Lifestyle|22.07.2022 13:14

Ricky Martin: Τι συνέβη με την υπόθεση αιμομιξίας – Ο ανιψιός του απέσυρε τις κατηγορίες για κακοποίηση

Newsroom

Ο Ricky Martin είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία και αιμομιξία από τον ανιψιό του, Dennis Yadiel Sanchez, με τον δικηγόρο του τραγουδιστή να αρνείται όλους τους ισχυρισμούς.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, επιβλήθηκαν στον 50χρονο τραγουδιστή περιοριστικά μέτρα κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού στο Πουέρτο Ρίκο, αλλά το όνομα του κατήγορου αρχικά αποκρύφθηκε. Σύμφωνα με τον ισπανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Marca, ο αδελφός του Martin, Eric Martin, αποκάλυψε την ταυτότητα του κατήγορου, αναφέροντας ότι πρόκειται για τον 21χρονο ανιψιό του, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες.

Ο Σάντσες κατηγορεί τον Μάρτιν για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα αν αυτό αποδειχθεί αληθές, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής μπορεί να μείνει στη φυλακή για πέντε δεκαετίες. Δυστυχώς, το άτομο που έκανε αυτόν τον ισχυρισμό παλεύει με ζητήματα ψυχικής υγείας», δήλωσε ο Μάρτι Σίνγκερ, δικηγόρος του Μάρτιν στο Fox News Digital. «Ο Ρίκι Μάρτιν, φυσικά, ποτέ δεν είχε - και ποτέ δεν θα είχε - οποιαδήποτε σεξουαλική ή ρομαντική σχέση με τον ανιψιό του. Η ιδέα αυτή δεν είναι μόνο αναληθής, αλλά και αηδιαστική».

Ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν τελευταία στιγμή, αφού ολοκληρώθηκε η ακρόαση στο δικαστήριο και όπως μετέδωσε το TMZ, ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει πριν από μια εβδομάδα.

Η νομική ομάδα του τραγουδιστή ανέφερε ότι: «Όπως είχαμε προβλέψει, η εντολή προσωρινής προστασίας δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να απορρίψει το θέμα ήταν αποκλειστικά δική του, χωρίς εξωτερική επιρροή ή πίεση και επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση.

Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο ο οποίος ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης. Αυτό που συνέβη δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο πέρα από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς απολύτως τίποτα. Χαιρόμαστε που ο πελάτης μας είδε την απονομή της δικαιοσύνης και τώρα μπορεί να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του».

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ρίκι Μάρτιν δημοσίευσε μία φωτογραφία με την απόφαση του ανιψιού του να αποσύρει τις κατηγορίες σε βάρος του.

 

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Martin δέχθηκε αγωγή ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων από την πρώην μάνατζέρ του, Rebecca Drucker, για απλήρωτες προμήθειες - και τα νομικά έγγραφα αναφέρουν ότι «προστάτευσε» τον τραγουδιστή του «Livin' La Vida Loca» από μια κατηγορία που «θα μπορούσε να βάλει τέλος στην καριέρα του».

Ο Ρίκι Μάρτιν είναι παντρεμένος με τον Σουηδό ζωγράφο, Χουάν Γιόζεφ από το 2017. Το ζευγάρι ακόμη, έχει τέσσερα παιδιά: τα δίδυμα, Βαλεντίνο και Ματέο, τη Λουτσία, τριών και τον Ρεν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κακοποίησηειδήσεις τώρατραγουδιστήςανιψιόςΡίκι Μάρτιν