Lifestyle|17.07.2022 08:00

Τα ζώδια σήμερα 17 Ιουλίου: Αναπάντεχα συμβάντα που θα βοηθήσουν στην συναισθηματική και ψυχολογική τόνωση

Newsroom

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία θετική όψη, έκταση θα έχει πνευματικότητα, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαύγεια, ευστροφία, διαίσθηση, ευρηματικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, ο τρόπος που θα γίνουν οι συνεργασίες και οι συζητήσεις θα είναι ιδιαιτέρως βοηθητικός θα δώσει την ώθηση για βελτίωση και θετική αλλαγή.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές και γνωριμίες, εύκολη θα είναι η εκδήλωση των συναισθημάτων, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να αναλύσουν τις δύσκολες καταστάσεις και να βρουν ουσιαστικές λύσεις για τα επίμαχα θέματα.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς, έντονη θα είναι η διαίσθηση, στην περίπτωση που πρέπει να παρθούν αποφάσεις απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί το ένστικτο με τη λογική. Ευαισθητοποιημένες θα είναι οι ενέργειες, η σκέψη θα είναι θετική, θα υπάρξει υποστήριξη βοήθεια και συμπαράσταση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, φέρνει αναπάντεχα συμβάντα που θα βοηθήσουν στην συναισθηματική και ψυχολογική τόνωση. Ευχάριστες θα είναι οι συναντήσεις και οι επαφές, δεν αποκλείεται να ακουστούν φιλοφρονήσεις και εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, καινοτόμος και πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, αυτό που θέλεις πραγματικά είναι να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και αισιοδοξία και σήμερα έχεις την ευκαιρία να το πετύχεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στο να απολαύσεις όμορφες στιγμές και πρόσωπα που έχεις κοντά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις την καλύτερη δυνατή εξέλιξη στα επαγγελματικά σου για αυτό μην απογοητεύεσαι και γίνεσαι κατηφής. Μπορείς να έχεις και καλύτερες οικονομικές απολαβές για αυτό επεδίωξε να μπεις σε συζητήσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά κέρδη.

Ο Κριός στα αισθηματικά:
Η προσωπική σου ζωή βιώνει μία άκρως αισιόδοξη και θετική περίοδος και είναι αυτό που σε βοηθά να ξεπεράσει άγχη και ανασφάλειες. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες για να περάσεις όμορφα. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που απογειώνουν την ψυχολογία σου και σε γεμίζουν με τα συναισθήματα που σου δημιουργούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν με φιλικά πρόσωπα. Είναι γεγονός ότι θα εκδηλώσεις τις ανάγκες σου και το πιθανότερο είναι να γίνουν άμεσα αντιληπτές από το φιλικό περίγυρο. Άλλωστε η καλή διάθεση είναι αυτή που κυριαρχεί και δίνει τον ρυθμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ιδέες που έχει είναι πολλές και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο να θέσεις σημαντικούς στόχους και φιλοδοξίες για το μέλλον. Μπορείς να εκφράσεις πρωτοποριακές σου σκέψεις τους συνεργάτες σου και είναι βέβαιο ότι θα βρει στο ακροατήριο το περιμένεις. Ο ενθουσιασμός θα είναι έντονος για νέα ξεκινήματα και η πίστη μεγάλη.

Ο Ταύρος στα αισθηματικά:
Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθείς να εκδηλώσεις αυτά που ζητάς από το ταίρι σου καθώς το πιθανότερο είναι να πιστεύεις ότι βρήκες τον άνθρωπο που μπορεί να λειτουργήσεις μοναδικά από κοινού μαζί του. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το μυαλό και το πνεύμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η αναστάτωση που πιθανά σου δημιουργούν καταστάσεις του παρελθόντος παίρνουν τέλος καθώς φαίνεται να συμβιβάζεσαι και να ξεπερνάς ότι μπορεί να σε έχει πληγώσει μέχρι στιγμής. Βρίσκεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις με θετική διάθεση τις όποιες δυσκολίες και να τις αφήσεις πίσω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που πιθανά σε προβληματίζουν από το παρελθόν και επηρεάζουν τα οικονομικά σου. Να θυμάσαι ότι οι συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν για οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους είναι πολύ πιθανό να φέρουν ιδιαίτερα αισιόδοξα αποτελέσματα για αυτό μην χάσεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Ο Δίδυμος στα αισθηματικά:
Η θετική διάθεση είναι αυτή που θα πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο και θα δώσει ώθηση στη σχέση σου για μεγάλο πάθος και μοναδικές εξομολογήσεις. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που ανακινεί μοναδικά συναισθήματα και εντείνει τον ρομαντισμό. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η επαφή με φίλους και με πρόσωπα που έχεις κοινές ιδέες σε ικανοποιεί ιδιαίτερα κάτω σε φέρνει πιο κοντά στα προσωπικά σου όνειρα και στις επιδιώξεις σου. Το παρελθόν έρχεται και σε καλεί να το αντιμετωπίσεις κατάματα ενισχύοντας πιθανά απωθημένα και ενοχές από καταστάσεις που βίωσες. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ομαδικότητα μπορεί να αποδώσει σημαντικά αποτελέσματα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς είναι αυτή που πιθανά θα χαράξει έναν δρόμο άκρως κερδοφόρο για εσένα. Είναι καθοριστικό να μπορείς να δεις από απόσταση πώς πρέπει να χειριστείς την κάθε κατάσταση καθώς η αντικειμενικότητα και ο ρεαλισμός θα είναι τα εφόδια σου για σήμερα.

