Lifestyle|22.07.2022 16:00

Ana de Armas: «Δεν χρειάζεται να ενσαρκώσει μια γυναίκα τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ»

Newsroom

Η Ana de Armas (Άνα ντε Άρμας) δήλωσε ότι είναι εντάξει με το γεγονός ότι ένας άνδρας Τζέιμς Μποντ θα συνεχίσει να είναι το επίκεντρο του franchise - αλλά θα ήθελε να δει κάτι περισσότερο για τους γυναικείους χαρακτήρες.

«Δεν υπάρχει ανάγκη για έναν γυναικείο Μποντ», δήλωσε πρόσφατα στην εφημερίδα The Sun η 34χρονη ηθοποιός του The Gray Man. «Αυτό που θα ήθελα είναι οι γυναικείοι ρόλοι στις ταινίες Μποντ, παρόλο που ο Μποντ θα συνεχίσει να είναι άνδρας, να ζωντανέψουν με διαφορετικό τρόπο, να τους δοθεί ένας πιο ουσιαστικός ρόλος και αναγνώριση», συνέχισε η ντε Αρμάς, η οποία υποδύθηκε την Παλόμα στην πιο πρόσφατη ταινία Μποντ, το «No Time to Die». «Αυτό είναι πιο ενδιαφέρον από το να αναποδογυρίζεις τα πράγματα».

Η ντε Άρμας δήλωσε ότι πιστεύει ότι θα πρέπει να υπάρχουν καλύτεροι ρόλοι για τις γυναίκες δίπλα στον άνδρα Τζέιμς Μποντ - έναν εμβληματικό χαρακτήρα που πιστεύει ότι θα πρέπει να παραμείνει πιστός στο πώς γράφτηκε αρχικά. «Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία ανάγκη να κλέψουμε τον χαρακτήρα κάποιου άλλου», πρόσθεσε. «Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα και οδηγεί σε αυτόν τον κόσμο του Τζέιμς Μποντ και σε αυτή τη φαντασίωση αυτού του σύμπαντος».

Σε αυτό είχε συμφωνήσει και ο «πρώην Τζέιμς Μποντ», Ντάνιελ Κρεγκ. «Θα πρέπει να υπάρχουν καλύτερα κομμάτια για γυναίκες ηθοποιούς. Γιατί να παίξει μία γυναίκα τον Τζέιμς Μποντ, όταν θα έπρεπε να υπάρχει ένας εξίσου καλός γυναικείος ρόλος αυτού του βεληνεκούς;», είχε δηλώσει ο Ντάνιελ Κρεγκ στο Radio Times. Με τις δηλώσεις τους είχε συμφωνήσει και η παραγωγός, Μπάρμπαρα Μπρόκολι. Μοιάζει λοιπόν, απίθανο να δούμε μια γυναίκα στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με το «No Time to Die» να είναι η τελευταία ταινία του Daniel Craig ως ο τίτλος του franchise, οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο κάνουν εικασίες για το ποιος θα μπορούσε να παίξει τον επόμενο James Bond. Η παραγωγός του Bond Barbara Broccoli διέψευσε τις φήμες όταν δήλωσε στο Deadline τον Ιούνιο ότι «κανείς δεν είναι υποψήφιος».

Ο Broccoli εξήγησε ότι αυτή η «επανεφεύρεση» του ομώνυμου χαρακτήρα δεν θα είναι μια γρήγορη διαδικασία. «Επανεφευρίσκουμε το ποιος είναι και αυτό απαιτεί χρόνο», δήλωσε στο Deadline. «Θα έλεγα ότι τα γυρίσματα απέχουν τουλάχιστον δύο χρόνια». Η Broccoli πρόσθεσε ότι θα ήθελε η επόμενη ταινία να έχει γυναίκα σκηνοθέτη. «Θα ήθελα πολύ να έχω μια γυναίκα σκηνοθέτη», είπε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τζέιμς ΜποντΝτάνιελ Κρεγκηθοποιόςειδήσεις τώραΆνα ντε Άρμας