Lifestyle|19.02.2019 17:04

Ντόρα Μακρυγιάννη: Σε ποιον έκανε ασφαλιστικά μέτρα η «Γυναίκα χωρίς όνομα» (vid)

Newsroom

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Τhe 2Night Show». Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε ότι δούλευε στην ασφαλιστική εταιρία του πατέρα της και σε μια βραδιά παράτησε τα πάντα και αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στην Αθήνα.

Επίσης, η ηθοποιός μίλησε για το περιστατικό της ψυχολογικής και σωματικής βίας που υπέστη όταν ήταν 17 ετών και πήρε την απόφαση να κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πρώην συντρόφου της. Όσο για την απόφασή της να το μοιραστεί, εξήγησε ότι το έκανε για να ενθαρρύνει γυναίκες που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις στην προσωπική τους ζωή να μιλήσουν και να ζητήσουν βοήθεια.

Τι θα συμβούλευε η Ντόρα Μακρυγιάννη τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις; «Να πιστέψουν στον ίδιο τους τον εαυτό. Φωνάξτε το σε κάποιον άνθρωπο που σας αγαπάει, στην αστυνομία και αν δεν γίνει τίποτα, ξανά....».  

Αναφορικά με τους ψυχαναγκασμούς της, η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι «λατρεύει το νεροχύτη» - της αρέσει να κάνει δουλειές του σπιτιού και καθάρισμα, γιατί είναι κάτι που την ηρεμεί. Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Γρηγόρης ΑρναούτογλουΝτόρα ΜακρυγιάννηΓυναίκα χωρίς όνομα