Lifestyle|21.07.2022 11:32

Nick Jonas: Πώς αποκάλεσε τη σύζυγό του Priyanka Chopra για τα 40α γενέθλιά της

Newsroom

Ο Nick Jonas εξακολουθεί να πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στην αγαπημένη του, Priyanka Chopra και με τον τρυφερό χαρακτηρισμό «κόσμημα του Ιουλίου» της ευχήθηκε για τα 40α γενέθλιά της. «Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μαζί σου σε αυτή την τρελή διαδρομή που λέγεται ζωή. Σ'αγαπώ», έγραψε ο Nick Jonas στη σύζυγό του, Priyanka Chopra Jonas.

Ο 29χρονος τραγουδιστής του «Jealous», γιόρτασε τα γενέθλιά της τη Δευτέρα, εξυμνώντας την Priyanka ως «το κόσμημα του Ιουλίου» σε μια ιδιαίτερη συλλογή φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram. Στην πρώτη φωτογραφία, ο Nick δίνει ένα φιλί στην Priyanka στην παραλία. Συμπεριέλαβε επίσης μια φωτογραφία με την ίδια να κρατάει μια πινακίδα που έγραφε: «Χρόνια πολλά Priyanka, μωρό του '80»! «Τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια στην αγάπη μου», έγραψε ο Nick στη λεζάντα της ανάρτησης. "Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μαζί σου σε αυτή την τρελή βόλτα που λέγεται ζωή. I love you. @priyankachopra."

 

Εκείνη απάντησε στα σχόλια: «Η αγάπη της ζωής μου». Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί -τη Malti - μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο.

Τις πρώτες 100 και πλέον ημέρες το μωρό νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών και όταν πλεόν επέστρεψε στο σπίτι με τους γονείς της στις αρχές Μαΐου, εκείνοι μοιράστηκαν την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους Malti Marie Chopra Jonas στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

«Αυτή τη γιορτή της μητέρας δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε αυτούς τους τελευταίους μήνες και το roller coaster στο οποίο βρισκόμαστε, το οποίο τώρα γνωρίζουμε, ότι πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει. Ύστερα από 100 και πλέον ημέρες στη ΜΕΘ, το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους σπίτι. Το ταξίδι κάθε οικογένειας είναι μοναδικό και απαιτεί ένα ορισμένο επίπεδο πίστης, και ενώ το δικό μας ήταν λίγοι μήνες με προκλήσεις, αυτό που γίνεται ξεκάθαρο, εκ των υστέρων, είναι πόσο πολύτιμη και τέλεια είναι κάθε στιγμή.Το επόμενό μας κεφάλαιο ξεκινά τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Priyanka.

 

Η δημοσίευση του τραγουδιστή κλείνει με μια συγκινητική αφιέρωση στη σύζυγό του: «Θέλω να αφιερώσω ένα λεπτό για να πω μια ιδιαίτερη ευχή στην απίστευτη σύζυγό μου για την πρώτη της γιορτή της μητέρας. Μωρό μου, με εμπνέεις με κάθε τρόπο, και παίρνεις αυτόν τον νέο ρόλο με τόση ευκολία και σταθερότητα. Είμαι τόσο ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτό το ταξίδι μαζί σου. Είσαι ήδη μια απίστευτη μητέρα. Χρόνια πολλά. Σε αγαπώ».

«Είναι σίγουρα κάτι που αλλάζει τη ζωή", δήλωσε ο Jonas στο Entertainment Tonight νωρίτερα αυτό το μήνα για το γεγονός ότι έγινε πατέρας."[Η Malti] είναι καταπληκτική. Μου δίνει μεγάλη χαρά». Ο τραγουδιστής μιλώντας τον Μάιο στον Jimmy Fallon στο The Tonight Show είπε: «Το κοριτσάκι μας είναι σπίτι. Είναι απλά καταπληκτική. Τι δώρο είναι ένα μωρό».

Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra ανακοίνωσαν τη σχέση τους το 2018, ενώ μόλις έναν χρόνο παντρεύτηκαν με δύο λαμπερές τελετές στο παλάτι Umaid Bhawan στο Τζοντπούρ της Ινδίας, μπροστά σε 225 καλεσμένους το 2018. Ο γάμος τους διήρκησε πέντε ημέρες και τελέστηκαν μια ινδουιστική και μια χριστιανική τελετή προκειμένου να τιμήσουν ο καθένας τον δικό του πολιτισμό και τη θρησκεία.

Την περασμένη εβδομάδα, το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι ο αδελφός του Nick, Joe Jonas και η σύζυγός του, Sophie Turner, καλωσόρισαν τη δεύτερη κόρη τους. Οι δυο τους έχουν επίσης άλλη μια κόρη, την Willa, η οποία γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020. Η 26χρονη ηθοποιός του Game of Thrones, επιβεβαίωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της περιμένουν το δεύτερο παιδί τους σε συνέντευξή της στο Elle UK που δημοσιεύτηκε στις αρχές Μαΐου.

Priyanka Chopra: Από τα καλλιστεία στη μεγάλη οθόνη

Η Priyanka Chopra γεννήθηκε το 1982 στο Τζαμσεντπούρ από γονείς γιατρούς του Ινδικού Στρατού. Ο πατέρας της, Ασόκ, καταγόταν από την περιοχή Αμπάλα της ινδικής πολιτείας Χαρυάνα ενώ η μητέρα της, Μάντου, κατάγεται από το Τζαρχάντ. Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Σιντχάρθ. Λόγω της δουλειάς των γονιών της, έζησε σε πολλές ινδικές περιοχές όπως Νέο Δελχί, Τσαντίγκαρ, Λαντάχ, Λάκναου και Πούνε.

Σε ηλικία 13 ετών, η Τσόπρα μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου συνέχισε τις σπουδές της στο γυμνάσιο του Νιούτον στη Μασσαχουσέττη. Επέστρεψε στην Ινδία όπου τελείωσε το λύκειο και ξεκίνησε να φοιτά στο κολέγιο Jai Hind στη Βομβάη. Μετά τη νίκη της στο διαγωνισμό «Μις Κόσμος» εγκατέλειψε το κολέγιο.

Η Priyanka στέφθηκε «Μις Ινδία» και μετέπειτα «Μις Κόσμος» το 2000. Την ίδια χρονιά, δυο συμπατριώτισσες της, η Λάρα Ντούτα και η Ντίγια Μίρζα, στέφθηκαν αντίστοιχα «Μις Υφήλιος» και «Μις Ασία», μια σπάνια τριπλή επιτυχία. Κερδίζοντας τον τίτλο της «Μις Κόσμος» έγινε η πέμπτη Ινδή κάτοχος του τίτλου και η τέταρτη Ινδή εστεμμένη σε διάρκεια επτά ετών (1993-2000).

Η νίκη στα καλλιστεία άνοιξε την πόρτα του κινηματογράφου για την Priyanka. Η πρώτη της ταινία ήταν το «Thamizhan» (2002), στη γλώσσα Ταμίλ, για να περάσει στη συνέχεια στο Bollywood. Η πρώτη της ταινία ήταν το φιλμ «The Hero: Love Story of a Spy» (2003) έλαβε καλές κριτικές και παρόλο που θεωρείτο μια μέτρια σχετικά παραγωγή έγινε εισπρακτική επιτυχία. 

 

Η νίκη στα καλλιστεία άνοιξε την πόρτα του κινηματογράφου για την Priyanka. Η πρώτη της ταινία ήταν το «Thamizhan» (2002), στη γλώσσα Ταμίλ, για να περάσει στη συνέχεια στο Bollywood. Η πρώτη της ταινία ήταν το φιλμ «The Hero: Love Story of a Spy» (2003) έλαβε καλές κριτικές και παρόλο που θεωρείτο μια μέτρια σχετικά παραγωγή έγινε εισπρακτική επιτυχία. 

