Lifestyle|14.07.2022 08:00

Τα ζώδια σήμερα 14 Ιουλίου: Κριοί, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη

Newsroom

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, είναι μία θετική όψη, θα υπάρχει αισιοδοξία, οι διαθέσεις θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες. Στις προσεγγίσεις θα υπάρξει άνεση και αυθορμητισμός. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διατύπωση προτάσεων, οι νέες ιδέες θα έχουν την προοπτική να εισακουστούν. Για τους ανήσυχους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να περιοριστούν σε κανόνες και στενά πλαίσια, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ανεξαρτησία και για αυτόβουλες ενέργειες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, ανησυχία θα υπάρχει στον συναισθηματικό κόσμο. Απαραίτητο θα είναι η διαίσθηση να συνδυαστεί με τη λογική, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι ρεαλιστικός.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο θα υπάρξουν ανοίγματα επικοινωνιακά, έμφαση θα δοθεί τις κοινωνικές και συλλογικές δραστηριότητες, δεν θα λείψουν οι ενέργειες προσφοράς και αλληλεγγύης. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις θα πρέπει οι επιλογές να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα οι διαθέσεις θα είναι δυναμικές και αισιόδοξες, θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες. Οι συναναστροφές θα είναι ενδιαφέρουσες, κάποιοι θα καταφέρουν να βοηθήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα, θα πρέπει να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, είναι γεγονός ότι επικεντρώνεται στα θέλω σου και αυτό είναι το κύριο για σένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην το εκδηλώνεις με άμεσο και επιθετικό τρόπο στο περιβάλλον σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι ξεκάθαρο ότι η καριέρα σου βιώνει έντονες στιγμές και αυτό είναι κάτι που σε επηρεάζει σημαντικά. Καλά θα κάνεις να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις που πάνω στον παρορμητισμό σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Η σύγκρουση και οι αντιπαραθέσεις δεν θα βοηθήσουν, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

Ο Κριός στα αισθηματικά:
Το να εκτονώνεις τα νεύρα σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου είναι βέβαιο ότι δεν θα βοηθήσει να ξεπεράσεις την ένταση που νιώθεις. Φρόντισε να επιλέξεις δημιουργικές δράσεις και απασχόληση για εσένα και το ταίρι σου για να μπορέσεις να ξεπεράσεις την οποία νευρικότητα. Ο αδέσμευτος είναι γεγονός ότι θέλεις να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να βρεις το ιδανικό πρόσωπο για σένα, ο εκνευρισμός όμως δεν βοηθά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε βοηθά να δρομολογήσεις με ιδανικό τρόπο εξέλιξης σε σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Το απόγευμα επικεντρώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είσαι διατεθειμένος να κάνεις σταθερά βήματα καθώς δεν θέλεις να βιαστείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό για εσένα να πλαισιώσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα βάζοντας γερά θεμέλια με κινήσεις που θεωρείς ότι είναι οι κατάλληλες. Οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν, προσοχή σε περιττά έξοδα.

Ο Ταύρος στα αισθηματικά:
Είναι σημαντικό να χαρείς το πάθος και τις έντονες στιγμές με το ταίρι σου δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα απογειώσει και τους δυο σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η βασικό στοιχείο για εσένα είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα και αυτό είναι που ψάχνεις σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά στα φιλικά σου πρόσωπα και δεν θα διστάσεις να βρεις τα κατάλληλα μέσα για να επικοινωνήσεις. Είναι σημαντικό να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις και θεωρείς ότι ανταποκρίνονται στον τρόπο που δρα και κινείται το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανησυχίες μπορεί να υπάρχουν για τους στόχους που πιθανά έχεις θέση σε επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια η καλή σου διάθεση και η ευστροφία σου μπορούν να σε βοηθήσουν στο να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις για να ξεφύγεις από τα όποια προβλήματα. Εμπιστεύσου το σύνολο που κινείσαι και είναι βέβαιο ότι μπορείς να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Ο Δίδυμος στα αισθηματικά:
Επιδιώκεις να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου καθώς η λογική κυριαρχεί και το συναίσθημα μένει στα μετόπισθεν. Καλά θα κάνεις να σκεφτείς καλά και να συνειδητοποιήσεις ότι η συμπεριφορά σου αυτή μπορεί να έχει επιπτώσεις στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σου κινούν το ενδιαφέρον και έχετε κοινό τρόπο σκέψης και διαχείρισης στα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η κατήφεια και η απαισιοδοξία που μπορεί να σε καταλαμβάνει επηρεάζει σημαντικά την διάθεσή σου και δεν αφήνει περιθώρια να πάρεις ψυχολογικές ανάσες. Φρόντισε να μην σκέφτεσαι κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και να επικεντρωθείς στο να δεις με αισιόδοξο πνεύμα την πορεία σου από δω και στο εξής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή περνά διακυμάνσεις και είναι γεγονός ότι αυτό είναι ότι δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι το να συγκρουστείς με πρόσωπα που είναι ανώτεροι σου θα δημιουργήσει προβλήματα για αυτό δείξε ψυχραιμία και κράτησε χαμηλούς τόνους για να δεις την εξέλιξη της οποίας κατάστασης βιώνεις.

