Lifestyle|25.07.2022 12:09

Jason Momoa: Τροχαίο ατύχημα για τον ηθοποιό - Συγκρούστηκε με μοτοσυκλετιστή

Newsroom

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο πρωταγωνιστής του «Game of Thrones» και του «Aquaman», ο Τζέισον Μομόα,  σύμφωνα με όσα μετέδωσε το TMZ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ενώ ο Jason Momoa διέσχιζε το Old Topaga Canyon Road την Κυριακή στις 24 Ιουλίου, ένας άλλος μοτοσικλετιστής με κατεύθυνση αντίθετη από τη δική του έπεσε πάνω του πάνω στη στροφή. Η μηχανή του άγνωστου άντρα πέρασε στην αντίθετη γραμμή κι εκεί προσέκρουσε από τα αριστερά με τo αυτοκίνητο του ηθοποιού. Οι δύο άνδρες δεν χτύπησαν σοβαρά παρόλο που ο πρώτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Επίσης κανένας από τους οδηγούς δεν πρόκειται να απαγγείλει κατηγορίες.

Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα αλλά και οι πρώτες βοήθειες. Το TMZ εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα μετά το τροχαίο, όπου φαίνεται ο Τζέισον Μομόα να επιστρέφει στο αυτοκίνητό του. Ο μοτοσυγκλετιστής γλίτωσε με ελαφρά τραύματα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες σημείωσαν πως ο Μομόα είναι, επίσης, καλά στην υγεία του.

Δείτε το βίντεο του TMZ:

Jason Momoa: «Πείνασε η οικογένειά μου μετά το Game of Thrones»

Ο Jason Momoa, μιλώντας παλιότερα στο περιοδικό «InStyle», αποκάλυψε ό,τι μετά τον θάνατο του «σκληρού» χαρακτήρα του στο «Game of Thrones» το 2011 δεν μπορούσε να στηρίξει την οικογένειά του. Μάλιστα χαρακτηριστικά είπε ότι η σύζυγός του Lisa Bonet και τα δύο παιδιά τους πείνασαν εκείνο το διάστημα. «Πεινούσαμε μετά το Game of Thrones. Δεν μπορούσα να εργαστώ. Είναι πολύ δύσκολο όταν έχεις παιδιά και είσαι εντελώς χρεωμένος». Η σειρά του George R.R. Martin έκανε παγκόσμια επιτυχία, αλλά ο Momoa εμφανίστηκε πολύ... νωρίς και σε μόλις δέκα επεισόδια, όπου υποδύθηκε τον επιβλητικό ηγέτη των Ντοθράκι, Καλ Ντρόγκο.

Ο επόμενος πρωταγωνιστικός του ρόλος ήρθε το 2014 στο «Road to Paloma», μία δική του ταινία. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στη βραχύβια σειρά «The Red Road». Σε ένα γύρισμα της... μοίρας τού προτάθηκε το blockbuster της DC, «Aquaman», μία ταινία που κέρδισε πάνω από 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office. Σήμερα, είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ και το πρόγραμμά του είναι κλεισμένο μέχρι το 2024.

Ο Μομόα μάλιστα θα είναι και στο Fast Saga κι όπως μεταδίδουν ξένα δημοσιεύματα, θα παίξει τον ρόλο του κακού, που θα συνεργαστεί με τη «Cipher» της Σαρλίζ Θερόν. Στον επίσημο λογαριασμό του franchise, κυκλοφόρησε η εικόνα του ηθοποιού, η οποία συνοδεύτηκε με το μήνυμα: «Η οικογένεια του Fast μεγαλώνει κι άλλο. Καλωσόρισες, Jason Momoa».  Στο υπόλοιπο καστ του δέκατου φιλμ του «Fast & Furious» εκτός από τον Μομόα και τον Ντίζελ, έχουν επιβεβαιωθεί τα ονόματα των Μισέλ Ροντρίγκες, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Σουνγκ Κανγκ, Τζέισον Στέιθαμ και του ράπερ Ludacris.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τροχαίο ατύχημαAquamanGame of ThronesΤζέισον Μομόαειδήσεις τώρα