Lifestyle|20.07.2022 18:27

Chrissy Teigen: Γιορτάζει έναν χρόνο νηφάλια - «Δεν θέλω να ξαναγίνω έτσι»

Newsroom

Η Κρίσι Τέιγκεν (Chrissy Teigen) γιορτάζει έναν χρόνο χωρίς αλκοόλ. Tο 36χρονο μοντέλο συμπλήρωσε έναν χρόνο χωρίς αλκοόλ και ανέβασε ένα ειλικρινές μήνυμα στο Instagram. Σ' ένα βίντεο με τον σύζυγό της Τζον Λέτζεντ (John Legend) και τα παιδιά τους, Luna Simone και Miles Theodore, η Τέιγκεν αναλογίστηκε όλες τις προηγούμενες στιγμές που έχασε λόγω του αλκοόλ.

«Ούτε μια σταγόνα αλκοόλ για 365 ημέρες» έγραψε η ίδια και προχώρησε σε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο μιλάει για την εξάρτηση που ένιωθε στο παρελθόν από το ποτό. «Μερικές φορές μου λείπει να είμαι ξέγνοιαστη. Έπινα για να μη νιώθω αυτό το τρελό άγχος, που είχα τότε. Τελικά εξαφανίστηκε αμέσως, μόλις σταμάτησα το ποτό. Πλέον, αισθάνομαι πραγματικά καλά. Για να είμαι ειλικρινής προς το τέλος, το ποτό δεν μου έδινε πια αυτό το διασκεδαστικό συναίσθημα.

Μερικές φορές απογοητεύομαι πραγματικά κοιτάζοντας πίσω τις μέρες που θα πρέπει να θυμάμαι πολύ καλύτερα από ό,τι θυμάμαι τώρα, λόγω του αλκοόλ. Όπως όταν έπινα καφέ και αποκοιμήθηκα, ενώ ένας σεφ του Outback Steakhouse με έμαθε (εμένα και τους φίλους μου) πώς να καλλιεργήσω κρεμμύδια στο σπίτι μου. Μακάρι να ήμουν ξύπνια για αυτό. Μακάρι να θυμόμουν κάποια πράγματα. Υπάρχουν εικόνες από τεράστιες στιγμές στη ζωή μου, όπου τα μάτια μου φαίνονται… χαμένα. Κάποιες είναι από γυρίσματα δουλειάς, κάποια από τις μέρες μας στην παραλία με την οικογένεια μου.

 

Ενώ δεν ξέρω ακόμα ειλικρινά αν δεν θα πιω ποτέ ξανά ένα ποτό, ξέρω ότι δεν θέλω να ξαναγίνω έτσι. Θ' αφήσω τα άσχημα όνειρα να έρθουν στην επιφάνεια και θα προσπαθήσω να τα λύσω με θεραπεία, χωρίς ποτό» έγραψε το μοντέλο κάτω από ένα βίντεο που δείχνει διάφορες στιγμές της ζωής της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραμοντέλοαπεξάρτησηαλκοόλΤζον ΛέτζεντΚρίσι Τέιγκεν