Lifestyle|18.07.2022 09:45

Bridgerton: Το επόμενο βήμα του Jonathan Bailey στην μικρή οθόνη - Η νέα σειρά του Showtime και το «ειδύλλιο» με τον Matt Bomer

Newsroom

Ο Jonathan Bailey, γνωστός από τον ρόλο του Lord Anthony Bridgerton στην σειρά του Netflix, Bridgerton, συναντά τον Matt Bomer στην επερχόμενη mini σειρά Fellow Travelers του Showtime, η οποία ακολουθεί ένα ειδύλλιο τεσσάρων δεκαετιών μεταξύ δύο ανδρών που ανθίζει στην Ουάσινγκτον της εποχής του McCarthy.

Ο 34χρονος πρωταγωνιστής του Bridgerton, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και θα συμπράξει με τον Matt Bomer ως εραστής του, στην επερχόμενη σειρά του Showtime Fellow Travelers, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Thomas Mallon του 2007.

Το δίκτυο ανακοίνωσε ότι ο Bailey θα υποδυθεί τον Tim Laughlin, έναν νεαρό απόφοιτο του Πανεπιστημίου Fordham με ισχυρές πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις. Ο Μπόμερ, 44 ετών, θα υποδυθεί τον Χόκινς Φούλερ, έναν όμορφο και χαρισματικό υπάλληλο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο οποίος αποφεύγει τις συναισθηματικές εμπλοκές μέχρι που οι δρόμοι τους διασταυρώνονται.

 

Η μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων περιγράφεται ως «μια επική ιστορία αγάπης και πολιτικό θρίλερ, που εξιστορεί το ευμετάβλητο ειδύλλιο δύο πολύ διαφορετικών ανδρών που συναντιούνται στη σκιά της Ουάσινγκτον της εποχής του Μακάρθι», σύμφωνα με το Showtime.

Το Fellow Travelers παρακολουθεί το ειδύλλιο του ζευγαριού καθώς ανθίζει εν μέσω του πολέμου του Τζόζεφ Μακάρθι και του Ρόι Κον κατά των «ανατρεπτικών και των σεξουαλικά αποκλινόντων» και καλύπτει τέσσερις δεκαετίες για να αγγίξει «τις διαμαρτυρίες για τον πόλεμο του Βιετνάμ τη δεκαετία του 1960, τον ηδονισμό της ντίσκο που τροφοδοτείται από τα ναρκωτικά τη δεκαετία του 1970 και την κρίση του AIDS τη δεκαετία του 1980, ενώ αντιμετωπίζουν εμπόδια στον κόσμο και στον εαυτό τους».

Η Allison Williams πρωταγωνιστεί επίσης στην σειρά, η οποία δημιουργήθηκε από τον Ron Nyswaner, σεναριογράφος από τη Φιλαδέλφεια και υποψήφιος για Όσκαρ. Ο Bomer είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Nyswaner και τον Robbie Rogers. Ο επόμενος ρόλος του Bailey στην οθόνη έρχεται μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Lord Anthony Bridgerton στη 2η σεζόν του δράματος της εποχής της αντιβασιλείας του Shondaland στο Netflix, ρόλο τον οποίο θα έχει και στην 3η σεζόν.

Ο Bailey έχει παίξει στα "Testament of Youth" (2014), "The Young Messiah" (2016) και "The Mercy" (2017), ενώ αναμένουμε το "Maria". Τηλεοπτικά τον έχουμε δει στα "Leonardo" (2011-12), "Me and Mrs Jones" (2012), "Broadchurch" (2013-15), "W1A" (2014-17), "Crashing" (2016) και "Jack Ryan" (2018).

Η πίεση που δέχτηκε στα πρώτα του βήματα για να κρύψει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό

Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος, μίλησε στο παρελθόν στο GQ για το ότι ένιωθε πίεση να κρύψει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό νωρίτερα στην καριέρα του, αναφέροντας έναν συνάδελφό του που του είχε πει ότι «Υπάρχουν δύο πράγματα που δεν θέλουμε να ξέρουμε: αν είσαι αλκοολικός ή αν είσαι γκέι".

«Το μόνο που χρειάζεται είναι να το πει αυτό ένας από αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτή τη θέση εξουσίας, και αυτό διαχέεται», δήλωσε τον Μάρτιο. «Οπότε, ναι, φυσικά και το σκέφτηκα αυτό. Φυσικά και σκέφτηκα ότι για να είμαι ευτυχισμένος έπρεπε να είμαι στρέιτ. Έφτασα σε ένα σημείο που σκέφτηκα, 'Γ** το'. Θα προτιμούσα να κρατάω το χέρι του φίλου μου δημοσίως ή να μπορώ να βάζω τη φωτογραφία του προσώπου μου στο Tinder και να μην ανησυχώ τόσο γι' αυτό, παρά να πάρω έναν ρόλο», πρόσθεσε ο Bailey.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σειράBridgertonειδήσεις τώραNetflix