Lifestyle|25.07.2022 15:26

Chuck Lorre: Τρίτο διαζυγιο για τον δημιουργό του «Big Bang Theory» και «Two and a Half Men»

Newsroom

«Με αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό αποφασίσαμε να χωρίσουμε», έγραψαν ο Chuck Lorre (Τσακ Λόρε) και η σύζυγός του Αριέλ σε κοινή δήλωσή τους αφότου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Σύμφωνα με το People ο δημιουργός του «Big Bang Theory» χωρίζει με την σύζυγό του Αrielle Lorre έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας.

Ο 69χρονος νικητής Χρυσής Σφαίρας, επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» καθώς κατέθεσε αίτηση διαζυγίου με την Arielle Lorre (κατά κόσμον Mandelson), σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το TMZ. Το ζευγάρι έδωσε τέλος στις σχέσεις του τον Μάιο. Εκείνος φαίνεται ότι κατέθεσε πρώτος την αίτηση διαζυγίου από την τρίτη γυναίκα του, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι υπήρχε μια προγαμιαία συμφωνία η οποία ανέφερε την οικονομική στήριξη των δύο συζύγων αλλά και νομικές αμοιβές.

Η εκπρόσωπος του Chuck Lorre στην δικαστική αυτή μάχη είναι η δικηγόρος Laura Wasser. O 69χρονος Chuck Lorre είναι δημιουργός πολλών επιτυχημένων κωμικών σειρών της τηλεόρασης, όπως το Two and a Half Men και το The Big Bang Theory, ωστόσο οι γάμοι του φαίνεται να μην είναι και αυτοί το ίδιο επιτυχημένοι.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του 2018 και σύμφωνα με ισχυρισμό της Αrielle Lorre η απόφαση τους για τον χωρισμό πάρθηκε τον φετινό Μάιο. Η Αrielle Lorre είναι μία δυναμική influencer του Ιnstagram που διαθέτει περισσότερους από 280.000 ακόλουθους και ασχολείται με podcast, συνταγές και ποώθηση προιόντων μέσω social media.

 

 

Ο δημιουργός του Dharma & Greg ήταν παντρεμένος με τη σύντροφό του Paula Smith από το 1979 έως το 1992 και μοιράζονται τις κόρες Nicole και Asa. Ήταν επίσης παντρεμένος με την Playmate του Playboy Karen Witter από το 2001 έως το 2010. Επίσης, ο δημιουργός των σειρών Cybill, Mom, The Kominsky Method και Bob Hearts Abishola, είναι ο 13ος πιο ακριβοπληρωμένος entertainer του 2022 (100 εκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με το Forbes.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

two and a half menδιαζύγιοχωρισμόςειδήσεις τώρα