Η αγάπη του Nick Jonas για την υποκριτική και το τραγούδι

Ο Nick Jonas ξεκίνησε ν' ασχολείται με την υποκριτική σε ηλικία 7 ετών, ενώ κυκλοφόρησε το πρώτο του single το 2002, με το οποίο τράβηξε την προσοχή της Columbia Records. Παράλληλα, δημιούργησε ένα συγκρότημα με τους μεγαλύτερους αδελφούς του, Joe και Kevin, γνωστούς ως Jonas Brothers. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ το 2006. Επίσης, οι 3 καλλιτέχνες συμμετείχαν, με μεγάλη επιτυχία, σε διάφορες παραγωγές του Disney Channel, όπως το «Camp Rock» (2008) και το «Camp Rock 2: The Final Jam» (2010).

Μετά την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ τους, «Lines, Vines and Trying Times» (2009), οι Jonas Brothers τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ο Nick δημιούργησε ένα νέο συγκρότημα γνωστό ως «Nick Jonas & the Administration», το οποίο κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Who I Am». Στη συνέχεια, έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στην υποκριτική, συμμετέχοντας στην τηλεοπτική σειρά «Smash».

Το τρίτο άλμπουμ του, με τίτλο «Last Year Was Complicated» (2016), έφτασε στο νούμερο δύο στο Billboard 200 chart στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2017, εμφανίστηκε στην κωμωδία «Jumanji: Καλώς ήλθατε στη Ζούγκλα», η οποία έγινε η πέμπτη ταινία με τα υψηλότερα κέρδη της χρονιάς. Οι Jonas Brothers επανενώθηκαν στις αρχές του 2019 και κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Happiness Begins». Τον περασμένο Μάρτιο, ο Nick Jonas κυκλοφόρησε τον τέταρτο σόλο δίσκο του με τίτλο «Spaceman». 

Το love story του Nick Jonas και της Priyanka Chopra

Σύμφωνα με το InStyle, το ζευγάρι είχε την πρώτη επικοινωνία, όταν ο Nick, της έστειλε ένα μήνυμα στο Twitter: «Ακούω από μερικούς κοινούς φίλους ότι πρέπει να βρεθούμε». Η Priyanka απάντησε την ίδια μέρα: «Η ομάδα μου μπορεί να το διαβάσει αυτό. Γιατί δεν μου στέλνεις απλώς μήνυμα;». Αυτό οδήγησε σε μια σειρά από μηνύματα που ο Jonas αργότερα περιέγραψε ως «φιλικά με αρκετή δόση φλερτ».

Η πρώτη φορά που το ζευγάρι συναντήθηκε από κοντά ήταν το 2017, στο after πάρτι των Όσκαρ του Vanity Fair. Όπως περιγράφει το Harper’s Bazaar, ο ηθοποιός και τραγουδιστής γονάτισε όταν είδε την Priyanka και μπροστά στους προσκεκλημένους αναφώνησε: «Είσαι αληθινή. Που ήσουν όλη μου τη ζωή;». Δυστυχώς, η Priyanka είχε μόνο πέντε λεπτά για να μιλήσει με τον Nick, επειδή έπρεπε να πάρει ένα αεροπλάνο για να επιστρέψει στην πατρίδα της, την Ινδία.

Το ζευγάρι λέγεται όμως ότι συνέχισε να μιλάει μέσω μηνυμάτων. Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι έγινε στο Met Gala του ίδιου έτους. «Φορούσαμε και οι δύο Ralph Lauren και αποφασίσαμε να πάμε μαζί επειδή ήταν διασκεδαστικό» είχε αποκαλύψει η Priyanka στον Jimmy Kimmel. 

Μόλις δύο μήνες μετά από ένα ραντεβού στο σινεμά για την ταινία «Beauty and the Beast», όπου πήγαν παρέα με φίλους τους, ο Nick έκανε πρόταση γάμου στην Priyanka. Το Brides.com αναφέρει ότι το δαχτυλίδι Tiffany κόστισε 200.000 δολάρια. Η ηθοποιός, αν και στην αρχή έχασε τα λόγια της, είπε το μεγάλο «ναι» σε περίπου 45 δευτερόλεπτα.

 

Νικ ΤζόναςγενέθλιαΠριγιάνκα Τσόπραειδήσεις τώρα