Ο Καρκίνος στα αισθηματικά:
Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου αρκεί να αντιληφθείς ότι δεν πρέπει να χαθείς στις ευαισθησίες και σε αυτά που δεν σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα. Ο αδέσμευτος καλείσαι να διαχειριστείς επιστροφές του παρελθόντος που σε ταλανίζουν και δημιουργούν καινούργιες προκλήσεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι εξελίξεις σε ότι αφορά την κοινωνική σου καταξίωση θα είναι θετικές και αυτό θα είναι αρκετό για να ανέβεις κατακόρυφα σε ψυχολογικό επίπεδο και να αφήσεις το άγχος στην άκρη. Η καλή διάθεση σε βοηθά να επικεντρωθείς σε θέματα ρουτίνας που πρέπει να λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δείξεις την πραγματική σου άξια, κάτι που να είσαι βέβαιος ότι θα έχει ανταπόκριση και θα σε φέρει σε προνομιούχα θέση απέναντι στον εργοδότη ή στους ανωτέρους σου. Οι στόχοι σου μπορούν να επιτευχθούν με επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο για αυτό δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και κινήσου με μόνο γνώμονα την θετική σκέψη.

Ο Λέων στα αισθηματικά:
Το ταίρι σου φαίνεται να πρωταγωνιστεί στην ημέρα καθώς είναι γεγονός ότι θέλεις να περάσεις τις στιγμές μαζί του και να ξεπεράσετε πιθανά ζητήματα που αναστατώνουν την καθημερινότητά σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επαφή με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σου κεντρίσουν έντονα το ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το κέφι και η χαρά δεν αφήνουν την ψυχολογία σου να επηρεαστεί από τα τεκταινόμενα και έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να περάσεις όμορφα επικοινωνώντας με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις πνευματικά και να δεχθείς νέα ερεθίσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δημιουργικότητα είναι αυτό που κυρίως ενδιαφέρει σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να βαριέσαι τη ρουτίνα και να μην μπορείς να λειτουργήσεις κάτω από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό και είναι βέβαιο ότι αυτό θα παίξει ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξή σου.

Ο Παρθένος στα αισθηματικά:
Είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσεις να δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου καθώς είναι έντονα και είναι αυτά που σε οδηγούν στο να νιώθεις μοναδικός. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον μέσα από τις πνευματικές αναζητήσεις και συζητήσεις που θα προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, τα συναισθήματα και η ένταση τους πια δεν σε φοβίζουν και είναι αυτά που παίζουν κυρίαρχο ρόλο σήμερα καθώς φαίνεται να ξεπερνάς τις ανασφάλειές σου και να αφήνεις τη νευρικότητα στην άκρη. Το οικογενειακό περιβάλλον παίζει κυρίαρχο ρόλο για να νιώσεις ηρεμία και σταθερότητα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις ευκαιρίες που σου δίνονται σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς δεν αποκλείεται οι συναλλαγές με τρίτους να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για εσένα. Φρόντισε να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και σε επαγγελματικό επίπεδο που θα ανοίξουν ζητήματα σε ότι αφορά τις αποδοχές σου.

Ο Ζυγός στα αισθηματικά:
Ο αισθησιασμός κυριαρχεί και συνάμα με τις ευαισθησίες σου δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο που μπορεί να απολαύσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, εντείνονται οι φόβοι και οι ανασφάλειες και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό από το πρωί. Φρόντισε να διαχειριστείς τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σου διαφορετικά οι γύρω σου θα υποστούν τις συνέπειες. Η ανάγκη για ισορροπίες θα παίξει σημαντικό ρόλο για να εξομαλυνθούν οι οποίες παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να αποδώσουν τα επαγγελματικά σας βήματα, κάτι που σε ικανοποιεί απεριόριστα. Το εμπόριο και η επικοινωνία πιθανά να απασχολήσουν τις επαγγελματικές σου βλέψεις καθώς φαίνεται να υπόσχονται σημαντικά οφέλη.

