Lifestyle|20.07.2022 17:52

Ελεονώρα Μελέτη για φωτιά στην Πεντέλη: «Ζήσαμε μια δραματική νύχτα»

Newsroom

Μεγάλες καταστροφές άφησε πίσω της η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη στην Πεντέλη και έκαιγε καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Δεκάδες είναι τα καμμένα σπίτια σε Παλλήνη, Ανθούσα, Πεντέλη, Ντράφι, Διώνη και Δασαμάρι ενώ ένας άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν είδε πως το σπίτι του κάηκε για τρίτη φορά.

Την ίδια στιγμή, κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να μείνουν ασφαλείς και να σώσουν ότι μπορούν από τις περιουσίες τους που η μια μετά την άλλη παραδίδονται στις φλόγες. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μένει στην Πεντέλη μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους. 

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην ανάρτηση που έκανε στα social media, ήταν η δυσκολότερη νύχτα της ζωής τους, αφού έβλεπαν τη φωτιά να πλησιάζει απειλητικά προς το σπίτι τους. «Είναι πραγματικά συγκινητικό το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την οικογένειά μου και το σπίτι μας. Περάσαμε μια δραματική νύχτα αγωνίας, ωστόσο είμαστε όλοι καλά και ασφαλείς. Σας ευχαριστούμε για τη σκέψη σας και το ενδιαφέρον σας. Η σκέψη μας σε όλους όσους δοκιμάζονται και σε όλους όσους δίνουν την μάχη» έγραψε. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραφωτιάΠεντέληφωτιά τώραδημοσιογράφοςΕλεονώρα Μελέτη