Lifestyle|17.07.2022 21:00

Britney Spears: Τραγουδάει acapella το «Baby One More Time» την ώρα που βάζει πλυντήριο

Newsroom

«Λοιπόν, ζητούσα αυτό που ήθελα για 14 χρόνια», έγραψε η Britney Spears για την επιθυμία της να ηχογραφήσει μια νέα εκδοχή του πρώτου single της του 1998 «...Baby One More Time».

Η 40χρονη βραβευμένη με Grammy, μοιράστηκε με τους 41,8 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram την Παρασκευή μια μοναδική ερμηνεία από το ντεμπούτο single της του 1998 "...Baby One More Time" σε ένα βίντεο όπου η ίδια ερμηνεύει acapella κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από το πλύσιμο των ρούχων.

«Αυτή είμαι εγώ χθες που πλένω και διαχωρίζω τα ρούχα», έγραψε στη λεζάντα. «Δεν έχω μοιραστεί τη φωνή μου εδώ και πάρα πολύ καιρό, ίσως παραπάνω από ότι θα έπρεπε. Όμως να μαι εδώ, τραγουδώντας μία διαφορετική εκδοχή του «Hit me Baby one more Time». Λοιπόν, ζητούσα αυτό που ήθελα για 14 χρόνια, μία διαφορετική έκδοση του κομματιού (...) και οι παραγωγοί το έφτιαξαν με έναν τελείως διαφορετικό ήχο, με 4 κορίτσια, συμπεριλαμβανομένης και της αδελφής μου».

«Το κατέστρεψαν με έκαναν να νιώθω ένα τίποτα. Μοιράζομαι σήμερα αυτό το βίντεο, γιατί γνωρίζω καλά την αγάπη και το πάθος μου να τραγουδώ, τη στιγμή που η οικογένεια μου με κορόιδεψε. Δεν θα γίνω θύμα (...) Είμαι σίγουρη ότι εσείς οι μουσική θα νομίζετε ότι δεν είναι καλή, όμως εγώ είμαι καλύτερη», ανέφερε μεταξύ άλλων στη μακροσκελή ανάρτησή της.

 

Επίσης, μίλησε για την πολυετή εκστρατεία της να κυκλοφορήσει μια ανανεωμένη έκδοση του τραγουδιού, η οποία προφανώς ματαιώθηκε, καθώς είχε ελάχιστο έλεγχο της καριέρας της κατά τη διάρκεια της 13ετούς επιτροπείας της. Η Spears κυκλοφόρησε το κομμάτι τον Σεπτέμβριο του 1998 ως lead single από το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ της. Το τραγούδι ήταν υποψήφιο για καλύτερη γυναικεία ποπ φωνητική ερμηνεία στα βραβεία Grammy και κατέκτησε την κορυφή των charts σε τουλάχιστον 22 χώρες.

Μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE ότι η Spears «μιλάει πολύ για την καριέρα της» μετά τη λήξη της κηδεμονίας της τον Νοέμβριο, προσθέτοντας ότι «αγαπάει να δημιουργεί μουσική και θέλει να δώσει στους θαυμαστές της ένα νέο άλμπουμ. Φαίνεται ότι επικεντρώνεται σε ένα πράγμα κάθε φορά».

Ο δικηγόρος της δημοφιλούς τραγουδίστριας, Mathew Rosengart, έκανε λόγο για μια «μνημειώδη ημέρα» μετά την απόφαση. «Το τι μέλλει γενέσθαι για την Britney εξαρτάται από ένα άτομο - και είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να το πούμε αυτό εδώ και μια δεκαετία. Εξαρτάται από την Britney», δήλωσε. «Η Britney, από σήμερα, είναι μια ελεύθερη γυναίκα».

Η Spears εξέφρασε επίσης τη χαρά της στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με υποστηρικτές του #FreeBritney να πανηγυρίζουν στο δρόμο έξω από το δικαστήριο. «Θεέ μου, αγαπώ τους θαυμαστές μου τόσο πολύ που είναι τρελό !!! Νομίζω ότι θα κλαίω όλη την υπόλοιπη μέρα !!!! Η καλύτερη μέρα όλων των εποχών ... δοξάστε τον Κύριο ... μπορώ να έχω ένα Αμήν ???? #FreedBritney», έγραψε.

Η Brenda Penny, η δικαστής του Λος Άντζελες που ανέτρεψε την κηδεμονία, αποφάσισε την Τετάρτη ότι ο πατέρας της Britney, Jamie Spears, πρέπει να κληθεί να καταθέσει στο πλαίσιο έρευνας για τον ρόλο του ως κηδεμόνας της περιουσίας της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρατραγούδιΜπρίτνεϊ Σπίαρς