Ο Καρκίνος στα αισθηματικά:
Απομακρύνεσαι από το ταίρι σου καθώς φαίνεται να σε απασχολούν έντονα άλλα πράγματα και αυτό να επηρεάζει τη συμπεριφορά σου. Πρόσεχε γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Ο αδέσμευτος δεν αφήνεις τον εαυτό σου να δεθεί με πρόσωπα που δεν θα πνέουν άμεσα εμπιστοσύνη.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, είναι βέβαιο ότι βλέπεις την προσωπική σου πορεία με αισιοδοξία και θετική σκέψη. Αυτό σε βοηθάει να ξεφύγεις από την ένταση των ημερών και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σου φτιάχνουν το κέφι και θέλεις να τους μιλήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπαίνεις στη διαδικασία να αναζητήσεις ευκαιρίες στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους για να σε βοηθήσουν. Η επικοινωνία ευνοείται σημαντικά και είναι ο τομέας που μπορείς να δώσεις πολλά και να δημιουργήσεις μοναδικά πράγματα. Παρ’ όλες τις δυσκολίες βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις για να αντιμετωπίσεις τα πράγματα και να προχωρήσεις με δυναμισμό.

Ο Λέων στα αισθηματικά:
Η εξαιρετική διάθεση παίζει σημαντικό ρόλο στο να κρατήσεις σε ιδιαίτερα θετικό πνεύμα την σχέση σου. Αυτό είναι κάτι που το ταίρι σου θα εκτιμήσει ιδιαίτερα και θα είναι προτροπή και για τους δύο για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου κινούν το ενδιαφέρον λόγω των πνευματικών τους ενδιαφερόντων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι έντονες ανασφάλειες και οι φόβοι μπορεί να παίξουν ρόλο στην διάθεσή σου και αυτό θα επηρεάσει την προσωπική σου διαχείριση στα πράγματα. Φρόντισε να περιορίσεις την καχυποψία καθώς αντιμετωπίζοντας έτσι τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν θα προκαλέσει ένταση και προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι δεδομένο ότι τα οικονομικά σου κυριαρχούν και επιδιώκεις να βρεις λύσεις που θα είναι ικανοποιητικές για εσένα. Να θυμάσαι ότι το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο και μπορεί να σου δείξει δρόμους που θα σε βγάλουν σε θετικά μονοπάτια. Μην επιτρέψεις στο άγχος να σε καταβάλει γιατί εκεί θα χάσεις το μέτρο.

Ο Παρθένος στα αισθηματικά:
Είναι γεγονός ότι προβληματίζεσαι για τη σχέση σου όμως θα πρέπει να σκεφτείς ότι πιθανά είναι η δική σου νευρικότητα που ανακινει συγκεκριμένα ζητήματα. Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα για να απαλύνεις πιθανές ανασφάλειες. Ο αδέσμευτος απωθημένα και ενοχές προηγούμενων καταστάσεων σε εγκλωβίζουν στην εσωστρέφεια.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με κόσμο σε οδηγεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Θέλεις να νιώσεις αποδεκτός και επιδιώκεις να δείξεις το καλύτερο σου πρόσωπο παραγνωρίζοντας πολλές φορές τις προσωπικές σου ανάγκες. Εξέφρασε αυτά που πραγματικά θέλεις και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η γενικότερη ένταση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις συνεργασίες σου και να νιώθεις έντονη ανασφάλεια για το πώς θα εξελιχθούν. Καλά θα κάνεις να έχεις κατανόηση σε αυτά που εκφράζουν οι συνεργάτες σου, όμως είναι επιτακτική ανάγκη παράλληλα να δείξεις πως πραγματικά θέλεις να κινηθείς και να μην κάνεις εκπτώσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Ο Ζυγός στα αισθηματικά:
Η συντροφικότητα είναι για εσένα καταλυτική αυτήν την περίοδο και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα σε προσωπικό επίπεδο που μπορεί να σε απασχολούσαν. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επικοινωνία με πρόσωπα που σου έχουν κεντρίσει την προσοχή θέλοντας να δεις τις πραγματικές τους προθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στις σχέσεις που έχεις στην ζωή σου και στο πώς επικοινωνείς με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η ανάγκη να βρίσκονται δίπλα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε υποχωρήσεις που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σου και αργά ή γρήγορα θα έρθουν στην επιφάνεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπόδια στις συνεργασίες σου δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία και σύνεση. Η διάθεσή σου αρχικά δεν είναι η καλύτερη και μπορεί να απογοητευτείς, όμως να θυμάσαι ότι η προσπάθεια είναι αυτή που θα σε ανταμείψει για αυτό φρόντισε να μην την εγκαταλείψεις.

