Lifestyle|20.07.2022 14:00

Νάνσυ Νικολαΐδου: «Ξύπνησαν» μνήμες για τη δημοσιογράφο, έναν χρόνο μετά τη φωτιά που έκαψε το σπίτι της στη Δροσοπηγή

Newsroom

Τα πάντα καίει στο πέρασμά της η φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη της Αττικής το απόγευμα της Τρίτης. Δεκάδες είναι τα καμμένα σπίτια σε Παλλήνη, Ανθούσα, Πεντέλη, Ντράφι, Διώνη και Δασαμάρι ενώ ένας άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του όταν είδε ότι το σπίτι του κάηκε για τρίτη φορά. Την ίδια στιγμή, κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να μείνουν ασφαλείς και να σώσουν ότι μπορούν από τις περιουσίες τους που η μια μετά την άλλη παραδίδονται στις φλόγες.

Ο εφιάλτης της πυρκαγιάς «ξύπνησε» και για εκείνους που πριν από ένα χρόνο, είδαν να καίγονται οι δικές τους ζωές, με τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη. Ανάμεσά τους και η δημοσιογράφος, Νάνσυ Νικολαΐδου, το σπίτι της οποίας κάηκε ολοσχερώς. Η ίδια, παρακολουθεί με αγωνία όλα όσα συμβαίνουν στην Πεντέλη και τις γύρω περιοχές, ενώ μοιράστηκε και τις σκέψεις της, με μία ανάρτηση στο Instagram

«"Δεν φτιάχνονται έτσι τα σπίτια κορίτσι μου" λέει ένας ηλικιωμένος κύριος στη κάμερα του MEGA, με τρεμάμενη φωνή και κατακόκκινα μάτια από τα δάκρυα. Το καταλαβαίνω απαντά η ρεπόρτερ. Όχι κανείς δεν το καταλαβαίνει. Κανείς δεν μπορεί να συλλάβει το μέγεθος του εφιάλτη» έγραψε, αρχικά, η Νάνσυ Νικολαΐδου.

 

Και συνέχισε: «Κανείς δεν μπορεί να αισθανθεί την ανατριχίλα της φρίκης που σε διαπερνά όταν αντικρίζεις το σπίτι σου καμένο… Κανείς δεν μπορεί ν' αντιληφθεί το μέγεθος του πόνου. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει τον εφιάλτη σου. Ευτυχώς. Γι' ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές. Ένα χρόνο ακριβώς μετά τη μεγάλη πυρκαγιά στη Βαρυμπόπη, στην Πάρνηθα, στην Εύβοια. Ένα χρόνο μετά από τότε που χάσαμε τα πάντα. Ένα χρόνο μετά που ζούμε καθημερινά τη δική μας κόλαση. Κουράγιο σε όλους. Κουράγιο και ψυχραιμία».

δημοσιογράφοςειδήσεις τώραΒαρυμπόμπηφωτιάφωτιά τώρα