Lifestyle|17.07.2022 11:28

Megan Fox: Τρολάρει το instagram με φωτογραφία six-pack - «Δεν γυμνάζομαι»

Newsroom

Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) ανέβασε στο Instagram την Παρασκευή μια φωτογραφία της με ένα νεον-πράσινο ολόσωμο που φορούσε στο τελευταίο σόου του αρραβωνιαστικού της Μασίν Γκαν Κέλι (Machine Gun Kelly), με τους γραμμωμένους κοιλιακούς τους και την fit σιλουέτα της να τραβούν τα βλέμματα και... εκατομμύρια likes .

Παρά το γεγονός ότι οι six-pack κοιλιακοί και τα τέλεια γυμνασμένα χέρια της ηθοποιού φαίνονταν ξεκάθαρα στη φωτογραφία, η ίδια έγραψε χαριτολογώντας στη λεζάντα της εικόνας: «Δεν γυμνάζομαι. Αν ο Θεός ήθελε να σκύψω, θα έβαζε διαμάντια στο πάτωμα». Στην ενότητα των σχολίων, ο Kelly άφησε τρία emojis με διαμάντια αναφερόμενος στο σχόλιο της αγαπημένης του.

Όπως αναφέρει το Page Six, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν για πρώτη φορά από την αείμνηστη κωμικό Τζόαν Ρίβερς, της οποίας η καριέρα ήταν γεμάτη από αυτοσαρκαστικές στιγμές. Αλλά αν η ανάρτηση της Φοξ έκανε κάτι, ήταν να δείξει πόσο πολύ γυμνάζεται στην πραγματικότητα.

Το 2014, λιγότερο από έξι μήνες μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της με τον πρώην σύζυγό της Brian Austin Green, η ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του «Teenage Mutant Ninja Turtles» και είχε επανέλθει πλήρως σε φόρμα.

«Γυμνάζομαι πολύ σκληρά δύο φορές την εβδομάδα», είχε δηλώσει στο E! News. Εξήγησε ότι η ρουτίνα γυμναστικής της περιλαμβάνει «αερόβια γυμναστική και ασκήσεις με βάρη». Και για τη διατροφή της, είπε ότι είχε «κόψει όλο το ψωμί και παρόμοιες πηγές υδατανθράκων. Ούτε κράκερς, ούτε κουλούρια, ούτε τσιπς».

Η σταρ του «Jennifer's Body» σημείωσε ότι δεν κατανάλωνε «τίποτα ανθυγιεινό», προσθέτοντας: «Το χειρότερο πράγμα που βάζω στο σώμα μου είναι ο καφές μια φορά την ημέρα».

Η Megan Fox πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή

Η Μέγκαν Φοξ είχε αποκαλύηψει στο πλαίσιο της συνέντευξης που είχε δώσει το περασμένο φθινόπωρο στο GQ ότι πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή ή αλλιώς δυσμορφοφοβία. Είναι μια διανοητική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την έμμονη ιδέα ότι κάποια πτυχή του μέρους του σώματος ή της εμφάνισης ενός ατόμου είναι σοβαρά λανθασμένη. Η συγκεκριμένη πάθηση είναι πολύ συνηθισμένη στους αστέρες του Χόλιγουντ, στους ανθρώπους που εκτίθενται σε μεγάλο κοινό, που η δουλειά και η επιτυχία(;) τους στηρίζεται στην καλή τους εμφάνιση. Τα άτομα που πάσχουν από αυτή τη διαταραχή θεωρούν πως έχουν ατέλειες που είτε μπορεί να μην υπάρχουν καθόλου, είτε να τις μεγαλοποιούν εμμονικά.

«Μπορεί να κοιτάς κάποιον και να πιστεύεις ότι είναι τόσο όμορφος και πως η ζωή του θα πρέπει να είναι πανεύκολη εξαιτίας της εμφάνισής του, όμως εκείνος ίσως να μην έχει την ίδια γνώμη για τον εαυτό του» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Έχω σωματική δυσμορφική διαταραχή, έχω πολλές βαθιές ανασφάλειες» πρόσθεσε, ενώ είπε πως αυτό ξεκίνησε το 2009, από την συμμετοχή της στην ταινία «Jennifer’s Body».

«Ήμουν στα πρόθυρα κατάρρευσης τότε, βλέποντας την εικόνα μου να αντικειμενοποιείται σεξουαλικά». Το «σωσίβιό της» ήταν ο σύντροφός της, Μασίν Γκαν Κέλι. Απ’ όταν ξεκίνησαν την σχέση τους, η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε στο GQ ότι έχει αλλάξει πολύ και  κατανοεί ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από την εμφάνιση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συντριβή αεροσκάφους Antonov στην Καβάλα: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της συντριβής - Σκέψεις για εκκένωση των Αντιφιλίππων - Σε εξέλιξη οι έρευνες από πυροτεχνουργούς

Τουρισμός για όλους: Ανοιχτή η πλατφόρμα στο vouchers.gov.gr - Ποια ΑΦΜ κάνουν αίτηση την Κυριακή

Πολιορκία των κεντρώων ψηφοφόρων και pressing στο Κίνημα Αλλαγής - Η νέα στρατηγική της κυβέρνησης

Οι τελευταίες ώρες των Ρομανόφ – Πώς μόνο ένα σκυλί γλύτωσε από τη σφαγή και πέθανε σε βαθιά γεράματα

ηθοποιόςΜέγκαν Φοξinstagramειδήσεις τώρα