Lifestyle|16.07.2022 15:37

Ελένη Φουρέιρα: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο street party για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Shamone

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
NDP photo
NDP photo
NDP photo
NDP photo
NDP photo
NDP photo

Το club του Φώτη Σεργουλόπουλου, «Shamone» γιόρτασε τα δέκα χρόνια λειτουργίας του την Παρασκευή 15/7 με ένα μεγάλο street party και καλεσμένη την Ελένη Φουρέιρα.

Έχοντας πλέον «πατήσει» τα δέκα του χρόνια, το Shamone εξακολουθεί να αποτελεί αγαπημένο προορισμό χειμώνα-καλοκαίρι, διοργανώνοντας επιτυχημένα πάρτι, θεματικές βραδιές, έχοντας αγκαλιάσει την τέχνη του drag show κι έχοντας πλέον επεκταθεί και στο Shamone Next Door.

 

Την Παρασκευή 15/7 το Shamone γιόρτασει τα δέκα χρόνια λειτουργίας του με ένα μεγάλο street party και καλεσμένη την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, που ερμήνευσε όλες τις αγαπημένες επιτυχίες της και βέβαια κομμάτια από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της «Poli_Ploki» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες από την Panik.

Πρώτες στη σκηνή ανέβηκαν δυο από τις πιο γνωστές drag queen η Nicole Nasty και η Holly Grace και στη συνέχεια, η σκυτάλη δόθηκε στην Ελένη Φουρέιρα η οποία έβαλε κυριολεκτικά φωτιά με την παρουσία της ξεσηκώνοντας τους πάντες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρισμός για όλους: Άνοιξε η πλατφόρμα - Βήμα βήμα πώς θα κάνετε την αίτηση

Ευρωπαϊκή γλώσσα και με τη βούλα η… «μακεδονική» μέσω της γαλλικής πρότασης σε Σκόπια και Σόφια-Ξεκλειδώνουν οι διαπραγματεύσεις με την ΕΕ

Γουργουλιάνης στο ethnos.gr για μετάλλαξη «Κένταυρος»: Πολύ μεταδοτική αλλά όχι περισσότερο θανατηφόρα

Οι καταραμένοι Κένεντι: Ό,τι πιο τραγικό κι απίθανο τους έχει συμβεί – Λοβοτομή, θάνατος σε μάχη, δολοφονίες, αεροπορικά δυστυχήματα, ναρκωτικά, αυτοκτονίες


Ελένη ΦουρέιραΦώτης Σεργουλόπουλοςειδήσεις τώρατραγουδίστρια