Ο Σκορπιός στα αισθηματικά:
Καλά θα κάνεις να μην γίνεις σκληρός με το ταίρι σου γιατί θα είναι εύκολο να αντιπαρατεθείς μαζί του και να χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην σχέση σας. Ο αδέσμευτος πιθανότατα να απομονωθείς σκεπτόμενος παλιότερες καταστάσεις που σε πληγώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει φαίνεται πια να μην σε απελπίζουν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις λύσεις που δεν θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου και θα σε απαλλάξουν από άγχη που πιθανά είχες. Πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο και στους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις σε ότι αφορά τη δουλειά σου κάτι που σήμερα φαίνεται να το καταφέρνεις με μεγάλη ευκολία. Η εύνοια είναι με το μέρος σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματος σου που μπορεί να σε ικανοποιήσουν στον απόλυτο βαθμό.

Ο Τοξότης στα αισθηματικά:
Τα μικρά και πιθανά σήματα θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν με το ταίρι σου τώρα μπαίνουν στην άκρη και κυριαρχεί η ανάγκη για ρομαντισμό και πάθος που απογειώνουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που απογειώνει την αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός το πρωί δεν θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις όμορφα την ημέρα σου. Στην πορεία ιδιαίτερα μετά το απόγευμα βρίσκεις τη χαρά και το κέφι περνώντας ψυχολογικές ανάσες. Φρόντισε να μην γίνεις απόλυτος με τους γύρω σου αλλάζοντας την ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να δράσεις σε επαγγελματικό επίπεδο όμως πιθανό είναι να κάνει σπασμωδικές κινήσεις και αυτό να κοστίσει στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό που σε διακατέχει γιατί είμαι κακός σύμβουλος και τελικά μόνο αρνητικές προεκτάσεις μπορεί να έχει στην καριέρα σου.

Ο Αιγόκερως στα αισθηματικά:
Το κέφι σου ανεβαίνει και αυτό φαίνεται να επιδρά θετικά στην προσωπική σου ζωή, εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να απολαύσεις το βράδυ μαζί του. Ο αδέσμευτος θέλεις να γνωρίσεις το ιδανικό πρόσωπο για εσένα και η σκέψη σου περιστρέφεται γύρω από αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ανάγκη για επαφή και επικοινωνία είναι μεγάλη για αυτό και δεν θα διστάσεις να στραφείς στον στενό περίγυρό όπου υπάρχουν πρόσωπα που μπορεί να σε ακούσουν. Άλλωστε θέλεις να δείξεις ότι και εσύ είσαι εκεί για αυτούς, πάντα διαθέσιμος για να δώσεις τη συμβουλή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς πώς μπορείς να διαχειριστείς εμπορικές συμφωνίες ή ζητήματα που έχουν σχέση με την επικοινωνία και το διαδίκτυο καθώς φαίνεται ότι στους συγκεκριμένους τομείς μπορείς να γίνεις άκρως αποδοτικός. Οι παρούσες καταστάσεις μπορεί να μην φέρουν άμεσες εξελίξεις στα πράγματα και αυτό είναι κάτι που σε εκνευρίζει. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.

Ο Υδροχόος στα αισθηματικά:
Εκφράζοντας ζητήματα που σε απασχολούν στην σχέση σου βοηθάς να ξεπεραστούν σε μία προσπάθεια να αποκαταστήσεις την επικοινωνία που είναι καταλυτική για εσένα σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου κεντρίζουν το μυαλό και μπαίνετε σε ένα μοναδικό παιχνίδι που εξάπτει την φαντασία.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και αφορούν ζητήματα που αναλαμβάνεις. Το πρωί εκδηλώνεις πια με ευκολία συναισθήματα και ανάγκες επιδιώκοντας να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τους επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Φρόντισε βέβαια να αποφύγεις τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό που θα δημιουργήσουν περιττές εντάσεις.

Ο Ιχθύς στα αισθηματικά:
Προσπάθησε να εκφράσεις ότι έχεις ανάγκη από τη σχέση σου δίνοντας τον ανάλογο χώρο και το ταίρι σου να εκφράσει τις δικές του επιθυμίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου καθώς η κοινωνικότητα απογειώνεται και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δίκη Λιγνάδη: Ποινή κάθειρξης 12 ετών κατά συγχώνευση για τους δύο βιασμούς

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο «Βερναρδακισμός» είναι ένας «Πολάκισμός», είναι ο εκτσογλανισμός της πολιτικής ζωής

Εμπρησμός στη Real News: Δύο οι δράστες - Ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση

Ποιες χώρες της Ευρώπης έχουν τα καθαρότερα νερά για κολύμβηση: Πού βρίσκεται η Ελλάδα

αστρολογικές προβλέψειςωροσκόπιαζώδια Ιουλίουζώδιαειδήσεις τώραζωδιακές προβλέψεις