλω να είναι η καλύτερη στο δωμάτιο», πρόσθεσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

NASA Live - Νέες εικόνες από το τηλεσκόπιο James Webb: «Μία μεγάλη μέρα για την ανθρωπότητα»

Κορονοϊός: Πάνω από 4 εκατομμύρια κρούσματα στην Ελλάδα - Ξεπέρασαν τους 109 οι διασωληνωμένοι

Κοινωνικός Τουρισμός: Ξεκινούν από την Τετάρτη οι αιτήσεις για 25.000 συνταξιούχους

Sisi-mania: Η ζωή της πριγκίπισσας Σίσσυ, της μακροβιότερης Αυτοκράτειρας της Αυστρίας, έρχεται στο Netflix και στη μεγάλη οθόνη

ειδήσεις τώραDisneylandΝτίσνεϊΒαϊόλα ΝτέιβιςHow to Get Away With Murder