Ο Σκορπιός στα αισθηματικά:
Το ταίρι σου κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να είναι ικανοποιημένο δίπλα σου. Ο αδέσμευτος αφέσου στον πάθος που υπόσχεται νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι στο συγκεκριμένο τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, είμαι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς την ανασφάλεια που νιώθεις καθώς αυτή σε οδηγεί σε νευρικότητα που θα εκτονώσεις στους γύρω σου. Η ρεαλιστική σκέψη και δράση θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να δεις τα πράγματα λογικά αφήνοντας το συναισθηματισμό και τους φόβους στην άκρη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκμεταλλεύσου το έντονο ένστικτο που σε διέπει για να σε καθοδηγήσει σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να ασχοληθείς. Το εμπόριο και η επικοινωνία αποτελούν πεδίο δόξης λαμπρό για εσένα καθώς εκεί μπορεί να εξελιχθείς και να πετύχεις σημαντικά πράγματα.

Ο Τοξότης στα αισθηματικά:
Νιώθεις πρωτόγνωρα συναισθήματα για το ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που θα σε οδηγήσει να ασκήσεις έλεγχο. Πρόσεξε γιατί η αντίδραση θα είναι έντονη και δικαιολογημένη ως ένα βαθμό. Ο αδέσμευτος δεν νιώθεις ασφαλής και σίγουρος για τον εαυτό σου και δεν επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με πράγματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν αναστάτωση. Το κέφι σου είναι στα ύψη και αυτό λειτουργεί θετικά στο να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει και να μην πέσει η ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που παίρνει σε ότι αφορά την καριέρα σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε άκρως θετικές εξελίξεις καθώς φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι πως θέλεις να κινηθείς και τι θέλεις να κερδίσεις. Η εργατικότητα και η υπευθυνότητα σου είναι γεγονός ότι αναγνωρίζονται από το εργασιακό περιβάλλον και αυτό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα.

Ο Αιγόκερως στα αισθηματικά:
Μπορεί να επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες, είναι βέβαιο όμως ότι δίνεις τον χώρο στο ταίρι σου για να εκφράσει αυτά που νιώθει και θέλει από εσένα. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σημαντικές κινήσεις στα προσωπικά σου καθώς φαίνεται να εντυπωσιάζεις και να γοητεύεις με τη συμπεριφορά σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεκαθαρίσεις ζητήματα με πρόσωπα από τον οικογενειακό περίγυρο που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει στο παρελθόν. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου και να βρεις την αισιοδοξία να προχωρήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις την δυνατότητα που σου δίνεται για να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές και σε ευνοούν απόλυτα. Να θυμάσαι ότι η ανάγκη για να νιώσει ασφάλεια κυριαρχεί και στο επαγγελματικό πεδίο, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι χάνεις τον δυναμισμό σου.

Ο Υδροχόος στα αισθηματικά:
Είναι σημαντικό να αρπάξεις την ευκαιρία και να περάσει όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που απογειώνει τη διάθεση σου και βρίσκεται δίπλα σου. Η τρυφερότητα κυριαρχεί και δίνει άλλο νόημα στη σχέση. Ο αδέσμευτος μπορείς να βρεις μέσα από τον οικογενειακό περίγυρο πρόσωπο που να ανακουφίσει τις ανασφάλειές σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει έξοδα που πρέπει να τακτοποιήσεις, όμως σε αγχώνουν σημαντικά. Το μεσημέρι μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ανασφάλειες που εκδηλώνονται κυρίως σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία προστριβών με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο καθώς υπάρχουν ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν έντονα και ορισμό. Παρασκηνιακές διεργασίες θα σε ενοχλήσουν έντονα και μπορεί να σε οδηγήσουν σε έντονες αντιδράσεις και αδιαλλαξία.

Ο Ιχθύς στα αισθηματικά:
Μην αφήσεις τους φόβους σου να επηρεάσουν την συμπεριφορά σου καθώς η αδιαλλαξία και το πείσμα θα ενοχλήσουν σημαντικά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφήσεις τον εαυτό σου σε μία νέα γνωριμία καθώς είναι πιθανό να νιώσεις ότι δεν είσαι βέβαιος για αυτά που μπορεί να προσφέρεις.

ζωδιακές προβλέψειςωροσκόπιαειδήσεις τώραζώδιααστρολογικές προβλέψεις