Lifestyle|26.07.2022 11:30

Madonna: Ο 16χρονος γιος της χορεύει με φόρεμα στην κουζίνα με τη μικρή του αδελφή

Newsroom

Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, συνηθίζει να μοιράζεται με τους followers της στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητα με τα παιδιά της.

Η 63χρονη μαμά έξι παιδιών μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια στιγμή από τη ζωή της, όταν δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με δύο από τα παιδιά της να χορεύουν μαζί. Ο γιος David Banda, 16 ετών, και η κόρη Estere, 9 ετών, χόρεψαν υπό τους ήχους του Sauti Sol στην κουζίνα του σπιτιού τους. Ο Ντέιβιντ φορά ένα μάξι μπεζ κοντομάνικο φόρεμα με σχέδια και η αδερφή του ένα γαλάζιο φλοράλ μίνι φόρεμα.

«Μαγειρεύοντας στην κουζίνα», έγραψε η Mαντόνα στη λεζάντα. Στο φόντο του βίντεο, κάποιος φαίνεται να κάθεται σε ένα τραπέζι με τη δίδυμη αδελφή της Estere, Stella, παρακολουθώντας τα δύο αδέλφια.

Η Μαντόνα είναι μητέρα της 15χρονης Μέρσι Τζέιμς, του Ρόκο Ρίτσι, 21 ετών - τον οποίο μαζί με τον Ντέιβιντ Μπάντα απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι - και της Λούρντες Λεόν, 25 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Κάρλος Λεόν.

H τραγουδίστρια συχνά δημοσιεύει και την κόρη της Stella να παίζει πιάνο. Άλλα αποσπάσματα στο Story της Μαντόνα έδειχναν τις κόρες της στο πιάνο, να εκτελούν άψογα κομμάτια του Μπαχ και του Μπορόντιν. Η τραγουδίστρια δημοσιεύει επίσης συχνά βίντεο με τη μεγαλύτερη κόρη Mercy James στο πιάνο.

Τον επόμενο μήνα, η Μαντόνα σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Finally Enough Love: 50 Number Ones, μια συλλογή 50 τραγουδιών με remix που κυριάρχησαν στο Billboard Dance Club chart για περισσότερα από 40 χρόνια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

γιοςinstagramΜαντόναειδήσεις τώραMadonna